Bakker...... én meg még 3 hétig nyomom itt Köln mellet a melót....
Na mind1, egyszer majd csak én is részt tudok venni egy ilyen közös guruláson.
Akkor Nektek jó időt és motorozást!
Szevasztok Szekszárd környékiek!
Én is szívesen részt vennék a mecseki karikán,
de aznapra van kiírva a pici párom szülésre.
Vagy szóljak hogy várjon picit?
Sziasztok Szeptember 16-án vasárnap lenne egy délutáni gurulás a mecsekbe,a szokásos útvonalakon kb 13.30-kor lenne az indulás.Akit érdekel jöjjön,indulás lehet a kilátóból
Sajnálom, és köszi, hogy válaszoltál! A szeptemberi gurulásból nyilván ki fogok maradni , mert jövő hét végén megyek ki németbe melózni. Legalábbis eddig így tudom. De azért figyelemmel követem az itt történteket
Én bízom benne, hogy előbb-utóbb csak össze lehet hozni valami jó kis találkozó félét.
Jó pihenést holnapra!
Nekem kilőve,ma is melóztam,holnap éjszakás vagyok Szeptemberben viszont valamelyik vasárnap leugorhatnánk Orfűre Dumálgatnánk+motoroznánk Páran biztos összejövünk,ha nem is lesz tömeg de a szokásos csapat biztos ott lessz+hátha más is kedvet kap Még egyeztetünk
halihó.. elhagytam a rendszámom valahol Nagydorog és Szekszárd között (63 sz. főút) vagy benn Szekszárdon! UJX-637 ha valaki megtalálja vagy valakinek a valakije akkor az kérem vagy hívjon fel a 06-20-26-39-254 es telefonszámon vagy adja le a rendőrségen és úgy jutvissza hozzám! köszönöm!
a vasárnap nekem is bár már holnap kész lesz a motor, de a vasárnap az jó! és akkor elmehetünk pécsre eszünk 1 mekit mert az jobb mint a szekszárdi és hazajövünk vagy bánom is én merre csak mennyünk.. :D
Srácok, arra gondoltunk, hogy össze kéne hozni egy nyárzárót. NEm ivászatra gondolok csak megint jó páran összegyűlnénk a kilátónál, beszélgetnénk aztán mennénk egy karikát aki akar. A cél az lenne, hogy Szekszárd és a környékbeli motorosokat összehozni, hátha új ismeretségek köttetnek Szombatra gondoltam(vasárnap költözök koleszba és nemtudom hogy fogok ráérni) persze nélkülem is meg lehet tartani Tehát ha lesz jelentkező akkor Szeptember 1. !
Aki jönne jelentkezhet itt is ha lesz érdeklődés csinálok facebookon egy eseményt és szanaszét megosztjuk mindenkinek
Erre a körre Én is eljönnék....ha 150 alatt tudtok maradni