Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Erre a körre Én is eljönnék....ha 150 alatt tudtok maradni
Nézd a jó oldalát.
Legalább nem itthon gályázol éhbérért,
normális színvonalon éled az életed.
Én is szeretnék egyszer kijutni.
Bakker...... én meg még 3 hétig nyomom itt Köln mellet a melót....
Na mind1, egyszer majd csak én is részt tudok venni egy ilyen közös guruláson.
Akkor Nektek jó időt és motorozást!
Persze hogy jöhetsz,a tempó változó de normál keretek közt szoktunk menni,ha valaki lemarad valamilyen okból azt bevárjuk.
én is megyek ha lehet :) mennyi szokott lenni az utazósebesség?
Szevasztok Szekszárd környékiek!
Én is szívesen részt vennék a mecseki karikán,
de aznapra van kiírva a pici párom szülésre.
Vagy szóljak hogy várjon picit?
Én ott akarok lenni és ti?
Sziasztok Szeptember 16-án vasárnap lenne egy délutáni gurulás a mecsekbe,a szokásos útvonalakon kb 13.30-kor lenne az indulás.Akit érdekel jöjjön,indulás lehet a kilátóból
Meglett a rendszámom! :d
Sajnálom, és köszi, hogy válaszoltál! A szeptemberi gurulásból nyilván ki fogok maradni , mert jövő hét végén megyek ki németbe melózni. Legalábbis eddig így tudom. De azért figyelemmel követem az itt történteket
Én bízom benne, hogy előbb-utóbb csak össze lehet hozni valami jó kis találkozó félét.
Jó pihenést holnapra!
Nekem kilőve,ma is melóztam,holnap éjszakás vagyok Szeptemberben viszont valamelyik vasárnap leugorhatnánk Orfűre Dumálgatnánk+motoroznánk Páran biztos összejövünk,ha nem is lesz tömeg de a szokásos csapat biztos ott lessz+hátha más is kedvet kap Még egyeztetünk
halihó.. elhagytam a rendszámom valahol Nagydorog és Szekszárd között (63 sz. főút) vagy benn Szekszárdon! UJX-637 ha valaki megtalálja vagy valakinek a valakije akkor az kérem vagy hívjon fel a 06-20-26-39-254 es telefonszámon vagy adja le a rendőrségen és úgy jutvissza hozzám! köszönöm!
De nagy itt a csend. Jön valaki holnap a kilátóhoz?
Köszönöm

Nem szabad se huzatot semmit se kapjon, nem is emelhetek meg nem is erölködhetek, még szerencse hogy jó a bélműködésem
Akkor húzz valami biciklis bukót
Egyébként jobbulást
na én kilőttem magam, felvágták az arcomat aztán nem tudok bukót húzni meg nem is szabad semmit csináljak nehogy kiszakadjon a varrat
a vasárnap nekem is bár már holnap kész lesz a motor, de a vasárnap az jó! és akkor elmehetünk pécsre eszünk 1 mekit mert az jobb mint a szekszárdi és hazajövünk vagy bánom is én merre csak mennyünk.. :D
Mst vasárnap elmegyek arra, úgyis unatkozni fogok. Majd szombaton esetleg egyeztetünk időpontot, aztán akinek van kedve, eljön.
En meg most kerdeztem anyut es szombaton melozok ugyhogy most vasarnap ;)
vasarnap talan
Jaaa, de hülye vagyok......
Most nézem, hogy szeptember 1. Na, akkor én arról nyílván lemaradok, mert már külföldön leszek(nem nyaralás , meló ).
Ha most szombat, vagy vasárnap, akkor elmegyek arra, ha más is jelzi, hogy eljön.
Tuningolt simsonnal is lehetne menni?:D Ha kész lesz a motorka addigra akkor én elmennék!
Srácok, arra gondoltunk, hogy össze kéne hozni egy nyárzárót. NEm ivászatra gondolok csak megint jó páran összegyűlnénk a kilátónál, beszélgetnénk aztán mennénk egy karikát aki akar. A cél az lenne, hogy Szekszárd és a környékbeli motorosokat összehozni, hátha új ismeretségek köttetnek Szombatra gondoltam(vasárnap költözök koleszba és nemtudom hogy fogok ráérni) persze nélkülem is meg lehet tartani Tehát ha lesz jelentkező akkor Szeptember 1. !

Aki jönne jelentkezhet itt is ha lesz érdeklődés csinálok facebookon egy eseményt és szanaszét megosztjuk mindenkinek