Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én 3 napot voltam fent motorral Szilvásváradon a Szalajka fogadóba http://www.szalajkafogado.hu/ igen jól éreztük magunkat kanyar,sör,pállinka...
Nagyon nagy lenne jövőre összeszedni a csapatot és megcsodálni!
Idén egyszer már voltunk a Mátrában és nagyon tetszett!
Kivéve az M nullás és a végtelen egyenesek..
Egy nagy közös menés nagyon jó lenne, amíg még megvan a vas.
Keki, 99-es rc46(?) ról mit tudsz? ha minden igaz jövőhéten megnézek egyet, lehet meg is veszem. Tudsz valami típushibát vagy olyan dolgot amit érdemes megnézni külön ennél a típusnál
Sziasztok voltam ma Szilvásváradon,olyan csodálatosan szép volt minden csak ámultam bámultam Eger-Szilvásvárad szakasz motoros szempontból kánaán.Szűk szurdok legallúl egy kacskaringós út.Jövőre egy Mátrázás alkalmával elnézhetnénk arra
Már mentem is el a telefonszámot!
Köcce Keki!
Kult Szilárd 06-70-427-7234 ez a telefonszáma.
Ez megnyugtató!
így van ahogy Levi leírta! teljes pontossággal
am énis Szilárdhoz hordom a motorom már régóta és nincs rá panasz csak ajánlani tudom
Köszi!
Tolna, fácánkerti elagazonal vemesz tolnara at a sinen a mol kut elott jobbra befordulsz, temeto utan keresztezodes ott egyenesen mesz tovabb aztan jobbra lesz egy sarga kocsma ott jobre be es baloldalt a 3. haz talan.
Heló Keki!
Olvastam hogy viszed a mocit szervizre.
Csak érdeklődés szinten, -ismerősöd a szerelő?
Szelephézag ellenőrzés/állítás kéne lassan a masinámnak.
Valamint azt szeretném még megkérdezni ha publikus hogy hol lehet elérni?
Köszi!
Hali hát lehet ez volt az utolsó de a remény hal meg utoljára.Remélem jövőre összejön végre a közös gurulás akár rövid,akár egy hosszabb távú túra keretén belül Év elején viszem Szilárdhoz szervizre aztán belecsapunk egy újabb szezonba
Jó látni, hogy valaki még motorozik!
Szívesen elmentem volna én is 1 körre, ha nem itt dekkolnék Münchenben, ahol épp esik a hó.
Remélem, ha csak 1 pici körre is, de még kihozhatom a idén a motort, mert még nem tettem el télre
Talán az idén utoljára
Holnap valaki déltájban egy körre
Én most értem haza egy kis csavargásból
Én inkább egy csütörtök vagy péntek dél körüli laza guruláson gondolkodom Tavaszt tervezni még ráérünk
MIT SZOLNÁTOK HA MÁR MOST MEGTERVEZNÉNK A TAVASZI TÚRÁT ÍGY LENNE IDEJE MINDENKINEK FELKÉSZÜLNI RÁ!
És nem lenne az h későn szóltál programom van stb...........
Akit érdekelne az írjon............
Ezeknek a törvényeknek nincs visszaható ereje, amennyiben a jelenlegiben végzed el a jogsik elvileg asszerint minősülö korlátozások lesznek érvényesek.
bár ha beleveszik a régieket akkor azok is de akkor azt a törv szerint jelölni kell.
Én úgy értelmezem hogy ha megszerzel valamit később nem minősitik vissza.Gondolom aki a meghatározott idő után kezdi el a tanfolyamot arra már az új törvény vonatkozik.De kérdezd Csötit faterja oktató
Srácok, segítsetek már légyszi. Nagyon belekeveredtem ezekbe a jogsi kategóriaváltozásokba.. Pár héten belül meglesz az A KORLÁTOZOTT jogosítványom. A jövő évben pedig, január 19től változnak ugye a kategóriák. Most én ilyenkor mire számíthatok?
-Számíthatok arra, hogy Az A korlátozott kategória lesz az A2 kategória és csak 400 köbcentiméteres motort vezethetek, melynek teljesítménye nem több mint 35 kW?
VAGY
-Számíthatok arra, hogy nekem marad az A korlátozott-ra vonatkozó előírás, miszerint 25 kW és BÁRMENNYI KÖBCENTIMÉTER.
Vagy mik az esetleges megoldások?..
Rendben!
1 óra körül a szekszárdi kilátóban.....?