Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én simán bevállalom a nappalit.

meg a horkolást....................és a füldugó is megvan.
Gondolom néztétek a szobabeosztást !
Mivel két pár jön és itt a pótágy nem jöhet számításba , így egy háromágyas szoba és a nappali kanapék vannak.
Mivel 8-an vagyunk , valaki a nappaliban fog horkolni ? . Vélemény ?
Őőőőőőőőőő.......
Jó, bár a Zoli azt mondta, hogy ha megyünk akkor Ő fizeti a miénket, de lehet, hogy a Tiéteket is.
Aha majd kint bevasalom a lóvèt
Szia Peti! Zoli jól mondja, minèl fiatalabb legyen. Az első szèriánál 2005-2007ig gyengusra sikerült a szabadonfutó. Az nekem is megadta magát, mondjuk akkor már 7èves volt, ès a fene tudja mennyi kilómèter volt benne akkor. Egy kèt pèldánynál kisebb elektronikai hülyesègek fordúlnak elő. Másról nem tudok Úgyhogy a szabadonfutóra kèrdezz rá hogy volt e cserèlve. A lóerő az csak elírás lehet mert a 955ös volt 125lovas.
Talán az önindító szabadonfutó szokott kinyiffanni de nem jellemző tipushiba,minnél fiatalabbat nézz,sok a frissítés az évjáratok közt és jo régóta gyártják az alapkonstruciót szóval elég strapabíró szerkezet.
És csak a kicsi volt nekem eddig,így konkrét tapasztalatom nincs,csak az elmondottak amiket az 1050-es tulajoktól hallottam.
Majd jönnek ők is.
A 125 ló elírás lehet mert 99%-a ezeknek 132 lóval kerül eladásra a mobile.De-n.
ok, köszi :)
Nekem a kék jobban tetszik.
Én alapból sem szeretek tuning motorokat venni azon pedig van 1-2 mod.
A piros elég heréltnek tűnik nekem.
Általános dolgokra figyelj oda amiket alapból is néznél.
Időjárást néztetek?
Akkor kint fizessünk?
Ne aggódj mi sem èrünk oda hamarabb három motorral a futón
Szerintem a szállásdíjra majd kint tèrjünk vissza mert ha már ekkora lesz a lètszám akkor neked is ès a Vitkáèknak is jár vissza lóvè, mert ugye èn 6 főre számoltam.
Sziasztok Triumphosok. :)
Egy nekem új Triumph vásárlásán töröm a fejem, és azt szeretném megkérdezni, ha megyek megnézni a motorokat, mi az amire feltétlenül figyelnem kell egy Speed Triple esetében? Típushiba, stb. Megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni. Ez lesz az első Triumphom, és még nem nagyon ismerem a típust...
Kettőt néztem ki magamnak itt németben, mindegyik jó áron (4600-4900 Euro)
A pirosban 24,600 km van (2008. 4. havi), a kékben 21,000 van (2006. 10. havi)
A piros elvileg 132, míg a kék 125 lovas... ez elírás lehet, vagy tényleg lehet különbség az adott motorok között?
rendben, kosszi :)
Oszi, mar csak az a kerdes, hogy mikor kerulhet le az a tuningolt gipsz? :)
Kösz, hogy mehetünk, mi Zoliékkal mennénk valamerre a hegyeken át......remélem este 10-ig odaérünk.
No megtaláltam a helyet,ez az?
Mert a link nem jó.

http://www.adrialin.hu/nyaralo...

Majd kell egy cím ha külön megyünk,többieknek hogy legyen a szállás díj,átutalják vagy jó ha ott helyben fizetik?
Visszább lehet húzni picit,légszűrő le és tökölés.Nekem 3-4x kellett bazirgászni mire megtaláltam a helyét.
Koszi, nekem is pont igy van, annyi, hogy nekem egyenesben pont ugy all mint neked teljesen balra tekerve.
Netem neztem, hogy neha a kuplung bowden mogott van elvezetve. de a fene sem tudja hogy lenne jo
Bizonyos kormányhelyzetben igen,full balra tekerve.
Zoli!
Tudnal egy kepet felrakni, hogy neked a gazbowden hogyan van elvezetve?
Neked nem takarja ki a sebessegjezot?
Az igen !! Jó fejek nagyon Bepótollyuk, maradt mèg pàlesz
Majd pisztolyt szorítok a doki fejèhez mikor mondja a diagnózist
Az király!
Majd velem is pótolnod kell.
Sajnálom hogy nem tudtam megvárni őket. Szívesen megismerkedtem volna velük.
Cserébe a csapatom 55-0-ra nyert. :)