Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ink gyere a mátrába vagy a mecsekbe, az való ezeknek a gépeknek nem a város.....
ma este valaki 1et? mármint 31. este!?
Mehetünk!:)
OKÉ HAVER .
Haléi Aug.12-én túra a kékestetőre akit érdekel a dolog jelezze
Elvileg előre hozzák a versenyt a 28-29-i hétvégére nekem csak a 29jó.
jól van azt hiszem megvagy.. :D vannak még közös ismerősök is úgy nézem..
ez bonyolult dolog, fazakas levente keress meg facebookon, de vigyazz mert fazakas es nem fazekas ;) vagy mondj nevet, nem forum tema ez a ki kivel milyen motorral dolog :D
:) majd akkor most szerdán ha nektek jó.. :) van 1 DRZ is SM meg 1 WRF meg 1 125 exc-t is szoktam látni.. a srácokról nem tudsz valamit? nem jönnének 1 et? :P amúgy nemzavar h kinek mekkkora a köbcenti.. menjünk azt cshhőőőőő.. :)
kar hog nem jottel oda 3oraig vandalkodtunk a varosban :P
ja.. van hangja.. :D
akkor elnéztem a dolgot mert annyi motorost láttam mint a fene.. belekeveredtem.. :D motoroztam a városba vagy 3 órát folyamatosan.. nem volt seggem a végén.. :D
most mar tudom kivagy, vagyis a motort, kibaszott hangos lc4 :D:D
KTM el voltam..LC4
jahm most mar latom :D ha nem zavar hogy nekem csak 125osom van akkor mehetunk :D
Mekkora meg mifele motorral ? Csutortokon megyek nyaralni elotte jo lenne motorozni :)
hali! szerdán este nem akar gurulni 1 et valaki szekin? :P 8-9 után
Ha-hó !
Szerdán Kakucs-ring.... valaki ?
Hali! Nekem jó az aug 4-5 ott leszek, de addig még beszélünk!
ma 1 óra fele láttam egy 640 duke 2t a végálomásnál a lámpánál aztán 6 fele 1 dupladobos lc4 sm et szintén ugyan ott :D valaki valamit tud valakiről? :D kivolt? :D
Helló,

Ha esetleg olajcseréhez közeledik valaki vagy alkatrész kell neki akkor. Tudok neki segíteni.

Adatlapomon van elérhetősék.

Üdv

Bury
2 éve (asszem) szóba került egy Mátra. Mi lenne ha megjátszanánk? Bár nem tom szerintem 1 nap kevés lenne oda. Legalábbis az XT-nek:D De végülis nekem tök8 h hova
Balaton?Velencei tó?
Messze fogalmam sincsen múltkor voltunk dunakanyarban.Valakinek ötlet?