Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval h nap irány a Mátra?
A szívem leszakad, h nem mehetek
Na ez van, remélem aránylag elfogadható időtök lesz
Renben:) a kicsi még nekem is belefér ezzel az új gumival tapadok szépen:) akkor ha nem esik reggel, tali újvárosban:)
Én ma bemelegítettem holnapra egy laza 110km-el.múltkor is ilyen idő volt mikor Dunakanyarba mentünk.Nekem belefér ha útközben kicsit megázunk egy zivatartól.Persze ha reggel már esik és úgy néz ki hogy el se áll akkor nem megyünk.Szerintem menni fogunk.
Hát srácok eléggé szar időt mondanak holnapra... Mi legyen? merhát nem ugye nem a szomszédba mennénk....
okok akkor az én részvételem már 100%
Kaja hozott anyagból,majd megállunk félúton aztán harapunk valamit.Normál tempóban gondolkodj túrázni megyünk,mindenkit hazavárnak otthon.
az utazó sebesség mennyi lenne? Kaja hogy lesz? megállunk vagy ki-ki amit hoz....
Akit érdekel a vasárnapi kékestető túra az vasárnap 8-kor legyen az újvárosi shell kúton.Gyors tankolás,ez az aztán indulás.
Bencének írtam,használd a válasz erre gombot
Cső! ha rám gondolsz akkor a válasz természetesen igen! Kapj fel msn-re (badboy1991@citromail.hu) a számom meg 06-30-212-80-47
Ugye jössz vasárnap
Igen de még eggyetetünk az indulásról.
Szia keki, akkor jövő vasárnap Mátra?
Sziasztok!
Lehet, mi is elnézünk Abaligetre, de délelőtt Szakmáron megnézzük a találkozót. Aztán majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgok
na neee, mindjárt motorra ülök... vagy holnap reggel legurulok pár órácskára.

Ha megy valaki Bonyhád felé akkor nyugodtan álljon meg és vegyen kürtöskalácsot! Ez volt itt a reklám helye
Épp most kaptam az sms t, azt írják Abaligeten van idén a buli!
Bocs, ha valakit félre vezettem
Általában 3 napos a találkozó, úgyhogy Vasárnap még lesznek,
de úgy emlékszem az már elég gyengusz..
Holnap én is melózok, úgyhogy a felvonulásról már biztosan lecsúszok.
vasárnap is van még? holnap meló
Jajám!
ott ha jól emlékszem mindenkit pálinkával várnak, nem ?
Heló mindenki!
Asszem ma van a magyaregregyi motoros találkozó nyitónapja, ha valakit érdekel !
Zsíír, ha teheted gurulj le megnézni, érdemes!
na király:D
jól van okés! :) köszi
majd beírom a tervezett indulás helyét idejét aztán gyere.
ha lehet hozzátok csatlakozni és szóltok megyek szívesen.. :)