Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Soha nem gurultunk ennyien eggyütt Végre
leszünk max 8-9en de az már jó is
Kamerát hozzad
Zoli pénteken tuti melózik, úgyhogy ő nem. Peti is (most mondja Mirkó ), úgyhogy ő sem
Ja igen dumáltam ma vele a szombati Mátra miatt,bakker leszünk ám ha ez összejön és végigmegyünk a városon nem kicsit fog sasolni a nép
nekem bence 3-5iget mondott asszem ma, nekem okés, tali alap hogy a kilátóban
eddigi visszajelzések alapján akik jönnek: Bence, Mirkó, Dió, Csöti, Viktor, Balázst rá kéne dumálnom jómagam,
Jani?, Zoli? (mármint a drz-s zoli), Peti (gixxeres)?, majdnem kimaradt a Szűcs Jani több ember nem jut eszembe hirtelen
Pénteki
Beszélhetnénk a péntaki helyi gurulásról Ki jön tali mikor,hol
ja amúgy megvan a szervizelés, nem kellett állítani a szelephézagon, és kiderült hogy nem is kell szelepeket cserélni rajta mivel 4 méretben lehet állítani rajta egész új moci lett az olajcsere után most szárnyal azon filóztunk, hogy kitoljuk az olajcsere intervallumot mivel ez nem terepes 1000 km amit használom, szal 2-3ra lesz kitolva de majd meglátjuk még
kiderült pár apróság, hogy teljesen felhasználóbarát a tankom, nagyon egyszerű leszedni, hogy nemcsak az oldaldekni magnézium hanem a szelepdekni is stbstb

meg lett a rendszámom is és találkoztam útközben a Bencével meg a Mirkóval gurultunk egy keveset de jót
azt tudtam h nem így néz ki mert ez egy drz-é csak wr-re van felrakva csak példaként mutattam a képet h így is meglehet csinálni de az a kár h főleg taposó része érdekelt volna
azért köszi
Szia csak tartókonzolom van taposóm nincs de a tartókonzol se olyan mint amit a képen mutatsz. ime az enyém
néztem az af1 alkatrész hirdetésedet, nem maradt véletlen hátsó lábtartód? mert egy ilyet kéne összehoznom hátra minimális költségvetésből
Vigyetek valami party koktélt!
És buli a nagyszülőkkel
hát utána nem biztos, hogy jó szemmel nézték volna a motoros kalandjaimat am mondjuk múltkor egész jól fogadtak még igaz az csak a 2. alkalom volt h csak úgy betoppantam, vendégeket igaz mákom volt hogy ismertem, de többet nem akarok ilyet, már nincs bőr a képemen
az biztos :) full tele a ház, aztán még beállítunk 5-6an ezzel a dumával "csumi, megjöttünk" szerintem kicsit néztek volna a nagyszülők
nem kicsit lett volna ciki
jó is akkor hogy nem reklámoztad mert ciki lett volna ha lemegyünk 5-6an és ott vannak vendégekkel
hát a balcsit azért nem akartam még reklámozni mert nem volt tuti h szabad lesz-e a nyaraló vagy nem, most hívtam nagyapámat úgy néz ki hogy vendégekkel lent lesznek szombatig, szóval jó is hogy nem reklámoztam fölöslegesbe
kevertem a napokat XD szerda holnap olajcsere, aztán csütörtökön mentek balcsi, én nem is leszek itthon
jaah, én más progira gondoltam csütörtökön, viszont az olajcsere az olnap lesz tudtommal, bár lehet h le vagyok maradva vmiről
mármint Erikéknél
Téged nem deee, hát nekem Dió mondta, hogy olajcsere lesz nálatok, aztán oda megyek én is, de inkább a Pénteki közös gurulásra tartalékolok, mert nem lesz üzemanyag :)
Avassatok már be, mi lesz csütörtökön, ami ilyen nagy titok?
köszi szépen a 2. futamon amikor a bibi történt pont bent voltunk a depóban, néztük a köridejét akkor begurult egyszer de az olyan gyors volt h lelőni nem is lehetett, a Józsi megmondta neki h elforrt a féke, következőleg meg a szervízelés azt sikerült lekapnom de nagyon sajnálom hogy nem jött össze neki a 2. futam pedig az elsőn szenzációsat motorozott, nem tudom, hogy hány ilyen szekszárd környéki ,,profi" 120al menő crossos tudná megcsinálni, hogy egy elrontott rajt után feljön az 5. helyre országos profi mezőnyben, úgy hogy együtt vannak a 450esekkel
le a kalappal a Dávid elött