Hi Skacok!
A motorkód mit határoz meg?
Mármint Pl. 2010-es speed-ből az alkatrész katalógus 3 típusú motorkódot add 1 alkatrészhez.... na persze a forgalmimban lévő nincs köztük....
Ma jöttem visszafelè Bèkásról, 10:40 körül ès elölre jött mellettem egy vadiúj piros street triple a római strand utáni lámpánál. Fèlig kilógtam a teherautó ablakán úgy megnèztem
Eladtam a motoromat a mai nap.
Tegnap bementünk a Triumph-ba ahova a szerívkönyve vezetve volt.
45500km volt a motorban és teljesen hibátlanul működött minden rajta.
Nagy élmény volt vele motorozni, soha semmilyen baja nem volt IMÁDTAM!
Életem legjobb motorja volt.
Most búcsúzom Tőletek egy időre de a következő motorom is remélem Triumph lesz!
Ja hát mièrt nem ezzel kezdted Akkor legyen a jövőhèt szombat! Dèlelőtt melózom de kb 14:00 tól várlak benneteket szeretettel! Itt a telószámom:06304150451, csörgess majd meg ès elmentem èn is a tièdet.
Ha már említettél: az enyém háromhengeres, más mint a kéthengeres. A problémák felsorolásánál kimaradt egy önindító szabadonfutó felújítás. Kb ennyi gondom, volt, most járok 98 ezer km környékén.
Az ötlet kítűnő. :) Sajnos a megvalósítás mást fog mutatni. Két javaslatom lenne a számotokra: hozzuk előre egy héttel, szóval jövőhétre. Amúgy is akarunk felmenni wtcc-re. Felmennénk pénteken, tesóméknál tudunk aludni, szombaton kényelmesen kinézünk hozzátok, vasárnap meg wtcc és haza. Ez lenne számunkra az ideális. A másik, hogy nem tudjátok előre hozni, akkor 30-án korán elindulok hozzátok, megbeszéljük a hogyanokat, adom a pénzt és megyek, mert haza kell érnem 3ra legkésőbb, Eger meg azért nem a szomszédban van tőletek. Kérlek szépen mondd meg, hogy melyik a jobb nektek, mi az előrehozottnak örülnénk.
A motorkód mit határoz meg?
Mármint Pl. 2010-es speed-ből az alkatrész katalógus 3 típusú motorkódot add 1 alkatrészhez.... na persze a forgalmimban lévő nincs köztük....