Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Monster Magnet nem rossz...amolyan elszállóska, de nekem tool szimpla ez... a csajt ugye nem kell minősítenem?
Blood Mountain...nagy királyság ...szénné hallgattam anno. A Leviathan is rulez, de ez az új album nekem nem jött be
majd egyszer talán megejtek ilyesmit de héjj mi a helyzet veletek én tele vagyok mint a déli busz. sok kaja meg minden és még nincs vége. A én mocim tiszta szépen el van rakva senni időm nem volna mocizni

Szóval ki jön fel mulatozni? Reméllem Jó hétvége lesz minden téren
Csá! Nyári zápor! Ez kész!
Nézem az esőt...
dél után mit csinálsz? Én is unatkozom!
jaja!
Egész jól felszáradt az út!
Hali, te voltál, nem?
Hali,ki volt ma motorozni?
Az enyémet is leápolhatnád
Remélem kaptál a szüleidtől karácsonyra egy nyári kesztyűt is...
légyszűrő ezt jól leirtam
enyém meg kapott új légyszűrőt, meg gyertyákat és szintén nem volt lemosva a 2.-ik vh óta akksit kéne tölteni, mert hetek óta nem ment, csak lusta vagyok kivenni
Ha nem vagy szégyenlős, tegyed fel!
Én a jó időt megünneplem egy motor mosással. Szegény baba azóta nem volt ápolva, mióta egyszer nyáron lemostam. De ma, szép napsütésben végre nekilátok.
Sziasztok! Remélem mindenkinek kellemesen telt a szentesete, és jól teletömte magát minden finommal! Észre se vettétek, hogy a 100. oldalon vagyunk már? Ezt meg kell ünnepelni! Akkor ki jön Kőszegre?
Kellemes Ünnepeket mindenkinek! Ma rekord meleg lesz
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
rakjak fel magamról tán én ilyet nem keresgélek de a telómben vannak hasonlók volt már igény az elküldésükre e kaptam is cserébe szépeket. Igaz nekem csak alföldi macsó típusú férfi felső testem van de egyszer feltehetem ha gondolod
ezt írom egy hete
Te pöcs merre vagy?
kompresszióban,új gyertyasorban,többfokozatú motorolajban és olcsó benzinben gazdag Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Hol és milyen buli? Mikor?
Csááá! Kellemes karit mindenkinek! ------
Csinos a Huskyd!
Békés Karácsonyt Mindenkinek!

Én ma gurulással ünnepeltem!
Hogy ilyesmit miért nem raktok fel soha? (Ha esetleg lányok is vannak az oldalon.... )
Boldog Karácsonyt mindenkinek!