Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm de nem érdekel
Szia Levi!
Csak úgy kérdezem, esetleg Suzuki GS500E nem érdekel.....?
Azért kérdezem, mert eszembe jutott, hogy uncsitesómnak van egy. Nyáron voltam nála, és mondta hogy eladná, mert nem használja, és ez igaz is
Szép, megbízható állapotban van.
Ha esetleg érdekel, akkor írok róla pár infót.
néztem őt is, de majdnem 400km-re van innen nem tudom, 1000km-t elautókázni aztán lehet mégsem olyan amilyennek látszik akkor kidobott 25 ezer forint szép lassan gyűlik a nézelődésből is a sok sok drága forint holnap egy kör a redbaronba Pécsre, drágábbak de adnak garanciát
Szia, sv volt a cél, csak rábukkantam a vfr-re és megtetszett de nem nekem való, testre is nagy meg löketre is. Félek még a 800-astól is

Természetesen küldheted a linket, vevők lennénk bármire. Lehet az inport motor ha jó állapotú
Szia találtál már motort?Látom vfr-ről sv-re váltottál,tudok egy 05évj 650-t külföldi papírokkal.Ha érdekel linkelem a hirdetést.
BÚÉK, srácok
Köszönjük, nektek is boldog új esztendőt!
Jövőre sok bogarat a plexikre minden motoros társamnak!

Jó szórakozást az év hátralevő részére!
Köszi, és csatlakozom, szintén B.u.é.k mindenkinek!
Sziasztok BUÉK mindenkinek jövőre ugyanitt és az utakon
Sikerekben ,egészségben,,eredményekben,motorozásban gazdag új esztendőt kívánok és baleset mentes évet!
Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet Kívánok!
14:00 kor láttam a motorotok a meki előtt.. :D
Nem délelőtt, de délután bizony megjártuk a mekdonálcot, és a kilátót
Fura, nem láttam 1 motorost sem rajtunk kívűl.... vajon miért....?
hát ha délelött jöttök akk átnézhetek mondjuk attól függ h milyen idő lessz :/
Holnap lehet elgurulok egy haverommal a szeki kilátóba.....
Nem jön még valaki?
Jah hogy neked most 1csöves bodisod van de készül a két csöves :D ez igen :D:D

Na hát na, nentudtam aludni :D:D
Persze hogy fáradt vagy! Nem kellet volna éjjel fél 4-ig nyomni azt a kurva "csetet"
A galériámban találsz képeket a Bodisról, amikor lecseréltem az Ixil-t.
és akkor a videón a Te motorod van ? akkor mé nincs kép ? neharagudj fáradt vagyok
Az új rendszerről még nincs, majd ha jön a jó idő, akkor fel kell mennem Pestre, és Renitensék felteszik, meg összehangolják a cuccost, mert kapott egy K&N sport szűrőt is. De már kész van, fotókat láttam is a rendszerről. Csak sajna a hátsó lábtartót is le kell cserélnem egy K8 ezres lábtartójára, mert a mostani lábtartón nincs hely a bal oldali dobnak a felfogatására. De már az is meg van, csak azt is fel kell rakni
Szóval ha van valaki, aki várja a jó időt, na az ééééén vagyok
kérünk képeket a bódisról
hogy mi? Ktm? Neharagudj nem ismerem ! :D:D
Köszönöm :D reggel kiderül hogy megyünk vagy sem :)