Az elözö poszt jol sikerult :)
Szoval sikerult vennem egy Speed Triple-t, nagy az öröm meg minden. Viszont a gyari dobok annyira halkak, hogy egy bekegalambot nem merek elengedni motorozas kozben ...
Ha van valakinek elfekvöben Speedre valo kiabaloja otthon parban, vagy szoloban a blokk ala, akkor irjon mar ram legyen olyan kedves!
nem, ez most 2-3 hete jott elo... amugy minden hibatlan, kuplung is jobb mint az uj
annyi, hogy hideg motorral surubben csinalja. pentek delutan a jo idoben pl elo sem jott.
meg tudnad mondani hol tudom lekerdezni?
a fokozatot tartja, olyan mintha atkattanna valami. megint szet kell szedni az egeszet, hogy hozza lehessen ferni a valtohoz
Figyi evjarat fuggoen valto csillag rugoja ami fokozatban tartja vagy mi volt visszahivason mert tort illetve gyenge volt a rugo.
Az enyem nem esett bele de a tied lehet,vin szam alapjan lekerdezheto.
Sracok bocs hogy nem tudtam menni,helyettesites elasva a kert vegeben,ilyen nem lesz tobbet,a ruha azota is be van csomagolva a taskaban,hatha.
Motor a heten prkolopalyan,a gyujtaskapcsolot egy kedves valaki megrancigalta,igy a vedoburkoltat szakadozott,vezetek erdekes,neha indul neha nem,kormanyallastol fuggoen.
Igy matkolok,ha tud valaki 675-os kapcsolonak csak also reszet szoljon,johet kulcs nelkuli is,atvarialom az aljat.Ha nem lesz vegig kell nyalaznom vezetekenkent melyik lett a szakadt.
Nee!! Mi lelte már megint azt a szegény vasat? Pont ma délelőtt meló közben agyaltam hogy, jövőhét szombaton mehetnénk valamerre mert maradt egy kis Horvát benya a vasban
És nem tudom hogy a tengeri levegő volt e az oka vagy csak akkorra tisztult ki a rendszer de ott kint nem szórakozott az alapjáratom. Úgyhogy azért is akarok menni egyet hogy megnézzem mi a helyzet.
Ja és tegnap letakarítottam faszán a láncomat wd40-el, mert már Horvátország előtt le kellett volna fürdetni és húzni rajta csak nem volt időm rá. Majdnem hasra estem a motorral együtt, mikor nekifeszültem és megtoltam, olyan könnyen gurult a tiszta lánccal!!! Nagyon komolyan el volt már koszolódva, ég és föld a külömbség!! Hétfőn meg beugrom a Kékholdba csillaghegyre egy láncfeszítésre, aztán mehetünk amerre látunk
Majd jovore megyunk Oszi, meg talan az oszi Triumphos kirandulasra is eljutunk. Viszont egy nyari hetvegen, ha van kedvetek felmehetnenk Besztertebanyahoz. Nekem most sajnos ismet kimarad egy kis ido, elkezdett szorakozni a valtom lefele valtaskor, szet kell szedni megint az egeszet. Jovo heten remelhetoleg mar tobbet tudok. :(
Na én is írok valamit
Mivel nekem ez életem első ilyen utazása volt, úgy készültem erre az útra hogy ha törik ha szakad megyek! És a sok küszködés az autókkal stb..csak még jobban megerősített ebben! És még jobb lett volna ha nem lettem volna dögrováson, szóval minden ellene volt hogy jól érezzem magam de nem érdekelt semmi akkor is jól éreztem magam!!! De ha jövőre újra nekirugaszkodunk akkor előtte két héttel már nem megyünk itthon sehova motorral, max a kocsmáig ahol megdumáljuk egy sör mellett a részleteket (Oké Oszi!)
Ahogy Vitka is írta nagyon sok eső esett este és délelőtt de délutánra megkönyörült rajtunk az időjárás. Hihetetlen gyorsan száradt fel víz az aszfaltról! Ó az az aszfalt, durván jó volt Azon lehet menni időmérőt ha lett volna időnk betanulni egy jó kis szakaszt!!! Bele sem gondolok milyen utakat fedezhettünk volna fel ha egész nap tudtunk volna menni nem csak késő délután!!!! Mindent megért nekem a tenger látványa a teraszról ebéd közben, és motorozás közben is!! Vitkával ellentétben én szeretem a gyorsabb kanyarokat is így én nem unatkoztam a tengerparti úton bár a tempó tényleg nem volt megfeszített, de nem is volt baj mert elvarázsolt a táj és így nem csak a felezővonalra emlékezhetek az egészből Meg hát a kedvesem életét sem kockáztattam volna egy elgurult gyógyszerért! De legközelebb majd tolunk keményebbet is! Még jó hogy nem tudok horvátul mert lehet hogy haza se jöttem volna!! Nagyon nagy élmény volt számomra és otthon éreztem magam egyből!! Még az a 100millió liter eső sem szegte a kedvemet ami leesett a négy nap alatt!! Szívesen kimennék többször is egy évben!!
Igen a 6os Mazda valamiért nagyon küzdött lefelé de elvitt a célunkhoz és vissza is hozott úgyhogy nem mondok róla semmi rosszat, mert cserébe nagyon kényelmes volt
Külön köszönöm Vitkáéknak hogy minden nehézség ellenére kitartottak és vállalták az utat még úgy is hogy, nem sikerült a Chryslert megcsináltatnom ezáltal ugrott a költséghatékony utazás Én is csak azt tudom mondani róluk, mint a Vitka rólunk, nagyon jó fejek mind a ketten, örülök hogy megismerhettem őket végre személyesen is! Finom volt a tasis leves meg a paprikás krumpli is amit reméljük legközelebb bográcsban is meg tudunk csinálni
A lényeg hogy már akár holnap visszamennék annyira jó volt!!!!
Szoval sikerult vennem egy Speed Triple-t, nagy az öröm meg minden. Viszont a gyari dobok annyira halkak, hogy egy bekegalambot nem merek elengedni motorozas kozben ...
Ha van valakinek elfekvöben Speedre valo kiabaloja otthon parban, vagy szoloban a blokk ala, akkor irjon mar ram legyen olyan kedves!