Hát akkor beszámoló. Ha emlékeztek még tavaly augusztusban, 12 emberről indultunk. Aki bebetonozta április elején, az 9 ember volt, gondoltam milyen fasza, sokan leszünk. A végén lementünk 4en. Őszintén, meg sem lepődöm már az ilyesmin, megszoktam. Tudom, mindenkinek közbejött valami brutál fontos dolog, de már a megfogalmazással is baj van, mert nekem legalábbis ez volt a brutál fontos dolog, ezért mindent ennek rendeltem alá, és nem fordítva. Remélem, ha csinálunk még ilyet, többen leszünk.
Nekünk már csütörtökön elindult a nap, korán reggel mentem az autóért, volt vele egy kis melózás, kellett vele fuvarozni egyet, aztán haza. Motor fel, vásárlás, készülődés, összepakolás, talán 2 körül indultam Sárospatakról. Lillát felszedtem Eger mellett, az sem volt rövid kör, de útra keltünk 8 körül. Egyből elkezdett szakadni az eső, és mivel elbasztam az M0 lehajtót, ezért negyed óra plusszal érkeztünk meg 10-re. Daytonát elvittük a garázsba, természetesen párás szélvédővel, éjszaka, szakadő esőben, ezer seggfej között az úton, örültem, hogy odaértünk egyben, pedig 7km az út. Péntek reggel nem keltünk korán, reggeli, motorokat feltettük, még kis vásárlás, pénzváltás és indultunk is. Egy 2 literes dízel Mazda 6 + ponyvás utánfutó kombóval voltunk. Hát... :D Én nem tudom mi volt azzal a kocsival, de nem bírt menni. Ok, volt mögötte 7 mázsa, meg némi légenellenállás a ponyvától, de bakker :D A legkisebb emelkedő, és egyből vissza 4. Furcsa módon visszafelé horvát gázolajjal nem volt gond. Kényelmesen lecsordogáltunk, ha jól emlékszem 5-6 körül értünk oda, hát az utolsó kilómétereken már fentem a fogam arra a szakaszra. Erre éjszakától délig szakadt az eső. Ahány kurva anyád volt, azt mind elmondtam. Meglepő módon arrafelé valahogy nagyon gyorsan szárad az út, ezért délutánra kisütött a nap, meg olyan meleg lett, hogy hajaj. Felkerekedtünk tehát, így született meg az alábbi kis videó. Nem mentünk olyan sokat, de a hangulat és emlékek miatt vágatlanul tettem fel. Sétálgattunk, felfedeztünk, megnéztük a várat, kikötőt stb, egész jó kis nap volt. Este pedig a motorozás koronázta meg. Második nap után éjszaka megint cunami és olyan hideg lett, hogy ha tudtunk volna, befűtünk, ez a hideg, meg a rossz idő kitartott a harmadik nap délután közepéig. Megint elkönyveltem,hogy nem motorozunk, de megint jó idő lett, megint felszáradt, megint tudtunk menni. Mint írtam, a hideg az megmaradt, meg olyan szél volt, hogy hajaj. Lucát, meg a kesztyűmet majdnem lefújta a szakadékba. Összességében azt kell mondjam jó volt, nagyon megérte lemenni. Kellemes volt a társaság, Joeéknak ezúton is köszök mindent, az intézkedést, a szállást, és minden egyéb segítséget, valamint azt is, hogy bazi jófejek mind a ketten és emiatt kellemes hangulatban telt mind a 4 nap. Szép volt a táj, cuki a városka, jó társaság, motorozunk is, azt kell mondjam, hogy számomra 100% pozitívan zárult a dolog.
A motorozás része egész kellemes volt, semmi vadulás, szép táj, kiváló minőségű utak. A tengerparti szakasz, ami ezen a videón is van, nekem picit unalmas, szinte végig 120 stabilgázon. Szépszép, de én a csikicsukit jobban szeretem :) Volt egy ilyen rész is, közvetlenül Senjről az autópálya felé, na ott kőkeményeket lehetett volna menni, ha van időm betanulgatni a szakaszt, illetve nincs vízátfolyás, meg akkora forgalom, meg minden szerpentin aszfaltja felmarva a kocsik miatt. Viszont ahhoz, hogy annyira élvezzem, mint a Bükköt, olyan tempót kellett volna menni, amire horvátban már nem vagyok hajlandó. Végig az lebegett előttem, hogy gond nélkül, egy darabban visszaérjek a szállásra, 700km-re otthonról szóba sem jöhetett más.
