Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon pro, egy telefonhivast mindenkeppen meger.
Látom hogy pesti vagy akkor a Triumphbudapestnèl èrdemes èrdeklődnöd mert ott nyáron szoktak lenni kipróbálható darabok.
Szia ThoNik! Hát az itteni csapatban nincs Boneville, sem America, de èn beszèlgettem egy fickóval ő nem panaszkodott a Bonevillre, bár az jóval fiatalabb kiadás volt. A misiii kollègának van egy Thunderbird-je, az hasonló mint az America,neki mint ahogy olvashatod a fórumon, kábel korrodálas ès jeladó kábelproblèmája volt. Alkatrèsz ellátással nincs gond szerintem, ha más nem az ebay-en van cucc. Mivel sor kettesek ezèrt alapról mennek. Vadócnak nem neveznèm ôket de szedik a lábukat ha rátekered a tüzet.
Hali,Karácsonyi Zsolt mennyire pro szerinted?
No Vitka! Felsőbb utasításra a 30. át szombatot mondom pofavizitre, nálam. GPS koordináták: Budakalász, Budai út 120. Ha igent mondasz akkor, behűtöm a sört meg a pálinkát
Én azon agyalok hogy a lap ami ütközőként funkcionál azon ha hajtok 2-3 mm és a kis golóscsapágyat sikerülne nagyobbra cserélni nyernék pár mm-t csal eddig nem volt hozzá érkezésem hogy valóban foglalkozzak vele.
A kuplung jó volt azzal nem volt gond de nekem a streetre volt egy apró átalakításom és eleve egy bontott R1 felső fék jött rá,nem küzdöttem a nissinnel mert elég halál légteleníteni.
És vadásztam külön kínait nem szettet,de ha úgy állítottam be hogy ne a markolatig húzzam annyira be kellett tekerni hogy ment közben befogott a fék,ha kijebb vettem beleütköztem a kormányba,így lekerült és egy kutyaközönséges brembo alukar van azóta is.
Gyanúd helyes, már cserélgettem is ilyen felfogató adaptert a rendelt karokon. Maga a kar tök egyforma, ezért gondoltam hogy a felfogatáson kell reszelnem egy kicsit, hogy alaphelyzetben távolabb kerüljön a kormánytól, különben az F-14-es fék rögzítés teljesen azonos a gyárival.
Csak mivel a gyári kar ívelése más mint a kínai, így utóbbit nem tudom rendesen behúzni, ézért került most vissza a gyári.
A gyári sima alukar teljesen jó.
Gyanítom a kinainak maga a karja tökegyforma egyencucc csak a fék/kuplungszerkezethez kapcsolódó adapterrész különbözik,így lehet az hogy nem lesz jó egyes tipusokhoz.
Sziasztok!

VasziCBR: Kellett valamit mókolni a fékkarral felfogatáskor? Mert nekem is olyan problémám van vele mint Zoli32-nek. Legtávolabbi állásban sem tudom 2 ujjal behúzni, mert túl hamar hozzáér a másik 2 ujjamhoz. A gyári kar 1es (legtávolabbi) állásban is éppen csak jó.
Úgy látom a tiedre is ugyanolyan szett megy, mint a Street Triple-re.
Legrövidebb állapotban 3 ujjam kényelmesen felfér rá!
http://www.ebay.com/itm/Foldin...
Milyen az a hosszállítós?
25. Én viszem villanyászhoz, ha tudok konkrétumot, jelzem.
Ha nem tűzzforró a blokk, indul szépen. Addig meg együttélek vele. Felkerültek az űberkínai
felhajlós, hosszállítós fék és kuplungkarok. Úgyhogy megoldottam a rövid ujj hibát
Nem hiszem, hogy motorral megyek. Extrém esetben előfordulhat, de nem sok esélyt látok rá. Attól is függ, hogy asszonynak ügyelős hétvége vagy sem stb. Ezért kérem tűzzünk ki egy hétvégi napot, hogy akkor lesz és kész, aztán mindenki intézheti úgy a dolgait, hogy tudjon menni.
Bocsánat, hogy ismétlem magam és nyomulok, de az ilyet szerintem jobb jó előre lefixálni minden részletében, mint hogy kapkodjuk az utolsó pillanatban. Túl sok ilyen példát láttam már, csak azért.
Ismerkedős, buli nekem a munkaidőn kívül bármikor jó. Mint tudjátok rugalmas vagyok.
Vitka Te motorral jősz a talira?
Csak gondoltam egy dobogókő-t vagy valami rövidet....
1: Oszi
2: Zoli
3-4: Vitka-Lilla
5-6: Joe-Luca (de imádom ezt a nevet)
7: Kérdőjellel cbres srác

