Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tdm850, sárga
Kis korrigálás a képek kicsit változtak már a névről meg lehagytam egy s betűt Metal Monsters
Lesz honlap is hamarosan, és jövőhéttől lesz még 2 fajta matricaszett is
jah és 1 táblán 22 db matrica van
Szép jó estét mindenkinek! Olyan kérdést dobok közprédára, hogy nem kellenek-e vkiknek matricaszettek, mellékelek pár képet, kicsi, közepes, nagy van a táblán A/3-as méretben, jelképes 1200 forintért. Én már rendelkezek pár darab matricával, jól néznek ki, (nekem tetszik is nagyon ) és akár fel lehetne ezt lökni mint egyenmatrica vagy akármi, mivel aki készíti és kitalálója a dolognak szintén motoros, és szintén szeki környéki Később lesznek még hasonló márkájú (Metal Monster) cuccok, kulcstartó (250 huf) lesz 3 féle jövő héttől, lesz póló, táska, utazótáska, és jövőre lesz energiaital is Én tuti rakok fel, sztem Viktor is dob majd fel ha van rá kereslet akkor szóljatok (ha hazaérek akkor feltom dobni azoknak a fotóit is amik nekem vannak meg)
Szia nekem lehet van valami igaz nem új a hátsóról késöbb tudok csak képet feltenni.Mindkettő jelképes áron. UI:méreteket is megírom.
Le kéne fixálni a létszámot, 15-en már vagyunk, azt hiszem, nem számoltam utána Aztán mindenki eldöntené melyik mintát szeretné, meg a póló színét kiválasztaná, aztán kész. Igaz várunk még néhány emberre, Ákos, Dió, Mirkó, Peti.
Sziasztok!

A következő méretű új gumik kellenének:

3,25x19 vagy 100/90 R19 és
4,00x18 vagy 120/90 R18

Utcai mintázatúak érdekelnek csak amik azért fognak is. Suzuki GT 550-re kell.

Köszi,
W.
jó de azt mind2őnknek be kell látnia h apud gépe nem egy versenyenduro/crossmoci szal ott ne is várd h megliluljon, sőőt ink örülj neki h nincs
Apudnak milyen vasa van?
apuén nincs meglilulva de igen másdolog a verseny meg a nemverseny nah mindegy olyat én nem vennék ami végig van lilulva
igen ha pl feketére le van festve akk nem fog bekékülni, de ha olyan mint az enyém vagy titánból van vagy más anyagból akk bekékül (félreértés elkerülése végett versenymotorokról beszélünk/írunk) és az a bibi a dologban h nem kell nyélgázon használnod ahhoz, mert már alapjáraton is lilul, kékül, izzik, anyagtól függően, mivel ezek kihegyezett motorok (vagy csak viszonlyag kihegyezettek) már alapjáraton is láng van a kipukönyökben, nekem is rohad le a lábam ha egy helyben állok és járatom a moccot, nem is kell húznom neki, pont az a bibi h nincs menetszél, nekem is ha más anyagból lenne a könyök akk szépen izzana (más wr-eseknek más kipurendszerrel izzik is) egy crossmocinál meg pláne h
attol is függ hogy miböl van az a kipu... ha a tiedé is festve lenne nem kékülne meg és ha megkékül az attol van hogy nagy hő ergo végig magasfordulaton használják és mivel végig kék én megnézném abban a perforált csövet is hogy menyire van már elkopva
Skacok nagyon elkanyarodtunk a pólókról, és nagyjából mikor lesz ebből valami?
amiben van bika, annak bekékül, amiben nincs az meg kékre festi
Egyáltalán nem baj ha kék, sőt még szebb is :) főleg az , amikor már izzik, kolbászt sütni jó rajta, tiszta campingezős
Alap, ami üt , az általában bekékül , vagy akit ütnek? nem tudom
az bekékül ha használod, főleg h a könyökben még a wr-en is lazán szokott láng lenni , a ktm lc4 sm-nek is már kb az első használat után bekékül a könyöke de ezt Viktor is megtudja mondani
viktor vedd meg a ktm-re szép hangja lesz

azért használva volt a cucc az tuti mert kék a leömlő:O :D
jaja, lenne rá zsetonom menni is a kosárba
Ejha, nem rosz, az ára is tűrhető
Mondj el mindent amit tudsz! rögvest!
akkor ezt lesd meg, tuti lenne mi
Igaz hogy ne az én stílusom de jófajta
*5-ös
valahogy énis tudnék vle játszani
Faintos nagyon