dee mikor ketten megyünk többet nézem a tükröt mint az utat előttem elhiheted, de így, ha többen megyünk nem árt ha kicsit többet tekintgetek előre is mert nem ártana előre látni, ha a többiek kidobják az indexet és már fordulni kellene, meg nem szoktam túl nagy féktávot hagyni más mögött és nem lenne kellemes dózerolóst játszani a kawával
Mondjuk, ahol villogtattam egy apró gödör sem volt... Vagy elgondolkodtál, hogy milyen rövid idő alatt romlott az útminőség, amikor Te voltál ott, még sima volt?
az a baj motoron nem feltűnő a gyenge lámpák miatt, könnyű összetéveszteni azzal mikor csak gödörbe mész aztán úgy tűnik, mondjuk ez inkább zoliénál tűnik úgy.
imádlak
de nyugodtan jöhettél volna, ketten kényelmesen végiggurultunk volna
amúgy ne szarass be többet úgy ahogy ausztriába csináltad mikor eltűntél teljesen nézem nem jössz-még mindig nem-még mindig sehol, megállunk még mindig sehol, szívbaj kerülgetett, hogy valami történt veled
Maradjunk annyiban hogy legközelebb az ötös és hatos fokozatot nem használjuk... És akkor tudja tartani a lépést és neked sem kell izgulni hogy merre kószál.
ja holnap odamegyek hozzátok jó?
az a baj motoron nem feltűnő a gyenge lámpák miatt, könnyű összetéveszteni azzal mikor csak gödörbe mész aztán úgy tűnik, mondjuk ez inkább zoliénál tűnik úgy.
Így legalább tudod, mit érzek rendszeresen.
de nyugodtan jöhettél volna, ketten kényelmesen végiggurultunk volna
amúgy ne szarass be többet úgy ahogy ausztriába csináltad mikor eltűntél teljesen nézem nem jössz-még mindig nem-még mindig sehol, megállunk még mindig sehol, szívbaj kerülgetett, hogy valami történt veled