oksa, te tudod, én csütörtök dél-délután környékére gondoltam, ha addig jobban érzed magad akk megdumálunk egy találkahelyet
itt már jön a jó idő, süt a nap, kezd egyre melegebb lenni, olvad a hó
elöl még nincs :S de nem igazán vagyok olyan kondiba hogy terepezzek lájtos az belefér de egy igazi off road már nem :S beteg vagyok aztán menni is alig tudok ma motoroztam egyet de hát nem lehet elöl bt45 olyan mintha slick lenne :\
én szerintem is hülyeség mert, ha el is indítja ne mmegy vele, most ha hidegen pötyög ott egy fél órát akkor sem tud normálisan bemelegedni és csak jobban kopik mindene csóró motornak, apámnak is mondom hogy inkább vegye ki az akksit de nem ő indítgatja... hát csak csinálja ígyis csipegeti az olajat...
állítólag csütörtökre 7 fokot mondanak, ha ez tényleg bekövetkezne jössz terepre? én tuti h mek , már most is alig bírok ülni a seggemen, csak ez a rohadt suli
Tanárunk szerint nem használ neki a téli indítgatás A másik osztálynak mondta, szóval nem tudom pontosan miért, de én hiszek neki. Ha mégis beindítod akkor menj is vele, vagy szedd ki az akksit, vidd be a meleg szobába, és tömd be a kipufogót valamivel (amit ott is tudsz hagyni )
Kissé hideg lett volna hozzá egy fűtettlen garázsban ezért nem jeleztem amig maradnak a nagy mínuszok jegelem is a kérdést,ilyenkor a normál motorok is szarul indulnak.VFR-t kéne berúgjam mert egy hónapja nem ment már
Magyarország ennyi... 6-8cm hó és meghal a közlekedés. Amikor Erdélybe voltunk egyik éjjel esett kb 30 cm hó, és reggel ment a menet, takarították az utakat... ment a Roman telehomokkal a plató és szórták az utat, lehetett közlekedni. De itt a sok hülye aki azt hiszi hogy a havas-jeges úton lehet menni 100-al becsúszik szépen az árokba és megáll a forgalom -.-"
Meg fel voltunk készülve a hóra, mint a válságra meg egyebekre Lehet itt új kormány ha eladtuk az országot....
350 a benzin ugyanmár.... 100-120 forint csak mindenki ráteszi a hasznát...
mi is arra gondoltunk sztem ja, kocsival lehet most bohóckodni, kint voltam Tesco parkolóban, páran kint voltak kocsikkal sztem az éccaka, mert eléggé szét van kaparva a terep
am ha nem lesz nagy sár gyere már, elhülyülünk szépen egyedül unalmas az a baj
itt már jön a jó idő, süt a nap, kezd egyre melegebb lenni, olvad a hó
Meg fel voltunk készülve a hóra, mint a válságra meg egyebekre Lehet itt új kormány ha eladtuk az országot....
350 a benzin ugyanmár.... 100-120 forint csak mindenki ráteszi a hasznát...