Nem lennétek a terhünkre egyáltalán sőt szívesen látunk titeket de akkor boldog új évet nektek és minden fórumos csibésznek a mókus őrsnek is meg aki még írogat és koptatja a billentyűket
tegnap meg a legjobb barim kölke született meg, reggel 7ig tartottam vele a frontot.... már úgy iszok mint a rocksztárok!
Mi a véleményed a Metallica koncertről?
nekem ez a szilveszteri téma kimarad az fix mert 12.00ig meló van majdnem egy óra mire haza érek meg kaja meg minden.
De mint mondtam Kiru és A-team ha gondoljátok szilveszterezzetek velünk, Kibéreltünk egy ilyen termet meg utánna Flash ennyi a terv virsli evés piálás meg lazulás
Üdv.Betyárok!Picit leléptem a térképről,most meg nézem mit termeltetek.Látom mindenkinek sikerült a JÓÓÓ Boldog Karácsony.Volt mindenkinek a,a,a? Beválalja valaki a szilveszteri gurulást?Asszem még sinkohornet említette!?Ha ilyen idő lesz én megyek,csak eső ne legyen .
Szívesen máskor is gyertek amikor akartok.Szilveszter gyertek ha gondoljátok mert szóltam már hogy jönnének páran
rajtatok kívül is uh. Buli, jó arcok midig jöhetnek egy kis tarifája van ahely bérlleet miat olyan 500ft
Szépjóreggelt! Hát itt még megy a fejtörés, hogy mi legyen, barátnőm nálam szilveszterezik, szóval pincérlány kilőve, meg amúgy se tudom, miről beszélsz Szóval még meg kell beszélni a bagázzsal, hol legyünk, amint tudjuk, jelzünk felétek! Amúgy igen jó volt a szombati party, kösz a meghívást!
Héj Gaba Pincérlány nagy honda fan aszonta legközelebb beöltözik full gas ba meg honda cuccba ha kell
A sziveszterre mi ki vettük az Ipar testületi termet Kőszegen nemtudom mert nem én intéztem de leinfózom mit szólnak a többiek hozzá ha ti is jöttök meg ha van kedvetek meg illenek ott kllényegesen többen leszünk plusz hajnalra meglátogatjuk a hondás pincérlányt
Hehe....van ez így...általában a December a toolélés hónapja....
De zeneileg a Blood Mountain-t mindenképp be kell szerezned...alap. Basszátok meg ma dolgozom...
Jó reggelt Nem hozott a Kiru pálinkát, lefeküdtem hát este 6-kor, most meg kidobott az ágy Szilvesztert nem tudom, meg kell beszélni így zusammen, majd jelentkezek
Hubammeg fél 3 és tiszta részeg vagyok még mindig, mindegy, sörözök tovább Ez azért húzos volt, délután 2-től hajnali 3ig inni Előszilveszternek jó volt, 31-én folytatjuk
Mi a véleményed a Metallica koncertről?
De mint mondtam Kiru és A-team ha gondoljátok szilveszterezzetek velünk, Kibéreltünk egy ilyen termet meg utánna Flash ennyi a terv virsli evés piálás meg lazulás
rajtatok kívül is uh. Buli, jó arcok midig jöhetnek egy kis tarifája van ahely bérlleet miat olyan 500ft
A sziveszterre mi ki vettük az Ipar testületi termet Kőszegen nemtudom mert nem én intéztem de leinfózom mit szólnak a többiek hozzá ha ti is jöttök meg ha van kedvetek meg illenek ott kllényegesen többen leszünk plusz hajnalra meglátogatjuk a hondás pincérlányt
akkor lekapom azt az albumot....
De zeneileg a Blood Mountain-t mindenképp be kell szerezned...alap. Basszátok meg ma dolgozom...
tegnap megint bemartam bakker!
Na szilvesztert hol nyomatjuk?
Állat lenne túl lenni rajta!