Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mondunk le rólad oszi!! Igen befutottak Vitkáèk, jót dumáltunk ès betoltunk egy kèt kupica pálinkát
Köszi srácok, hogy még rajta vagyok a listán.
De az orvosok döntenek, nem Én.
Joe!
Vitkáék befutottak?
Apropo szallas linkje megvan valahol?
Ja! Tènyleg ugyan az Akkor is egy droid volt hogy nem jött oda
Kirááály!!!!!
Bővül a lista.

1: Oszi
2: Zoli
3-4: Vitka-Lilla
5-6: Joe-Luca (de imádom ezt a nevet)
7: ataaa cbres srác
8.Tsanyi
8.S.Laci
Joe!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/triumph/triumph_speed_triple_1050_r_94_limited_abs-9976598
szerintem o volt az
Zoli már irt kajaárakat mèg az elejèn de èn szombatra utánanèzek jobban, a közelben lèvő ètteremnèl, mert van egy a szálláshoz közel. Aztán majd vasárnap számolgass De szombaton átbeszèlünk mindent
Az jó lenne mert akkor szerintem nem változna a szállás vagy max mèg azt az egy főt kène plusszba kicsengetni. Na mindegy ezt holnap megnèzem a honlapon mert olvastam erről a szabályzatban csak már nem tudom pontosan mi volt.
Útiköltségre mit számoljunk? Meg kajaárakat sem tudom horvátban.
Ja,meg az ismeretlen szamu haver.Ataaa egyedul.talan tsanyi de o nem biztos.
Ja vigyünk innen is kaját, ès ott meg vacsizhatunk ètteremben, azok biztos nyitva lesznek.
Ata is ketten jön? Mert ha egyedül akkor 7en leszünk. Mert eddig vagyunk hatan, meg Ata lenne a 7.
Így van Vitka ez csak a szállás.
Utemanyag a 675-be.
Kaja meg ket verzio van.
Meg itthon bevasarlas,vagy ott.
Pentek-szombat ami ott van nyitvatartas,szombat is csak talan egy-kettoig.Utana csak modjaval par etterem mert punkosd van,vagy szallason valami gyors fozes szombat estere vasarnap estere.ebed nuku motorolas van max szendvics.reggeli talan talalunk friss bureket.
És akkor ez csak a szállás, ugye? Erre jön még az üzemanyagköltség a Chryslerben, meg amit eszünk-iszunk stb. Csak hogy hogy számolgassam.
Ja es ha igy nezem meg van ket hely.
Ha nem jon kozbe semmi viszem a penzt.Eddig ugy nez ki jon ataaa a cbr-el tehat elvileg ha jol tippelek 8-an vagyunk.
A fèl három az csak egy hozzávetőleges idő nem baj ha nem èrsz ide pontosan.
Szerintem is változni fog de èn befizettem amit 9 főre kllett úgyhogy annyit kèrek vissza. Ha vègleg kiderül a lètszám akkor szólok nekik hogy kevesebben leszünk. Egyèbkènt 6+4 főnek van hírdetve. Euróban kellet fizetni.
Szerintem a love valtozni fog.
Amugy hany ferohelyes az ap.artmankeuroban kell fizetni szerintem,a horvat nem szereti a forintot elvileg.
Meg nem biztos de felharomra talan odaerek.
Hehe, èn is sètára gondoltam mert mèg nincs kèsz a Chrysler. Akkor jó ha nagyjából ismered a környèket Maradhattok nyugodtan nem zavartok, meg a páleszt is meg kell inni A lóvè egyenlőre 10960ft/fő
Valószínű, hogy hévvel megyünk. Ismerős vagyok arra, békásra jártam fősulira. Szóval az első megálló Békás után, az megvan. Onnan egyébként nincs messze a ház, úgyhogy nem muszáj kocsival kijönni, elsétálunk, térkép szerint 550 méter. Persze, ha kijösz, azt megköszönjük, de tényleg nem muszáj. Túl sokáig nem akarunk maradni természetesen, udvariatlan lenne csak így ismeretlenül, majd meglátjuk hogy alakul :) Jut eszembe, megvan már, hogy mennyi az annyi? Csak hogy tudjam mennyit kell vinni
Jól mondod Vitka Szombaton fèl3tól várlak benneteket. A cím Budakalász Budai út 120. Ami Kalász főútja. Aki hèvvel jön az elè kimegyek az állomásra. Csak szentendrèig közlekedő hèvre szálljatok föl Bèkásmegyerire ne mert bèkás után kell leszállni az első megállónál, ami a Budakalász megálló. Más járművel meg a hèv mellett csillaghegy Bèkás felől gyertek be Kalászra ès a Budakalász tábla után kb 200mèterre jobbra lesz a ház. Ismertető jel a szürke bálna vagyis a Chrysler áll a ház előtt