Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia persze megadom 30-9055-492 elötte azért mérd meg a tied méreteit hossz-szél-magasság és a teljesítmény és eggyeztess vele.Csak azért mondom mert 2 fajta van neki,nem aksikkal foglalkozik(motorokkal) csak van neki ha valamelyik mociba kell.Ja és a polaritást is eggyeztesd le vele,hogy véletlenül se forditott polarítású legyen.Ja és utoljára rám hivatkozz(nevem)
üdv Zoli!
a Bence mondta hogy tudsz nekem ajánlani egy fickót aki tudna nekem akksit olcsón. meg tudnád adni a számát légyszi?
Én délután fele megyek faterhoz, másnap hazafele sztem Pesten keresztül jövök, ránézek a DRZ-re aztán ha úgy alakul megyek is vele egy kicsit De ez már tényleg az uccsó lesz idén
kihalt a fórum senki sem motorozik már ?:O
nembaaaaj... az övén ha rajtamarad a gyújtás leszopja az akksit és nem indul
XD tudtok ám akkor
az igen elvagytok akkor
Elindult Apu motorja, hallom hogy zakatol a garázsba kiemgyek, én is el akarom indítani nem indul.... most ő szívta le a benzint az enyémböl...
látod milyen keményen dolgozok
Kösszi!
Már javulófélben vagyok!
belese merek gondolni h tegnap ilyenkor nyomtam a kórházi ágyat
még hogy munka... ez lazítás :P:P borfejtés... ott akaratlanul is betudsz rúgni
jah, borfejtés meg forraltborkészítés és egyebek
az jó örülhet neki akkor
Karácsonykor meló? Nálunk is meló volt xD én leszívtam apu motorjábol a benzint aztán most nem indul a motorja szemét membrános karbi van benne és nemképes felvenni a benzin tíípus hiba most töltögeti az akksit
nyugi én fél1kor keltem és nekem is kimaradt a gurulás, meló volt
Boldog Karácsonyt mindenkinek !

Most nézem a galériákat hogy ma majdnem mindenhol 10-15 fok volt én meg fél5kor keltem fel :\ pedig milyet motoroztam volna
Neked meg jobbulást
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden motorosnak!
Jövő szezonra mégtöbb fórummotorozást
Jaja, gondoltam te vagy... A tiéd is szépen szól, még itthonról is hallottam
Ja, láttalak, fasza hangja van a gépnek
Ennél nagyobb ajándék nem is lehetett volna karácsonyra mint ez a mai jó idő, olyan ez mint amikor nem kapsz levegőt és hosszú idő után végre kapsz egy keveset...
Végre gurultam egy kanyart a városban.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és motorozható uj évet minden motorostársamnak!
Boldog Karácsonyt mindenkinek
Boldog karácsonyt kollegák