Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De! Indulás helye, meg egy időpont kellene...
Holnap ünnep! Nem akar valaki kerülni 1et?
Én is hazaértem
Már töltöm fel azt a pár képet, amit csináltam.....
Nagyon joooo volt ez a délután! faxa időnk volt hála isennek
örültem, most értem haza..... :)
Köszi!
Én is örülök, hogy találkoztunk! Remélem lesz alkalmunk majd közösen motorozni is!
Helló! Jó volt ma kicsit személyesen is beszélni!
Überf@sza a Gixered!
Sziasztok!
Holnapra tervezünk 1 kisebb gurulást. Elmegyünk Soltvadkertre fagyizni.
Haverommal fél 2-kor indulunk Bajáról, 2-kor tali a szeki kilátóban, és onnan Vadkert. Akinek van kedve, csatlakozzon.
Üdv.!
Köszi
Semmi gond, érthető, hogy vannak fontosabb teendők is, mint a pl a motorozás. Nekem is csak azért van időm motorozgatni, mert épp itthon vagyok.
Akkor mást nem tudok mondani, csak annyit, hogy szombatra nyugodt szolit, vasárnapra pedig "jó munkát"!
Sorry de szombaton szolgálatban vagyok vasárnap meg muternál festek plussz előkészítem a terepet a tanyán a szilvafáknak
Szia Keki! Reménykedtem benne, hogy valaki reagálni fog
Én sem teszem el a motort addig, amíg le nem esik a hó
Most hétvégére is jó időt jósolnak, úgyhogy én biztosan teszek egy kisebb kört. Már csak azért is, mert a múlt hétvégét tönkre tette az idő.
Nem voltam még Dobogókő felé, de jó ötletnek tartom. Persze lehet,hogy nem lesz egyszerű összehangolni a "túrát", de remélem sikerülni fog. Addig pedig maradnak a "rövidebb" motorozgatások. Azt tudom, hogy én most hétvégén biztos kerülök 1et, mert most ráérek, a jövő hétvégét meg még én nem tudom.
Ha nem kell kimennem németbe, és az idő is jó lesz, akkor szerintem azon a hétvégén is kerülünk 1et. Főleg mert a párom is szeret motorozni.
Na majd látjuk, mi hogyan alakul.
Üdv!
Hali Részemről nincsen vége,tőlem decemberben is mehetünk ha az időjárás és az időm engedi.Eléggé sűrű az e havi beosztásom de a 27-28-i hétvége szabad Ha úgy alakul elgurulhatunk valamerre.Egyébként ma jöttem haza Pilisszentkeresztről egy 3napos továbbképzésről.Csodálatos vidék Dobogókő 5km fantasztikus kilátással tavasszal (ami még nagyon messze van)elmehetnénk oda fórumtúra vagy valami címszó alatt.
Hello hello...... itt is vége a szezonnak?
Vagy csak senkinek nincs kedve egy "közös" guruláshoz.....?
Sziasztok! Holnapra tervezünk 1 kis gurulást, elmennénk vadkertre fagyizni. Gondoltam, ha esetleg van kedve valakinek csatlakozni, akkor találkoznánk a kilátóban 14:30-14-45 között, és utána irány vadkert. Eddig csak Viszi barátommal egyeztettem, szóval még csak 2-en vagyunk, de jönnek a csajaink is. Akinek van kedve csatlakozni, írjon.
Isten nyugasztalja!
Ő már az égi szerpentineken motorozik.
Sziasztok! Ha ráértek várunk a szezonzáró gurulásra! 2012.10.13.-án Szombaton. 16:00 kor lesz a gyülekező, Pécs Pláza hátsó parkolójánál, onnan indulunk kb. 16:30, kertváros, város, uránváros és vissza Pláza parkoló, itt megbeszéljük ki akar tovább jönni gurulni és indulhatunk . Felvonulás kb. fél órát - órát vesz igénybe az indulástól számítva! ( rossz idő esetén elmarad!)
Részletek az eseménynaptárban!
Üdv. Rabid
Sziasztok.Attila temetése okt 10-én szerdán 11.00-kor lesz az alsóvárosi temetőben.Úgy gondoltam ide írom minthogy sms-t küldözgetek.
Ez szép gesztus volna Tőled!
Küldök annak a lánynak egy kis ruhát, meg sapit! Úgyis jön a tél! Igaz, hogy még nagy rá, meg kék színű, de apróságokon nem akadunk fent...
Nagyon nagyon jó fejek vagytok! Tök jól esik!
Mindenkinek nagyon nagyon köszönöm!
Tibcsi, pedig gondolkoztam egy ilyen cserén, de egyenlőre marad a kis "sövény"
Respect fiúk!
Gratulálok
gratulésön
Szia,gratulálok én is!A Fannik a legszebbek! Én már csak tudom!
Gratulálok , és ahogy Attila is írta, jó egészséget, és sok boldogságot kívánok Nektek!
U.i: nem ám lecserélni az SV-t egy családi autóra!