azt nézem hogy a külföldi forgalmiban még a színét sem jelölik, érdekes csak nálunk van ennyi fasz szabály... minden adás vételnél új forgalmi-törzskönyv... náluk meg csak belenyomtak egy matricát
Tapasztalatom szerint lófaszba kötnek.
Megnézik a számokat,padra feldobják.
Menjen,villogjon,dudáljon satöbbi.
Oszt annyi.
nekem egyiket se indították be.
Műszaki holnap lesz. Magyarország.... lusta szemét banda egyedi vizsgát csak kedden és csütörtökön csinálnak Visszapillantómban nincs e-jelzés most néztem meg, ráraktuk apuét de csak balos van, remélem átengedik
Végre jönnek a képek hogy indul a szezon. Ha hétvégére lesz rendszámom és jó idő lesz, lehetne kilátóba valami kisebb csoportosulás.
Gyure! Látom nem mentél a halasi télűző motorozásra....
Mi történt, talán hideg volt....?
Gondoltam legalább majd tartasz egy kis élménybeszámolót, de így...
Lényegében az egészet úgy kell elképzelni, hogy a mi túránk programja csak 1 órában változik.
ha már pécsen vagyunk akkor ott gurulunk egy fél órát együtt, illete beszélgetünk 1et, aztán mi kiválunk és folytatjuk utunkat.
Biztos láttátok páran, hogy a Budapest - Szekszárd - Pécs túra is arra a napra esik mikor a Szezonnyito gurulás lesz. Beszéltem a szervezővel és megragadtam az alkalmat, ha már ők is ezen a napon gurulnak mifelénk, szívesen látjuk őket a felvonuláson, közös beszélgetésen és igent mondott Dió-§V, kb 30 motoros csatlakozik még hozzánk.
Megnézik a számokat,padra feldobják.
Menjen,villogjon,dudáljon satöbbi.
Oszt annyi.
nekem egyiket se indították be.
Végre jönnek a képek hogy indul a szezon. Ha hétvégére lesz rendszámom és jó idő lesz, lehetne kilátóba valami kisebb csoportosulás.
http://www.youtube.com/watch?v...
Idén kicsit kényelmesebbre vesszük a dolgot,
majd jönnek hozzánk a többiek!
hogy máshol kellett ma lennem..
A tavalyiról találsz videót,ahol totál hülyét csinálok magamból..
idén ez most így alakult..
Na, majd Ápr. 20. án ! FELTÁMADÁS!
Mi történt, talán hideg volt....?
Gondoltam legalább majd tartasz egy kis élménybeszámolót, de így...
Kicsit feladja a leckét szükségem lesz majd néhány segítőre..........
Akit érdekel az írjon majd rám...
lottó 5 ös között, vajon milyen motort vennék..
ha már pécsen vagyunk akkor ott gurulunk egy fél órát együtt, illete beszélgetünk 1et, aztán mi kiválunk és folytatjuk utunkat.
a szezonkezdésnek!
mintha már ezer éve nem jártam volna ott.