Ha kíváncsiak vagytok még másra is, akkor csak kérdezzetek nyugodtan. Nekem már csak egy kérdésem van. Mikor megyünk megint? Jövőre ugyanígy, ugyanitt?
Sziasztok :D Jelentem a pályanap megvolt és király volt :) A pálya király volt csak hideg volt :D A motor csodálatos volt, eszméletlen pályán :D Chrobák Jani pedig maga az isten, csak ajánlani tudom őt.
A keddi pályakezdő tanfolyamra szabadult fel még 1 hely. Ha valaki szeretne jönni kedden megtanulni pályázni 1 versenyző keze alatt akkor lehet jönni ;) 06705531082 Chrobák János ( Jelenleg külföldön van )
Sziasztok. A Chrobák János által tartott pályakezdő/haladó tanfolyamról tudtok ti valamit ( Pannonia-ring ) Ha esetleg van valami tapasztalat, érdekelne mert jelentkeztem :D
Nem az a gond.Hanem ő az aki viszi a boltot.Nincs ráhatásom.Mert nyugdíjas,akkor jön amikor akar.
És vagy bezárok két napra vagy nyelem a dolgot.
És mivel ebből élek...........
Holnapra meg már mást nem tudok leakasztani akire rábíznék pár százezernyi bevételt.
Egyébként meg mondd meg, hogy fizetett programod van és nem lehet lemondani, úgyhogy lesznek szívesek elengedni pénteken amilyen hamar csak lehet, hogy tudj jönni, vagy fizessék ki az utad árát.
Részünkről igen. Már lassan indulásra kész vagyok, csak a platós autót kell kicsit rendbe tenni belülről, feltankolom a motort, pakolok és irány Miskolc, még egy kis pakolás, Andornaktálya, felveszem asszonyt és irány Joe-ékhoz.
Szuper. Oszi se, már te se, hát komolyan fejreállok. Gondolom szóltál jó előre, hogy programod van. De ha szólsz jó előre, hogy ha a bolygó forgása megáll, akkor sem tudsz jönni hétvégén, a faszért hívnak be mégis?! Nemtom ki vagy mi miatt van ez, de innen üzenem neki, hogy a csernobili csődör véres lófasszal bassza teherbe az anyja sírján.
Az eső monnyon le! Egyébként igen, mondták nekem a tvben, hogy sok eső lesz holnap. Ha a platón ázik meg a motor nem bánom, de a láncot becsavarom majd folpackba, hogy legalább az ne legyen vizes, azon kívül mindegy, mert az esővíz a legtisztább víz, tehát az megszárad és kész, inkább tisztább lesz tőle a motor, mintsem koszos.
Egyébként már célegyenesben, bevásároltam, motor majdnem kész, csak kifogytam a féktisztítóból. Kaja megvéve, lista megírva, holnap irány Miskolc-Andornaktálya-Budakalász.
Kérdés,néztétek az időjárást?
Valszeg lesz némi folyékony H2O szórványosan péntek-szombaton.
KB mint itthon,kisüt,felhős,esik kicsit,eláll kisüt stb.
Mi a vélemény?
Hát hallod, a kiruccanás szempontjából ennél rosszabbul nem nagyon alakulhatott volna. 9 hónap tervezés, szervezés, erre ez. Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni, főleg, hogy még Jocónál sem pacsiztunk le, mert elkerültük egymást. Mindenesetre remélem, hogy hamar és 100%osan meggyógyul a kezed, meg a motor is hibátlan lesz, aztán legfeljebb a Bükkben gurulunk egyet a nyáron :)
És látod, pont ezért mondtam korábban, hogy tornáztasd, markolássz valamit, dolgozz vele, amennyire a fájdalom stb engedi. Mikor még lyány koromban eltörtem a bal csuklómat, nekem is ugyanez volt, hogy totál erőtlen volt, az ujjaimat alig bírtam mozgatni, aztán a doki mondta, hogy tornáztassam, fogdossak vele (sajnos nem azt, amire gondoltak), hogy erősödjön, és gipszlevételre nagyjából helyre is jött. :)
Helló Srácok!
Köszönöm az érdeklődést, igen megszabadultam a túlsúlytól. Hát mit ne mondjak, még nem az igazi. Szorítani, markolni nem tudok vele.
A jó hír, hogy talán ma el tudom hozni a postáról a generátor fedelet, a rossz hogy gumim nincs.
Azaz van, de csak Péntek-Szombat magasságában kerül vissza a kerék.
