majd egyszer talán megejtek ilyesmit de héjj mi a helyzet veletek én tele vagyok mint a déli busz. sok kaja meg minden és még nincs vége. A én mocim tiszta szépen el van rakva senni időm nem volna mocizni
Szóval ki jön fel mulatozni? Reméllem Jó hétvége lesz minden téren
enyém meg kapott új légyszűrőt, meg gyertyákat és szintén nem volt lemosva a 2.-ik vh óta akksit kéne tölteni, mert hetek óta nem ment, csak lusta vagyok kivenni
Ha nem vagy szégyenlős, tegyed fel!
Én a jó időt megünneplem egy motor mosással. Szegény baba azóta nem volt ápolva, mióta egyszer nyáron lemostam. De ma, szép napsütésben végre nekilátok.
Sziasztok! Remélem mindenkinek kellemesen telt a szentesete, és jól teletömte magát minden finommal! Észre se vettétek, hogy a 100. oldalon vagyunk már? Ezt meg kell ünnepelni! Akkor ki jön Kőszegre?
rakjak fel magamról tán én ilyet nem keresgélek de a telómben vannak hasonlók volt már igény az elküldésükre e kaptam is cserébe szépeket. Igaz nekem csak alföldi macsó típusú férfi felső testem van de egyszer feltehetem ha gondolod
Szóval ki jön fel mulatozni? Reméllem Jó hétvége lesz minden téren
Egész jól felszáradt az út!
Én a jó időt megünneplem egy motor mosással. Szegény baba azóta nem volt ápolva, mióta egyszer nyáron lemostam. De ma, szép napsütésben végre nekilátok.
Csinos a Huskyd!
Én ma gurulással ünnepeltem!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!