Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csinálhatnánk 1 idény záró túrát amíg jó idő van!

Valakinek ötlet, kedv,stb...........
de a következőre ha tudok megyek............
Dolgoztam, hétvégén mindkét nap.
Jöhettél volna tegnap Orfüre
Ma reggel még nem is gondoltam, hogy megyek, csak nem tudtam mit kezdeni magammal ekkor döntöttem el hogy leugrok.
Spontán jött Bár reggel kiírtam, hogy megyek.
Ha előbb szólsz mentem volna de azért azt észrevettem ha én szervezek itt akkor szinte alig jönnek csak a közvetlen ismerősök....
HAZAÉRTEM
Na a mai mini fórumtalálkozó várva várt képei
Csöti, meg Roli sajnos lemaradtatok róla de majd legközelebb
Üdv megyek ma Szekire motorral gondoltam lenézek, van vkinek kedve 1 laza guruláshoz?
Én meg otthon hagytam a fényképezőm Jó lenne ha idén még egy nagyobb kör mondjuk Balcsi kerülés Köröshegyi kitérővel Na ott lehet fotózni+videózni
Jaja jóféle volt, bár jó lenne ha kicsit többen összejönnénk egyszer

Képet sajna egyet csináltam, pedig a benzinkútón lehetett volna jókat tolni
Tökéletes vasárnap délután.Jó társaság,szép tájak jó motorok
halllóó nekem ez a mai túra mégsem jó :S majd máskor.. de azért nektek széles utat! :)
Sziasztok,holnap 13,30-kor indulás akit érdekel a kilátónál tali.Csak akkor nem megyünk ha esik.
akkor keki@euromail.hu
Szia,írtam,de küldéskor" nem ismeri fel a címedet"
Írj egy e-mailt a zoli_motor@freemail.hu-ra,és töltsd ki az adatlapod hogy lássuk ki vagy
Szia,mindenképp érdekel!Milyen elérhetőséget adjak?
Tudok egy profi hegesztőt és vele szoktam hegetetni dolgokat,ráadásul motoros.Esetleg megadhatom a számát ha gondolod,fusiba lehet megtudja csinálni egy próbát megér.
Hali mindenkinek.Nem tud valaki egy megbízható kipuffogóst itt a környéken?Egy összekötő kellene,meg egy kis polirozás.
Köszönöm!
Reméljük minden rendben zajlik!
Ha kimaradok ebből a körből, azért nektek jó gurulást!
gratulálunk és sok sikert ,ha esetleg mégsem siet akkor gyere o k .
menni fog .