Ezért, meg a kezem állapota miatt nekem sajnos passzolnom kell ezt a túrát.
De nektek jó utat, és élvezetes hétvégét kívánok.
No, hát a biztosnak Örülök, így nem maradt nyitott kérdés. Már otthon vagyok Patakon, készítem a motort és minden mást. Csütörtökön este érkezünk, ha bármi van annyit kérek, hogy telefonon értekezzünk.
Nekünk már csütörtökön elindult a nap, korán reggel mentem az autóért, volt vele egy kis melózás, kellett vele fuvarozni egyet, aztán haza. Motor fel, vásárlás, készülődés, összepakolás, talán 2 körül indultam Sárospatakról. Lillát felszedtem Eger mellett, az sem volt rövid kör, de útra keltünk 8 körül. Egyből elkezdett szakadni az eső, és mivel elbasztam az M0 lehajtót, ezért negyed óra plusszal érkeztünk meg 10-re. Daytonát elvittük a garázsba, természetesen párás szélvédővel, éjszaka, szakadő esőben, ezer seggfej között az úton, örültem, hogy odaértünk egyben, pedig 7km az út. Péntek reggel nem keltünk korán, reggeli, motorokat feltettük, még kis vásárlás, pénzváltás és indultunk is. Egy 2 literes dízel Mazda 6 + ponyvás utánfutó kombóval voltunk. Hát... :D Én nem tudom mi volt azzal a kocsival, de nem bírt menni. Ok, volt mögötte 7 mázsa, meg némi légenellenállás a ponyvától, de bakker :D A legkisebb emelkedő, és egyből vissza 4. Furcsa módon visszafelé horvát gázolajjal nem volt gond. Kényelmesen lecsordogáltunk, ha jól emlékszem 5-6 körül értünk oda, hát az utolsó kilómétereken már fentem a fogam arra a szakaszra. Erre éjszakától délig szakadt az eső. Ahány kurva anyád volt, azt mind elmondtam. Meglepő módon arrafelé valahogy nagyon gyorsan szárad az út, ezért délutánra kisütött a nap, meg olyan meleg lett, hogy hajaj. Felkerekedtünk tehát, így született meg az alábbi kis videó. Nem mentünk olyan sokat, de a hangulat és emlékek miatt vágatlanul tettem fel. Sétálgattunk, felfedeztünk, megnéztük a várat, kikötőt stb, egész jó kis nap volt. Este pedig a motorozás koronázta meg. Második nap után éjszaka megint cunami és olyan hideg lett, hogy ha tudtunk volna, befűtünk, ez a hideg, meg a rossz idő kitartott a harmadik nap délután közepéig. Megint elkönyveltem,hogy nem motorozunk, de megint jó idő lett, megint felszáradt, megint tudtunk menni. Mint írtam, a hideg az megmaradt, meg olyan szél volt, hogy hajaj. Lucát, meg a kesztyűmet majdnem lefújta a szakadékba. Összességében azt kell mondjam jó volt, nagyon megérte lemenni. Kellemes volt a társaság, Joeéknak ezúton is köszök mindent, az intézkedést, a szállást, és minden egyéb segítséget, valamint azt is, hogy bazi jófejek mind a ketten és emiatt kellemes hangulatban telt mind a 4 nap. Szép volt a táj, cuki a városka, jó társaság, motorozunk is, azt kell mondjam, hogy számomra 100% pozitívan zárult a dolog.
A motorozás része egész kellemes volt, semmi vadulás, szép táj, kiváló minőségű utak. A tengerparti szakasz, ami ezen a videón is van, nekem picit unalmas, szinte végig 120 stabilgázon. Szépszép, de én a csikicsukit jobban szeretem :) Volt egy ilyen rész is, közvetlenül Senjről az autópálya felé, na ott kőkeményeket lehetett volna menni, ha van időm betanulgatni a szakaszt, illetve nincs vízátfolyás, meg akkora forgalom, meg minden szerpentin aszfaltja felmarva a kocsik miatt. Viszont ahhoz, hogy annyira élvezzem, mint a Bükköt, olyan tempót kellett volna menni, amire horvátban már nem vagyok hajlandó. Végig az lebegett előttem, hogy gond nélkül, egy darabban visszaérjek a szállásra, 700km-re otthonról szóba sem jöhetett más.
Ha kíváncsiak vagytok még másra is, akkor csak kérdezzetek nyugodtan. Nekem már csak egy kérdésem van. Mikor megyünk megint? Jövőre ugyanígy, ugyanitt?
http://youtu.be/AcCAuj-sg-E