Gondolom néztétek a szobabeosztást !
Mivel két pár jön és itt a pótágy nem jöhet számításba , így egy háromágyas szoba és a nappali kanapék vannak.
Mivel 8-an vagyunk , valaki a nappaliban fog horkolni ? . Vélemény ?
Szia Peti! Zoli jól mondja, minèl fiatalabb legyen. Az első szèriánál 2005-2007ig gyengusra sikerült a szabadonfutó. Az nekem is megadta magát, mondjuk akkor már 7èves volt, ès a fene tudja mennyi kilómèter volt benne akkor. Egy kèt pèldánynál kisebb elektronikai hülyesègek fordúlnak elő. Másról nem tudok Úgyhogy a szabadonfutóra kèrdezz rá hogy volt e cserèlve. A lóerő az csak elírás lehet mert a 955ös volt 125lovas.
Talán az önindító szabadonfutó szokott kinyiffanni de nem jellemző tipushiba,minnél fiatalabbat nézz,sok a frissítés az évjáratok közt és jo régóta gyártják az alapkonstruciót szóval elég strapabíró szerkezet.
És csak a kicsi volt nekem eddig,így konkrét tapasztalatom nincs,csak az elmondottak amiket az 1050-es tulajoktól hallottam.
Majd jönnek ők is.
A 125 ló elírás lehet mert 99%-a ezeknek 132 lóval kerül eladásra a mobile.De-n.
Nekem a kék jobban tetszik.
Én alapból sem szeretek tuning motorokat venni azon pedig van 1-2 mod.
A piros elég heréltnek tűnik nekem.
Általános dolgokra figyelj oda amiket alapból is néznél.
Szerintem a szállásdíjra majd kint tèrjünk vissza mert ha már ekkora lesz a lètszám akkor neked is ès a Vitkáèknak is jár vissza lóvè, mert ugye èn 6 főre számoltam.
Sziasztok Triumphosok. :)
Egy nekem új Triumph vásárlásán töröm a fejem, és azt szeretném megkérdezni, ha megyek megnézni a motorokat, mi az amire feltétlenül figyelnem kell egy Speed Triple esetében? Típushiba, stb. Megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni. Ez lesz az első Triumphom, és még nem nagyon ismerem a típust...
Kettőt néztem ki magamnak itt németben, mindegyik jó áron (4600-4900 Euro)
A pirosban 24,600 km van (2008. 4. havi), a kékben 21,000 van (2006. 10. havi)
A piros elvileg 132, míg a kék 125 lovas... ez elírás lehet, vagy tényleg lehet különbség az adott motorok között?
Koszi, nekem is pont igy van, annyi, hogy nekem egyenesben pont ugy all mint neked teljesen balra tekerve.
Netem neztem, hogy neha a kuplung bowden mogott van elvezetve. de a fene sem tudja hogy lenne jo
Az király!
Majd velem is pótolnod kell.
Sajnálom hogy nem tudtam megvárni őket. Szívesen megismerkedtem volna velük.
Cserébe a csapatom 55-0-ra nyert. :)
meg a horkolást....................és a füldugó is megvan.