Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd fogócskázunk tavasszal
Tolvaj!Fogják meg
Üdv mindenkinek a népligetből (lopom a gemencvolános busz wifijét) :D
Pont akkor kell veretni nagyon
Csak szaktantárgyak vannak
Arra a túrára én is benevezek ha itthon leszek, valószínűleg a frézit is megtartom, most hogy vannak érdeklődők megijedtem hogy tényleg moci nélkül maradok. Majd megoldom másképp az anyagiakat vagy tovább várunk, de azt látni hogy mindenki mocizik én meg gyalog... na az szar lenne
Bence, azt nem tudod hogyha 10. után megy az ember a MAMI-ba akkor van-e matek kémi töri meg ilyen tantárgyak vagy csak gyakorlat meg elmélet?
Jó rendben gyönygyöstől amúgy sem kell veretni nagyon mert full kanyargós az út
természetesen kap egy hosszabb áttételt, most szétszedem a kormánycsapágyat ha kel új akkor rendelek és rendelek új fogaskereket előlre 18-ast meg 19-es vagy 20-ast és meglátom hogy fogja szeretni a motor.

Meg ha nem akar senki ilyen 150-es utazóval menni akkor nincs bajom 110-el énis tudok jönni. Aztán másik áttétellel majd kiderül
És te a dt-vel akarsz jönni
akkor csinálunk Tavasszal is egy túrát valamikor juni 17 előtt mert akor mennek apuék olaszba aztán kitudja hogy lábon jön-e haza a motorja
Igen,de a "kék" túra Augusztus utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre minden évben Mentünk volna tavaly is csak aznap ömlött az eső Ha jó idő lessz megyünk
Keki, multkor írtam csak valahogy nemtudom a Bence hsz-ére ment válaszként

Kék túrára te mész tavasszal?
A mai nap befejezödött a hátsókerék projektem
Értem sok sikert a boldoguláshoz,és ha visszajössz és lessz vas akkor gurulunk egy közösset
Sajnos más oka van neki, sűrgösen kell most a lóvé mert barátnőmmel megyünk ki angliába melózni.
Így most sajnos komrpomisszumra kényszerülök.
De ha kint leszek hamar lesz neki utódja, mert az tuti hogy az lesz az első.
Szomorú dolog ez, de valahogy csak boldogulni kell.
Szia hogy-hogy ilyen olcsón adod a motorod talán megvan az útód
semmi baj a ktm-ekkel csak 2000 felettit kell venni, legalábbis azt mondják azok a jók
jövőre remélem én is ott 1-2 emberkével
milyet hozott a jézuska?
Üdv a mamiból (mobilról)
semmi jók a ktm-ek csak normális gazda kell neki, mint mindegyik motornak
mi bajotok a ktm-el? azon kívül h nem yz?
Értem. Azért megnézem élőben is
Ha nem fasza, akkor még mindig ott a két CR