Szóval legalább 6, oks, bár a múltkor 10nel tartottunk, vagy felette, ha jól emlékszem. És legyünk aktívak, és mivel 1 hónap van hátra, az ilyen nekem mindegy mikor kezdetű dolgok már nem járják :) Triple, mivel neked kell adni a pénzt és feltételezem tőled indulunk, ezért célszerű lenne nálad, mert úgy legalább indulaskor se lesz idegen.

Persze ez csak javaslat, te mondd meg hogy legyen :)
Szia Vaszi! Na miújság a gèppel, juttottál valamire?
A lètszám eddig: 1: Oszi, 2: Zoli, 3-4: Vitka-Lilla, 5-6: Joe-Luca. Ez a biztos lètszám. + a cbr-es kollèga. A találka nekem mindegy melyik hètvège, csak szombaton 14:00 tól, jó vagy vasárnap dèlelött. Zolit meg ráèrsz ott megismerni. Egyre vigyázz ha gyrost eszik ne állj vagy ülj hozzá közel Egyèbkènt ő is rendben van
Jah,Talán még egy CBR-es ismerős jön nem tudom kivel.
Majd kérdezek.
1: OsziTsT
2: Zoli32
3-4: Vitka és Lilla

Akkor eddig ennyi, varjuk a többieket.
Hát akkor kezdjük el összeírni :) Légyszi mindenki másolja át a listát és akkor pontos lesz.

1-2: Vitka és Lilla
3: OsziTsT

Ha jól tévedek triple1050 foglalta a szállást ugye? Csak mert csajosnak és nekem nála a kocsiban, a Daytonának meg mögöttünk a futón volt hely. Aztán most már tényleg kéretik írogatni, mert nyakunkon az esemény. Találka helyszínének én Pestet javasolnám, egyrészt mivel onnan indulunk majd, másrészt, mivel túlnyomó többség odavalósi. Ahogy már mondtam is, én ott szeretnék mindenkit megismerni személyesen is, illetve adnám az anyagiakat.
Nalam nemi fennforgas van,megyek mindenkepp de pofavizit inkabb majus elejen jo.
hi Vitka!
A Létszámot szerintem nehéz összeadni. Ami biztos "eddig én úgy tudom" nincs meg a 10 fő.
Én megyek az tuti...
A találka részemről ok., de a helyszínt is meg kell határozni.
Sziasztok!

Nem tudom, melyik topikban kéne megkérdeznem de érdekelne a véleményetek... alkatrész ellátás, gyenge pontok, és mennyire vadóc... mert tapasztalat az nem sok.

Triumph Boneville America 800ccm, mondjuk egy 2002-es gyártási évvel...

Köszönöm :)
Sziasztok! A horvátba induló bandához szeretnék szólni. 1 hónap múlva megyünk, ideje lenne végre komolyan foglalkozni a dologgal, fixalni a létszámot és a részleteket, ki kivel megy stb. Nem szeretném, ha kapkodás lenne a dologból, ideje lenne a személyes találkát megtartani pl a jövőhét végén, Legkésőbb egy héttel később, de inkább a korábbi. Tessék válaszolni :)
Sziasztok!

Van egy szakdolgozati kérdőívem, ami a magyar motortulajdonosok motorválasztásával foglalkozik. Megpróbálok minél szélesebb rétegeket elérni, hogy sokszínű legyen a válaszadás, és hogy minél több stílusú motorost elérjek.
A kérdőív itt kitölthető: http://goo.gl/forms/kuECTo4Nr9
Sokat segítenétek egy-egy kitöltéssel!

Köszönöm előre is!