Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyit rólad, nagy túraratyi!

Ezt is a prozac mondatja veled.

G

P

U

S

S

Y
Többet lógok itt? Te hülye vagy.
Én a valóságban élek!
12 ezret megyek évente!
Amikor brümmögsz magadban a puhafalú szobában mert hat a prozac?
Hát mivel te nálam is többet lógsz a fórumon tuti nem mentél el éltedben 35e-ret.
Főleg hogy a diliházból csak évente egyszer engednek ki.
Gpussy.
A túrázásoddal csak ennyit mentél?
Városban észrevesznek ratyi! Csak úgy nyílik meg a sor mikor meghallják a rendszert.
Bódis és Arrow! Ők ketten gyártják a legszebbet rá.
Én a FB-on keresgélnék a Street Triple nemzetközi klubban mert sokszor raknak fel jó dolgokat Daytona-hoz is.
Lomolj itt apróban,a 600rr némelyik évjárata ülés alatti.
Ez jó addig míg a megyében bohockodik az ember 50-100 kéket.
Igen, picit félreérthető voltam,vagyis rosszul vezettem fel, persze nem a fő ok az, hogy észrevehetőbb legyek, hanem maga a hangélmény fokozása, az csak a pont az i-re. Akkor érdemes itthon keresgélni jól árasított dobokat, vagy rögtön böngésszem az ebayt? Van pár márka a fejemben, azok is főleg a forma, és hossz miatt. Nagyon nem lenne szép egy borzasztóan túl lógó dob...
Én sem az autósok kedvéért cseréltem le a dobokat. Ha akarnak úgy is elcsapnak :) Egyszerűen hozzáad az élményhez :)
4,5 év 35000 km és két figyelmetlen autós a merlegem.
Nem érzem úgy hogy bele kell suketulnom.
http://www.kepesmotor.hu/onroa...

Én tőle vettem a MIVV dobokat ( újak ). Annyi hogy sok esetben szállítási vagy gyártási sérülteket hoz, de annyi féle van nála hogy lehet találni jó ajánlatot.
Hát Újonnan a Leo Vince dobok 150.000 pénzbe kerülnek. Daytonára már kapsz ismert márkát 100-110 között. Sajnos a használt mind a kettőből kevés.
Pedig de.
Előző gép üvöltött, nem is volt vele gond 1 év alatt, persze akad kivétel, nem tagadom.
Ezzel 2 pest járás alatt megszámolni is nehéz, holott valóban szabályosan közlekedem ott bent.
Azt aláírom, hogy nem egy ultimate megoldás, az ha baromi hangos vagy, de akárcsak mondjuk a fényvisszaverő mellény, igenis segít valamit...
Csak ne kezd ezt az észrevesznek dumát mert kinyuvadok.
Nem nem vesznek észre csak ha elmentél mellettük és akkor fossák össze magukat.
Amugy daytonával j a dolog mert KB minden ovál sportdobot alá tudod vágni csak találd ki mi lesz a rendszámtartóval.
Így elég olcsón megűszhatod egy használt darabbal.
Streeteseknek kettő kell és lehetöleg valami kisebb oval ami nem túl gyakori és olcsó.
Na, pontosan ez lenne a cél. Kicsit halott ügy, mert magas fordulaton imádom, ott elég a hang, viszont a városi lassúzásban szerintem kevés, bár lehet megszoktam a nyitott kipufogós V2-őt, ami meg már hülyén hangos volt...
Mondjuk 10000-nél egész jól peng a gép.
Nekem a MIVV-el a hangja mélyebb lett és egy picivel hangosabb/ércesebb killerrel. Killer nélkül elviselhetetlen trombitálás.
vitkának lehet.
Bár én kimondott hangosnak találom gyárilag is.