pedig nem adod rossz áron, akk nem értem meg ami tetszik benne hogy adsz mellé egy csomó dolgot, én azt szeretem ha nem csak ,,csupaszon" veszi az ember a mocit hanem kap mellé más dolgokat, de ezzel lehet így van mindenki is, én is kaptam pár cuccost, Viktor is nem is keveset
Nekem rakott gumit a gsx-r-re anno és nem volt bajom vele.Ráadásul a gumi árába belekalkulálta a szerelést.Egy pirreli diablo supercorsa-t vettem töle 10e ft-ért.
tudom ajánlani a kir-shnellt ott van az elkerülőn ha az obi felől mész a pénzbedobós mosó elött, én csak ajánlani tudom, nyáron csomószor voltam náluk, és mindig nagyon olcsón megszámították a melót
meg a másik a dodi, nála még nem voltam én személy szerint de a családból már sokszor, ő is jó nagyon, árakat nála nemtok, azt tudom, hogy a kir-shnell-hez mocival álltam be és ott kiszedtük a kerekeket, le a guma, fel a guma, vissza, és nagyon jó áron úsztam meg a dolgot ez az én véleményem, de vki tuti fog ajánlani vmi Isten háta mögötti szerelőt aki 50 forinttal olcsóbban csinálja mint a Janiék, akk vidd oda
Csányinál biztos mert ő is motoros vagyis még pár éve nyomta.Skodával átellemben ahol van a használtautó kereskedés az mögött de kint a tábla is Mondjuk nekem após szokta fölrakni de ő Bátaszéken van
Egy Weiszre nem is jellemző a kókány munka Fasza, nem súrol és keményebb is a fékkar, alig várom hogy lehessen végre jó nagyokat fékezni (tavasszal.... ) Köszi még egyszer
Az a baj, hogy net hiányában egyelőre nem nagyon mozdulok ki a koleszból, összejárni a volt osztálytársakkal, így aztán nem is nagyon vagyok benne a pörgésben sajnos
ma pont láttam több csapatot is, körforgalom előtt chopperesek ordibáltak át egymásnak sisak alól h merre menjenek meg volt még pár nagyobb csoport, de am nem szoktak olyan sokan lenni mostanában, szar az idő senkinek sincs kedve ilyenkor menni
Pedig én voltam, még szembejövő motorosokat is láttam, nem is keveset Nagybandit, GSX-R, egy fekete sportmoci meg Kismórágy fele egy négytagú túrás banda (Baján voltam Szálka fele)
Dehogynem Belefaragjuk az SV blokkját a WR-be, amíg nem vagy itthon
Amúgy fasza a fékbetét, nem súrol és jól is fog, egyébként az előző is ugyan ilyen volt csak anno a berakásnál nem lettek szintbe állítva a hengerek amik nyomják a betéteket, ezért ferdén is koptak el és ezért volt a súroló hang, amúgy volt még rajtuk anyag 5600 HUF-ért megérte nagyon
am a skoda szalonnal szemben lévőt mi is ismerjük csak azzal nemtom nincs olyan pozitív vélemény
meg a másik a dodi, nála még nem voltam én személy szerint de a családból már sokszor, ő is jó nagyon, árakat nála nemtok, azt tudom, hogy a kir-shnell-hez mocival álltam be és ott kiszedtük a kerekeket, le a guma, fel a guma, vissza, és nagyon jó áron úsztam meg a dolgot ez az én véleményem, de vki tuti fog ajánlani vmi Isten háta mögötti szerelőt aki 50 forinttal olcsóbban csinálja mint a Janiék, akk vidd oda
Találtam gumit nagyon jó áron
Utána ha jó idő lesz akkor majd pöröghetünk a városban.
Yamaha fzr400 bontott blokk alkatrészek eladóak!
Főtengely kivételével minden hibátlan!
Hívj megegyezünk! 06703843222
szívesen, örülök hogy jó lett szólj máskor is ha kell vmi
Amúgy fasza a fékbetét, nem súrol és jól is fog, egyébként az előző is ugyan ilyen volt csak anno a berakásnál nem lettek szintbe állítva a hengerek amik nyomják a betéteket, ezért ferdén is koptak el és ezért volt a súroló hang, amúgy volt még rajtuk anyag 5600 HUF-ért megérte nagyon