Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ám
Hánnya án a lángot
Erik itt az Akra cucc, geci jól szól

Oké rendben
Hát nem tudom hogy van e 250-e és a 600-as frézinek kompatibilis alkatrésze, igazából a 400-asokét próbáltam anno kideríteni hogy jó e, mert 250-hez nem találtam akkor semmit, aztán megoldódott végülis...
Volt,de lehet hogy lessz újra máshol
csak kár hogy a közelbe nincs pálya
mert mondták a suliba hogy Erik vett egy 250es yz-t a wr mellé és azt hittem Te vagy de utánajártam és ez egy 30pár éves csávóka és lengyeli vagy hol lakik, szal bocs tévedtem
csáo babylon:D vegyél már fel msnre légy oly szíves:D vagy szúrj egy címet:D
Azt még ráérünk eldönteni de a Mecsekbe mindenképpen megyünk.Más a 600-as fzr-nek van olyan alkatrésze ami kompatibilis a tiéddel?
Tényleg, Erik neke dmeg valamiféle 250yz-d? :O:O
És nagyjából mi lesz az útvonal tavasszal?
én feketét akarok:D minél előbb lökjétek lécci, hogy mennyibe kerül, mert akkor lehet, hogy 2x1 db kéne:P
Mit csiripeltek,valaki stílust vált?
Igen, még meg, olyan nem jelentkezett aki KPban kifizette volna, olyan viszont több, aki cserélni akart volna, de az nem érdekel, de igazából nem bánom ha nem megy el, vannak tervek, jövőre jóval többet fogunk terepezni, kevesebb utca lesz, (nem oda való meg értelme sincs a nagyobb motorok ellen nyélgázon pörgetni) Nekem jobban bejön a terepezés , mindig is azért voltam oda :) Csak kár, hogy nem sokan vagyunk így, de talán tavasszal már másképp lesz Csiripeltek a madárkák
igazából már akkor is többen voltunk csak voltak akik nem tudtak eljönni (pl Orbán Janiék), szóval Viktornak igaza van, lenne vagy 20 ember
Kiváncsi vagyok az első tavaszi túrára mennyien röffenünk össze Bár az még odébb lessz.Motorod megvan még?
Igen, de itt a képen még többen nem voltak, akik később jöttek, (tudom a találkozót írtam , ezért raktad be a képet) de azóta bővült a "család"
Pontossan 14-en voltunk
Hát ott van a mocis találkozó, menynien voltunk? vagy 20an ... nehogy már ne legyen meg 15 motoros, simán, csak öszekell rántani az embereket, vagy szólni,írni annak , aki még nem tud róla, hogy itt jelezze az oldalon h kell-e neki és ennyi, aztán lelehet adni a rendelést, de sztem nem vagyunk elkésve, bőven ráérünk, bár jön a karácsony,nehogy megnyomja az ember hasát a sok kaja
nah az jó lenne ha összejönne a dolog ha szólunk minden moccos ismerősnek még többen is leszünk mint 15
naná h szólj neki, csak a kérdés az h lesz a méretében?
Nagyon úgynézki hogy igen,anno voltunk vagy 6-an szerintem már most 10felett vagyunk
Én szóltam Zolának póló ügybe h nézzen fel ide és írja meg h kell-e neki v sem este Takit is megkérdem, meg még 1-2 embert
Erik szóljak Juhász Zolinak is? hátha érdekli a dolog