Köszi srácok a bíztatást. De ha én rendben is leszek, a motor nem biztos. Meg vannak rendelve az alkatrészek, és csak bízom benne, hogy időre megjőnnek....
Az még pont időben van, 13-an megyünk. Joe azt mondta, hogy csak repedés, az pedig sokkal könnyebben gyógyul. Nem tudom pontosan hol bajos a kezed, de ha nem fáj, próbáld terhelni. Markolassz vele eztazt, óvatosan dolgoztasd, hogy a csont erősödjön, ennek híján elgyengül minden és szarabb lesz újra kezdeni levétel után. Ha még most óvatosan elkezded, indulásig rendben lesz.
Nagyon helyes :D kopashatárolón van már a hátulja, legalább jól megnyírom a szélét is csere előtt. Szeressem, mikor cafatokban lóg a gumi és kék a széle :)
Na az engem is. Valami jóféle kanyargós kéne, amit gyorsan be tudok tanulni. Meg kéne kicsit nyírni a gumi szélét Egyébként igaz, hogy a horvát aszfalt csúszós? Superbike-ban olvastam még régen.
Kérdezni akartam, de inkább rákerestem neten. Ha valakinek nem lenne érvényes útlevele (nekem nincs), nem probléma, horvátba lehet utazni személyigazolvánnyal, még a régi füzet alakúval is. Szóval ez a rész kipipálva :) Amin még gondolkodom, az az utasbiztosítás, arra 4 napra potom pénzért lehet kötni, ezen kívül viszem ez EU-biztosítási kártyámat is.
Hivatalos dolgokból ennyi jutott eszembe, ha valakinek van még ötlete kérem szépen mondja, nehogy kifelejtsünk valamit.
No azért nem kell ilyen drasztikusnak lenni. :) Füldugót viszek, meg mivel gondolom szobában leszünk, majd bezárjuk az ajtót, ez csak elég lesz. A horkolósokat meg majd hassal lefelé ráspanizzuk a matracra, hogy ne tudjanak horkolni :D Hason nem horkolnak az emberek, bár láttam már kivételt... egy-két különc hason-háton-oldalt, mindenhogy horkol :D Nem kell azért ennyire nagy feneket keríteni a dolognak, részemről én szeretném, hogy mindenki kipihent és friss legyen reggelente, hogy tudjon koncentrálni, idegen országban idegen utakon nem árt :)
Én sem akarok ünneprontó, vagy inkább túrarontó lenni ! A tapaszt már használtam..... Elalvásban engem nem lehet megelőzni. A Zoli többször próbálta, de mindig lemaradt
Lehet, hogy itthon kellene maradnom az asszony mellett . Ő már úgy is megszokta , és csinálok inkább egynapos szlovák túrát
Hááát nekem nem segít tapasz meg ilyenek, akkor nézzünk másik szállást? Van bőven már bejáratott helyünk, gondolom lenne szabad szoba most is. Nem sértődés meg ilyenek hanem komolyan kérdezem, teljesen megértem a problémát mert engem is zavar más horkolása csak az enyémet ugye nem hallom.
Aki horkol az kint alszik :D De most komolyan, ha valaki horkol, kérem szépen intézzen valami orrtapaszt, vagy valamit, hogy ne horkoljon, Viszek én is füldugót, de sajnos nagyon érzékeny a fülem, már egy hangosabban kattogó órától sem tudok aludni. Ha nem tudok aludni, kóma leszek, úgy pedig nem fogok merni motorra ülni, mert tuti, hogy megdöglök az első kanyarban. Mivel mi leszünk az egyik pár, gondolom szobában leszünk, ami megintcsak segít, de ezt az éjszakai zajongás dolgot még most ki kell küszöbölni, mielőtt megyünk.
Na és, rezeg már a léc? Mindjárt megyünk :) Hol van már a tavaly augusztus, mikor eldöntöttük gecc...
majd szolj, ha pest megye fele indulsz