Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt nézem hogy a külföldi forgalmiban még a színét sem jelölik, érdekes csak nálunk van ennyi fasz szabály... minden adás vételnél új forgalmi-törzskönyv... náluk meg csak belenyomtak egy matricát
Tapasztalatom szerint lófaszba kötnek.
Megnézik a számokat,padra feldobják.
Menjen,villogjon,dudáljon satöbbi.
Oszt annyi.
nekem egyiket se indították be.
Adsz nekik 5 ezret a tükörért és elnéznek felette........ Mégse 25
első forgalomba helyezés, mi van ha mégis belekötnek 25 ezret nem akarok kidobni még egy vizsgára
Le se szarják a visszapillantóban az E jelet.
Műszaki holnap lesz. Magyarország.... lusta szemét banda egyedi vizsgát csak kedden és csütörtökön csinálnak Visszapillantómban nincs e-jelzés most néztem meg, ráraktuk apuét de csak balos van, remélem átengedik

Végre jönnek a képek hogy indul a szezon. Ha hétvégére lesz rendszámom és jó idő lesz, lehetne kilátóba valami kisebb csoportosulás.
Üdv sikerült ma végre megkezdeni a szezont.Levi láttam a motorod ott állt tréleren a Béri Balog-ban tőlünk nem messze.Műszaki kipipálva?
nemtudjátok, kpm 6-tól vagy 7-től van nyitva ?
Tavaly ez volt! Mi 1:16 környékén érkezünk.
http://www.youtube.com/watch?v...

Idén kicsit kényelmesebbre vesszük a dolgot,
majd jönnek hozzánk a többiek!
Na ja.. éppen jó idő volt, de úgy hozta a sors
hogy máshol kellett ma lennem..

A tavalyiról találsz videót,ahol totál hülyét csinálok magamból..
idén ez most így alakult..

Na, majd Ápr. 20. án ! FELTÁMADÁS!
Gyure! Látom nem mentél a halasi télűző motorozásra....
Mi történt, talán hideg volt....?
Gondoltam legalább majd tartasz egy kis élménybeszámolót, de így...
gondolom nem.megy mindenki Orfűre is. Mindegy, ha szükség van emberre akkor segítek ha kell. :) Sárgamellény forgalom lezárás menni fog :D
Hát srácok kicsit többen leszünk mint gondoltam, a pécsiektől a tavalyi túrájukhoz hasonlóan idén is lehet számolni 100-150 motorossal........

Kicsit feladja a leckét szükségem lesz majd néhány segítőre..........
Akit érdekel az írjon majd rám...
Ahhoz képest, hogy Márc eleje van elég szép résztvevő van,,,, + néhány haverom, ismerősöm nem regisztrál tag de ők is jönnek.
Nem is tudom, ha választanom kéne az asszony és a
lottó 5 ös között, vajon milyen motort vennék..
Jó lesz
Így van, ezt beszéltük:)
Lényegében az egészet úgy kell elképzelni, hogy a mi túránk programja csak 1 órában változik.
ha már pécsen vagyunk akkor ott gurulunk egy fél órát együtt, illete beszélgetünk 1et, aztán mi kiválunk és folytatjuk utunkat.
Ez is egy jó ötlet, így aztán tényleg megadnánk a módját
a szezonkezdésnek!
Akkor ha jól értem mi itt összegyüllünk Szekszárdon lemegyünk Pécsre és ott csatlakozunk hozzátok.
Biztos láttátok páran, hogy a Budapest - Szekszárd - Pécs túra is arra a napra esik mikor a Szezonnyito gurulás lesz. Beszéltem a szervezővel és megragadtam az alkalmat, ha már ők is ezen a napon gurulnak mifelénk, szívesen látjuk őket a felvonuláson, közös beszélgetésen és igent mondott Dió-§V, kb 30 motoros csatlakozik még hozzánk.
Aztán ha már Orfűn vagyunk, én biztos körbemotorozom a tavat,
mintha már ezer éve nem jártam volna ott.
Hát sokan vagyunk akiknek ez az egyik kedvenc szakasza
Már húzok is jelentkezni!