Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnaptól eladó lesz a motor, akit érdekel nézze meg a használton.

Nem fogom tudni kihasználni a nyáron sajnos.
Melyik dekni?
Az olajam folyik még mindig :D a dekninél van egy réz karika. Szerelő nem cserélte ki. Folyik a vizem is mert a bilincset sem cserélte ki és visszalazul a csövön. :D De majd én megcsinálom a héten...... Amúgy minden fasza minden jó, megy mint a barom.
Hagyd.A lelek mélyén igazi motorra vágyik nem huhukira.
Menj má' innen el
Szia, Gratulálok a zöld tesóhoz. Az enyém 2008-as és válto szenzor hülyeskedésen kívül mas gondja még nem volt, az is meggyógyult magától 3 újraindítás után. Pince pakolásnál felbukkant egy led-es hátsó lámpa integrált index-el, ha érdekel. Nekem is ilyen van fenn, de vhogy kettő lett belőle
Szia vaszi! Én csak yuasát használok és még sohasem csalódtam bennük. Yuasa, YTX12BS. Ennek mindegy milyen idő van
Srácok, milyen akksit javasoltok? Melegen nem birja ez a nyamvadt akku betekerni a triplám.
Extramegaüberbrutálnagyonjó.
na milyen lett? :)
ÓÓÓ jeeee ma megyek szerelő cimborámhoz a mociért :D Új gumi, új olaj tip-top, holnap irány csapatni.
43-e nel tartok.
Nekem mákom volt, mert 15600zal vettem, de bukott motor volt. Amit olvastam a 675os triumph blokkról az az, hogy egy nagyon jól sikerült konstrukció. Ha latszik a gazdáján h gondos, esetleg vezetett szervizkonyves, én egy 40ezer körüli Daytonara is be merném tolni a pénzt. Állapot számít, nem a km
Az elso slccek meg felkerultek a ket motoromra.
Ne idegelj mar le van vakolva regota,egyszeruen tuldusit majd a szezorok miatt elkezdi szegenyiteni,de ekkor rant rajta,ez par honap mulva lekokszol mindent amitol jon a haromhengerezes es a csekkendzsin,szivosortol a hengerfejfelujitasig minden megvolt,az egr is kivan baxva,probacseren volt ecu tol a mindenfele szenzorokig minden.De volt egy halom gyari szakinal,hibaelemzo gurunal.
Mar mondtak ingyen vigyem a francba.
10Ft os tuniiiiiiiiiiiiing.........de inkább kericsél nekem valami jó első slicket........az se baj ha ingyé van
Jah,a holye opelosz mar bediliztettett egy rakas szerelot,eddig a ket hatso kereket nem csereltek le.
valjuk be........a mostani sem rossz
Nekem a modernebb vekete racsos volt,tolotetos de lux.
ez az igazi grillrács
A grillracs?
ja,kellett.
Pöpec az a csomagtartó!
En anno 1 db streetbol valasztottam ki a feheret ami sima verzio volt,utana megtekertem es lett belole narancs majdnem R.
En anno 1 db streetbol valasztottam ki a feheret ami sima verzio volt,utana megtekertem es lett belole narancs majdnem R.