Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi Skacok!
A motorkód mit határoz meg?
Mármint Pl. 2010-es speed-ből az alkatrész katalógus 3 típusú motorkódot add 1 alkatrészhez.... na persze a forgalmimban lévő nincs köztük....
Az nem fog bejönni,meglátjuk.
Elvileg a felidomos az rt verzio lesz, dobozkonzolokkal meg mindenfele turas hulyeseggel
Lesz róla mindenféle.Még egy év és jön,csak ne a félidomos terv legyenmert az nem túl szép rajz.
Nem nagyon talaltam kemfotokat sem, de az rs verzio izgalmasnak hangzik :)
Hinckley-ben.De csak 17-ben.
Hol? :O
Az előbb csörgettelek meg, 1229 a szám vége. A részletekről még beszélünk a szombatot illetően :)
Azért csak lesz 800-as street.
Remélem mielőbb viszont látunk sorainkban Caspian.
béke veled...
Ma jöttem visszafelè Bèkásról, 10:40 körül ès elölre jött mellettem egy vadiúj piros street triple a római strand utáni lámpánál. Fèlig kilógtam a teherautó ablakán úgy megnèztem
El is várom tőled Oszi
Eladtam a motoromat a mai nap.
Tegnap bementünk a Triumph-ba ahova a szerívkönyve vezetve volt.

45500km volt a motorban és teljesen hibátlanul működött minden rajta.
Nagy élmény volt vele motorozni, soha semmilyen baja nem volt IMÁDTAM!
Életem legjobb motorja volt.
Most búcsúzom Tőletek egy időre de a következő motorom is remélem Triumph lesz!

Széles utat mindenkinek és balesetmentes túrákat!
Ha nem esik, én mindenképp a kerekszeművel jövök...
Ja hát mièrt nem ezzel kezdted Akkor legyen a jövőhèt szombat! Dèlelőtt melózom de kb 14:00 tól várlak benneteket szeretettel! Itt a telószámom:06304150451, csörgess majd meg ès elmentem èn is a tièdet.
még 2 hét.........akkor csak furatod
Bár a szabadonfutó az nekem is meg volt
Tudom hogy a tièd hármas csak a felèpítèsre èrtettem, közelebb áll mint a speed
He?
furatod vagy mi?
Amugy a cbr-t valszeg majus elott ki aksrom probalni ugyhogy lehet akar a matra is,de meg kell minimum 2 het.
Ha már említettél: az enyém háromhengeres, más mint a kéthengeres. A problémák felsorolásánál kimaradt egy önindító szabadonfutó felújítás. Kb ennyi gondom, volt, most járok 98 ezer km környékén.
Egert 1,5 ora alatt letekertem egy lomha szivodizel platossal esoben,eger elott volt drift is a kanyargosban,motorral gyorsabb.
Az ötlet kítűnő. :) Sajnos a megvalósítás mást fog mutatni. Két javaslatom lenne a számotokra: hozzuk előre egy héttel, szóval jövőhétre. Amúgy is akarunk felmenni wtcc-re. Felmennénk pénteken, tesóméknál tudunk aludni, szombaton kényelmesen kinézünk hozzátok, vasárnap meg wtcc és haza. Ez lenne számunkra az ideális. A másik, hogy nem tudjátok előre hozni, akkor 30-án korán elindulok hozzátok, megbeszéljük a hogyanokat, adom a pénzt és megyek, mert haza kell érnem 3ra legkésőbb, Eger meg azért nem a szomszédban van tőletek. Kérlek szépen mondd meg, hogy melyik a jobb nektek, mi az előrehozottnak örülnénk.
Ok,jovoheten felhivom.