Szevasz bácsi (apa) jobbára casrtolban(10w-50)superbike utaznak a fickók de lehet hogy más is lehetséges. Én évek óta ezt használom eddig bejött az ár az mindig változik picit olaj 3500ft körül van litere(bolti ár 4600körül) az oil szűrőnek meg 1000-1200ft nem egy tragédia de pontosat tudom mondani hétfőn a beszálítom most hívtam kicsit részeg már
Ok, maj elválik, még előbb pár dolgot cseréltetek rajta, meg egy fényezés nem ártana egy két idomra... tényleg kit ajánlotok? Zanaton van valami Szabolcs, állítólan nem a legolcsóbb de ha szépet akarok őt keressem....
Az adatlappmon lévőre, így szerintem érthetőbb, mint az, hogy gixer 400, persze tudom, erre nincs, azon agyaltam, hogy az sv-é hasonló, hátha... de mindenképp rövidet akarok, és majd a bankszámlám megmondja hogy a carbon belefér-e:D
Na Katica legyen is tipp-topp a géped lassan itt a jó idő Új láncszett már nagyon ráfér a gépedre Minél közelebb gurultam mögötted mindig, annál jobban elnyomta a láncod recsegésének a hangja a motorjaink amúgy sem öblös muzsikáját Én meg valszeg veszek egy új akksit, hogy ne kelljen betolnia az uradnak, mint tavaly meg egy nyári kesztyűt, hogy a mostani bélésének visszatunkolásával meg neked ne legyen gondod
Azt mondom én személy szerint ami árban sem veszélyes és megfelelne neked szerintem a pirelli Sport Demon . Nekem volt a régi vasamon nem kopott gyorsan jól melegedett esőben sem volt vele soha gond ha megadod a méreteket én egy nagykereskedésből szoktam rendelni ami a magyar áraknál átlagban 4-8ezer forinttal olcsóbb /gumi ha újban gondolkodsz de ha megadod a méreteket tudok nézni más típust is ami érdekel
Ha már egyszer van egy névadónk, keresztapánk, el kell fogadnom a nevet! Remélem, majd születés napunkra is kapunk valamit!
Még nem tudom, mi lesz a felszerelés, most hétvégén végre lesz időm kicsit utána nézni a dolgoknak. De a felsoroltak kellenek, az biztos! Szívesen fogadom a tanácsokat a tapasztaltabbaktól!
Ha minden jól megy jövő hétek megyünk a labancokhoz is kicsit körülnézni.
Ei Ei tojás tojás. De nehéz neked jót tenni mi hoznánk a tikokat te meg még bringázni sem akarsz velünk gyereken ki lettünk túrva a Mókus Őrsből de szép hogy már fogadod és nevén szólítod csapatotok
A Mókus Őrs női bővülését ünnepeltem, a hozzátok tartozó asszony-pajtásokat halkan ünnepeltem, mert akkor nem igazán írni. Már csak Frozen -nek kell hozni egy lánykát, és teljes a csapat.
Bízom benne, hogy találkozunk az utakon, ha minden jól megy jövő hétvégén kap egy új lánszettet és gumikat a baba, nameg olajat, és mehet a tavasz!
Kata benne vagyok úgyis tudod de nem vagy egyedül csaj velünk van az én főnök asszonyom is meg a Kiruné Gabáné. De a lassu menet tudod nekem sem megy már túl gyorsan Meg hát én jól éreztem magam veletek
Zoli bátyó végre össze kapta magát asszony állt neki a házhoz . De ne feled nem megszerezni megtartani nehéz. Csak el ne kapasd az elején abból csak a baj lehet Meg ha még bölcsességek kellenek csak szólj PL.: Jó Pina patika Meg hasonlok
Na ha valami még eszembe jutna majd írom csak tegyetek ti is így aztán remélem az utakon majd találkozunk egy gurulásra
Héé dehogy bomlott fel! Éppen ellenkezőleg. Már izzítom a sast erre az idényre A leányzó is nagy motoros szóval max a hátsó ülésem is ki lesz használva...
Merre található?
Napsütést, és 20 fokot Vas megyének...
Jáki fronton van valami?
Még nem tudom, mi lesz a felszerelés, most hétvégén végre lesz időm kicsit utána nézni a dolgoknak. De a felsoroltak kellenek, az biztos! Szívesen fogadom a tanácsokat a tapasztaltabbaktól!
Ha minden jól megy jövő hétek megyünk a labancokhoz is kicsit körülnézni.
Bízom benne, hogy találkozunk az utakon, ha minden jól megy jövő hétvégén kap egy új lánszettet és gumikat a baba, nameg olajat, és mehet a tavasz!
Kata benne vagyok úgyis tudod de nem vagy egyedül csaj velünk van az én főnök asszonyom is meg a Kiruné Gabáné. De a lassu menet tudod nekem sem megy már túl gyorsan Meg hát én jól éreztem magam veletek
Zoli bátyó végre össze kapta magát asszony állt neki a házhoz . De ne feled nem megszerezni megtartani nehéz. Csak el ne kapasd az elején abból csak a baj lehet Meg ha még bölcsességek kellenek csak szólj PL.: Jó Pina patika Meg hasonlok
Na ha valami még eszembe jutna majd írom csak tegyetek ti is így aztán remélem az utakon majd találkozunk egy gurulásra