Én is hízékony vagyok, pont ezért figyelek oda. Valamikor télen ellustultam, és egy héten át minden reggel a melós kajáldaban a bundáskenyér néven eladott olajos szivacsot ettem. Mivel a szervezet elszökött a liszttől, saccra másfél kilót hiztam. Olyan belem meg tokam lett egybol h hajaj, jóllakott óvodás voltam.
Viszont ha sütis vagy, mint én, akkor ajanlom figyelmedbe Posta Renáta Paleo gyorsetelek hedonistáknak c. könyvét. Brutál sütik vannak benne és nincs baj belőle. :) csinaltam mar párat belole, kajak finomak
Inkább az számít mit eszel, nem az, hogy mennyit. Én pl zabálok, meg még ehetek este 11kor is, akkor sincs semmi gond. Ha jól megvalasztod mit eszel, annak rogton van eredménye :)
A régiek mint a 885,955 sima még egy olyan generátor van mint a banditokon,gyakorlatilag egy kisméretű autós generátor,a 955i,1050,675 mind standard olajos generátor+fesszab.
Én januárban kezdtem el odafigyelni mit eszek, meg eljárok párszor kocogni, heti 1-2 alkalommal, ahogy időm, kedvem engedi.
-10 kg az eredmény, és az, hogy az 54 es bőrruhám helyett kereshetek 52 est
Ragugliztam erre az Alice Eve-re, határozottan dugható. És ezt a témát nem folytatom, mert a felsorolás nem férne ki :D a fogyás meg, mikor 14 honapja ráálltam a mostani étrendemre, egy idő után azt vettem észre, hogy majdnem lötyög rajtam az 50es bőrruha
Nekem meg Alice Eve-re de van hogy beteljesuletlen alom marad.
Elol power slic vagott hatul talaltam egy felrekopott qualfier rr-t oszt jovan.
Triplara meg ha lesz le power 3 talan.
Egyenlore elvagyok,ingazgatok meg ha idom engedi karikazok,meg bele kell fogyni a ruhaba.
rohadt jó gumi a 211,nekem is volt szettbe..........de az első valóban eresztett a peremnél nekem is,és féknél rázott is rendesen............SC1-2-refályna a fogam,mert egy hátsó már van belőle
a videón a szabadonfutót magyarázta......bár az ha megkopik akkor elengedi az inditózást,szóval nem hiszem hogy az szorulna,nézesd meg az öninditót egy villamosság szerelővel.......kiméri nincs e menetzárlat,ésmeg is perselyezi,
175 ert van fenn bontott valamilyen,tudja fene jo e,asse olcso.
Jobb mint a toltessel tokoreszni.
Hetvegen rakotom a tuneECUra az alapjaratot meg kene mar csinalni igy ketevvel a szinkron utan.
ma vettem legszurot szetdobom,hezagot nezek a motoron stb.
Akkor várok triple1050 re, ő hogy oldotta meg. Youtuben találtam egy tigert, srác hézagolási, tervezési gondra hivatkozik, és hogy 800!!!fontért van egy kitt hozzá. Nem füllne hozzá a fogam megvenni
Elkezdi tekerni, majd mintha lemerülne az akksi, olyan mintha szorulna valami az indítómotornál, és csak akkor csinálja ha 100 fok környékén van. 85-90 fok környékén van beindul, ha lehül 70 re 100 ról szintén.
Pasz Vaszi!
Melegen nem is tekeri?
Vagy tekeri csak nem kapja el?
Tavaly egyszer nekem is csinálta, mikor odaértünk leállítottam és kb. fél perc után odébb akartam állni tekert de nem kapta el, igy csak odébb toltam.
De csak akkor egyszer volt.
Srácok! Tovább folytatódik mélytorkos szopásom a triplával.
Kapott új akksit, de ha a venti ki be kapcsol, annyira meleg, akkor nem indul a moci.
Mindaddig nem tudom beindítani amíg olyan 70 fok környékére le nem hül.
Bikázva indul forrón is. Indítómotor lenne? Relé? Valami tipp?
Köszi
Ugyanugy arrow 3-1 cso van rajta, annyi, hogy nincs mar benne a furulya, lambdaszonda le lett tiltva... de ezekszerint megis siman lehet ennyit szamit, hogy teljesen nyitott a cso.
Oszi neked meg akkor szerencsed van
Ha jól emlékszem van a kipufogóba lambdaszonda, ha új dobot raksz fel csökken a fojtás jobb a töltéscsere több levegőt szív, kicsit több oxigén lesz a kipufogógázban így a lambdaszonda utasítására több üzemanyagot ad a levegőhöz.
Viszont ha sütis vagy, mint én, akkor ajanlom figyelmedbe Posta Renáta Paleo gyorsetelek hedonistáknak c. könyvét. Brutál sütik vannak benne és nincs baj belőle. :) csinaltam mar párat belole, kajak finomak