Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, ha már a reklám helye...
Én is az ő dobjait ajánlom, óccó (meglátjuk mennyit bír), és veszett jól szól..., még szerzek egy Aprókavics matricát, és hajrá:D
Elfelejtettem az E-s cimkét... nagyon szétrugdossák a seggecskémet ha most így alapban megállítanak Rohoncon?
Köszönöm Misztah Mélben is jó ám
Csinálok egy normálisat, és feldobom.
Szombaton mennék én is, de éccakára tettek be a 3 napra, hát így nem tudom. Sinkó ha jól tudom vasárnapra is tervezett valamit...
Most komolyan...úgy ismersz, hogy nekem nincs?
Van minden féle holmim hozzá Olcat mociját is pikk pakk megbűvöltem hogy kafa legyen
Ne aggódj összerakom egyedül is kb. 2 óra kell hozzá. Meg a nyomatékok
az a legkevesebb te iszol én szerelek
Meg azt hogy mit kell annyit össze szerelni rajt
Sört
Nálam Dobot is, meg "E" jelzést is. Újat...de szerintem nagyon korrekt áron....ez itt a reklám helye
CSak írd meg mit vigyek
Nagyon helyes...szerszámaid lesznek remélem
Héjj bácsi én ráérek a jövő héten is bringázni ha meg nem rakod össze a vasat addig lemegyek és megteszem helyetteedd
Nemtudjuk még hova merre de majd megértekezzük Mz jöhet legalább tudjuk tartani a lépést
az E jelzés kell igen ami az enyémben sincs mert u.s.a. modell azért is ordít ennyire amennyire
Sziasztok!
Mostanság úgyis a kipufogó a téma...
Az lenne a kérdésem, hogy műszaki vizsgánál nézik-e még az E jelzést a dobokon, illetve labancéknál kell-e? Ezekre az itthon készített dobokra rárakják vagy csak a gyáriakon van?
Hol lehet olcsón venni kipudobot újonnan? Vagy alig használtan?
Ha nem gáz, hogy mz-vel megyünk..... Hova készültök?
Sziasztok!

Szombaton 13:00 vagy 13:30kor megyünk yankee-val ha jó idő lesz! ki csatlakozna hozzánk?
Hétvégén én is összerakom a darazsat... aztán megyünk is karcolni . Ha tudsz egy fotót majd dobj a motorodról ...tudod a reklám Köszönöm
Szia ! A dob már kész, fordítva épen passzolt az öszekötő:D, csak így egy kicsit hézagolni kellett.
Ugyan már, ne zavarjon, hogy esett, én még télen is motorral járok melóba, így nem zavar, ha esik, ha fúj, inkább én szégyellem magam, hogy késtem , és, hogy még pénzért is el kelett mennem , de azért minden megoldódott, és kösz mégegyszer.
Örülök, hogy bejött a cucc...a fotót nézve csak a rugórögzítő füleket kell átkókányolni,persze ez csak az én felületes megnyilvánulásom Azért haverok vagyunk,és ez fontos...kicsit szégyellem magam, abban az esőben bemotorozni..szívesen elvittem volna Náraiba
Hát gyönyörű víz ez kétségtelen
Majdnem olyan jó hangja lett, mint a GSR-ednek, de csak majdnem, az mégiscsak joshi barát , amúgy köszi
Na, hozzáláttam a kipufnak, és csak mm-en múlik, de sehogy sem jó ahogy alapban van, most vagy szétbarmolom az összekötőt, vagy csináltatok hozzá egyet, de az akkor biztosan passzol, és úgy áll majd ahogy szeretném.
Az utolsó kép, ahogy állna, de így baromi idiótán néz ki, na meg hozzáér a lengővillához, meg a lábtartóhoz... Jah, de a hangja az nagyon jó lett, most nem mondja meg senki, hogy ez csak 400-as
Mégegyszer kösz Portnoy, és bocs a késésért, elb@....tt egy nap volt a mai is