2 kép amit eddig lőttem a gépről :) Egyenlőre a garázsban pihen mert várja hogy megjöjjön a K&N légszűrő :) Gumik megvannak, egy kis szerviz, :D olaj és vízszivárgás megszüntetése és mehet is :D
Neked lehet jó lesz mert nem nagyobb hanem kisebb az íve,csak nekem nagy a kezem.
Amúgy megvan,lehet átalakítom hogy jobban szétálljon a kar meg a kormány csak azon gondolkodni kell hogyan tehetem meg.
Anno én is vettem a CBR-re ugyanez volt vele a gondom, hogy kesztyűs kézzel nem sikerült átnyúlnom a karokra.
Én akkor a túl streetfighteres kormánynak tudtam be, nem felém hajolt mint egy naked kormány. Hát meglátom, elbizonytalanítottál
picit.
@Oszi, haver hornetén ilyen rövid karok vannak, fura volt nekem is eleinte, de szokható. Speeden olyan kemény a kuplung, lehet 2-3 ujjam szezon végére megedződik, és 2x olyan vastag lesz mint a többi!
@Hornet1990, gratula a géphez!
Hát már megajándékoztam 2 db MIVV GP rozsdamentes dobbal. Imádom a hangját még a gyárival is de ezekkel meg...... váááááhhh :D A cuccokra inkább azért van szükség mert nem akarok bukókeretet venni.
A libazoldek egyedi darabok.
csak hatso sarvedom van de csinos igy nemadom.
inkab karbon deklivedot vettem,
tengelyvedoket meg ha raszanom magam danamidbol esztergaltatok.
Ezek mind ebayrol beszerezhetok,az utolso inkabb palyanapra valo talan hogy ne kapja be valamidet a lanc de nem biztos.
Melyket vetted ha a hahurol sikerult?
Sziasztok! Frissen beszerzett 2007-es Triumph Street Triple motoromat szeretném kicsit felextrázni :) Ha esetleg közületek valakinek van elfekvőbe bukógomba, tengelyvéggomba, emelőszem, hátsó sárvédő, alsó láncvédő ( állítólag a lengőkar alján lévő 2 menethez láncvédő tartozik ) ne tartsa vissza.
Nekem tul rovid volt a kar utja,kozel a markolat,szal ment vissza a gyari,nem tudtam megszokni,nagy kezem van,es meg 6,oson is keves volt.
Maig a polcon van.
Hornet1990 neked is.
Azért készüljetek, hétvégén már 20 fok.....