Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20.án egész este mentél körbe körbe de basztál odajönni enni egy kalácsot
Azért vannak még most is szép idők
ez a régi szép időkből 1 kép :D
Gyertek sokan:)
SSziasztok! :)

Most indulok Tolnára aztán Szekszárdra a kilátóhoz tűzijátékot nézni. Ha valakinek van kedve, fent találkozunk:) Mi 8 körülre érünk oda;)

Gyertek, mert rég találkoztunk:D
szóljatok ha van valami ! :P
Akkor szúrtam volna magam tökön, ha ez ma lett volna, mert bár készültünk ma elmenni a kilátóhoz, de haverom motorjáról le esett a rendszám Dusnokon , és ezért már visszafelé nem mentünk be Szekszárdra, hanem csak vissza Bajára.
Hát azabaj h én meg lehet h vasárnap nem leszek itthol :/ azért kérdeztem szombatot! jo gurulást majd nektek
Szia!
Sajna nem megy a dolog, mert holnap egész nap "távol" leszek. Viszont vasárnap délután biztos, hogy elmegyek a kilátóhoz, remélem jön a haverom is. Aztán majd meglátjuk, hogy merre tovább...... Agyaltam rajta, hogy pl Dusnokon lesz valami motoros találkozó féleség, bár, szerintem inkább csak valami "falunap" lesz az
http://www.facebook.com/events...
De akár egy soltvadkerti fagyizás is mehetne.
Egyébként köszi, hogy kerestél.
szombaton nem érnél rá haveroddal elgurulni errefelé?
Hát igen, volt sok jó közös motorozás anno, sajnos nekem sincs már egy jó ideje motorom és úgy néz ki hogy nem is lesz egy darabig (autó) idővel talán majd megint lesz valami :)

Motoros találkozoról pár kép
Facebookon kell megszervezni egy ilyen talalkozot, sokkal tobb embert lehet ertesiteni ott. Ha kituztok egy idopontot en is meg probalok hivni embereket ;)
Köszi a választ! Én is úgy gondolom, hogy nehéz össze hozni egy ilyen találkozót, de ahogy Te is írtad, "próba cseresznye"
Nekem is most csak azért jutott eszembe, mert itthon vagyok, és az időm engedi, egyébként külföldön melózom. Ezért is maradok le sokszor olyan eseményekről, amire szívesen elmennék. Bár, azért én bízom benne, hogy pl egy vasárnapi napon, amikor elvileg senki nem dolgozik, azért egy ilyen talit össze lehetne hozni. De nem akarok okoskodni, Neked már van tapasztalatod ebben, és hát ugye nem valami jó. Azt tudom, hogy én vasárnap délután egy barátommal elmegyek a kilátóhoz, fogom is itt jelezni, aztán aki akar elnéz arra. Vagy egy közös gurulás is lehetne akár, pl Soltvadkert. Na majd látjuk
ha lenne valami nagyobb összeröffenés arra én jönnék meg hoznék pár motoros cimborát! a 2 évvel ezelöttiről amikor sokan összegyűltetek sajnos lemaradtam!
Szia,a fórum talik halálra vannak ítélve .Az elsőre sokan jöttek,a másodikon 2-en voltunk,idén 6motor 8fő.Pedig az ideire ha jól tévedek 29-en regisztráltak .Ha szerveződik valami akkor én úgy is felírom ide,de nagy létszámra ne számíts,de próba cseresznye hátha
Viszont .
okké én gixxeres haverommal megint fogok motorozni szal sztem kilátó is bele lessz kalkulálva az útvonalba! am elérhetőségeim adatlapon

ui: kiváncsi vagyok gixxeredre h miylen élőben, mert képeken k---a szép *-*
Jövő hét végén, szombat vagy inkább vasárnap szerintem megint elnézek arra felé. De majd lehet írok is ide, hátha eljön más is.
én ma votlam fennt olyan 19:40 felé de motoros nem volt fennt! am én rendszeresen járok fel kilátóba ha errefelé vagy szólj vhogy és akk össze tudnánk futni
Már én is agyaltam rajta, hogy össze lehetne hozni valami kis egyszerű fórumtalit. Néztem Keki fotóit, láttam volt már olyan, hogy jó páran összejöttek a kilátónál. Én elnéztem ma is Szekszárdra a kilátóhoz, hátha lesz ott valaki. Persze tudtam, hogy ma mátrai túra van, de gondoltam hátha.... De majd egyszer csak össze lehet hozni valamit.
Keki a legrosszabb pillanatban kaptál le mert rá 2mp- re már felhuztam a farmerem:D am nagyon jó volt, az idő, tempó minden, Attila örülök hogy megismerhettelek:)
Már vártam a képeket!
Jó lenne már megismerni benneteket, mindig csak skubizok ha épp mentek valahova..
A legutóbb az orfűi gurulásról csúsztunk le ha emlékszel..
Mondjuk idén már voltunk egyszer a Mátrában, de jó lett volna még egyszer
Sziasztok,megjöttünk.Nagyon jót motoroztunk Kékestető oda-vissza 548km sok szép dolgot láttunk és sok élménnyel teli napot zártunk.Pár kép