Igen, picit félreérthető voltam,vagyis rosszul vezettem fel, persze nem a fő ok az, hogy észrevehetőbb legyek, hanem maga a hangélmény fokozása, az csak a pont az i-re. Akkor érdemes itthon keresgélni jól árasított dobokat, vagy rögtön böngésszem az ebayt? Van pár márka a fejemben, azok is főleg a forma, és hossz miatt. Nagyon nem lenne szép egy borzasztóan túl lógó dob...
Én tőle vettem a MIVV dobokat ( újak ). Annyi hogy sok esetben szállítási vagy gyártási sérülteket hoz, de annyi féle van nála hogy lehet találni jó ajánlatot.
Pedig de.
Előző gép üvöltött, nem is volt vele gond 1 év alatt, persze akad kivétel, nem tagadom.
Ezzel 2 pest járás alatt megszámolni is nehéz, holott valóban szabályosan közlekedem ott bent.
Azt aláírom, hogy nem egy ultimate megoldás, az ha baromi hangos vagy, de akárcsak mondjuk a fényvisszaverő mellény, igenis segít valamit...
Csak ne kezd ezt az észrevesznek dumát mert kinyuvadok.
Nem nem vesznek észre csak ha elmentél mellettük és akkor fossák össze magukat.
Amugy daytonával j a dolog mert KB minden ovál sportdobot alá tudod vágni csak találd ki mi lesz a rendszámtartóval.
Így elég olcsón megűszhatod egy használt darabbal.
Streeteseknek kettő kell és lehetöleg valami kisebb oval ami nem túl gyakori és olcsó.
Na, pontosan ez lenne a cél. Kicsit halott ügy, mert magas fordulaton imádom, ott elég a hang, viszont a városi lassúzásban szerintem kevés, bár lehet megszoktam a nyitott kipufogós V2-őt, ami meg már hülyén hangos volt...
Ezt is a prozac mondatja veled.
G
P
U
S
S
Y
Főleg hogy a diliházból csak évente egyszer engednek ki.
Gpussy.
Nem érzem úgy hogy bele kell suketulnom.
Én tőle vettem a MIVV dobokat ( újak ). Annyi hogy sok esetben szállítási vagy gyártási sérülteket hoz, de annyi féle van nála hogy lehet találni jó ajánlatot.
Előző gép üvöltött, nem is volt vele gond 1 év alatt, persze akad kivétel, nem tagadom.
Ezzel 2 pest járás alatt megszámolni is nehéz, holott valóban szabályosan közlekedem ott bent.
Azt aláírom, hogy nem egy ultimate megoldás, az ha baromi hangos vagy, de akárcsak mondjuk a fényvisszaverő mellény, igenis segít valamit...
Nem nem vesznek észre csak ha elmentél mellettük és akkor fossák össze magukat.
Amugy daytonával j a dolog mert KB minden ovál sportdobot alá tudod vágni csak találd ki mi lesz a rendszámtartóval.
Így elég olcsón megűszhatod egy használt darabbal.
Streeteseknek kettő kell és lehetöleg valami kisebb oval ami nem túl gyakori és olcsó.
Bár én kimondott hangosnak találom gyárilag is.