Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

30 lóerő ez a kis izé?!
jaja de jól megy ( Erik mit is mondott a Gábor? 30le? ) dúrva egy gép, 2 személlyel is repeszt
jah Bence ezt neked fotóztuk direkt
rohadt sokat röhögtünk ezen a Viktorral
sasoljátok, végre fent vannak
http://www.sportmotor.hu/motor...
vágom
Nyugodj meg fogunk,használd a válasz erre feliratot és akkor e-mail-ben értesítést kap akinek írsz
remélem nem melózok:D ha igen, akkor szeptemberben is kénytelenek lesztek motorozni egyet:))
Akkor a csüt vagy a péntek kezd körvonalazódni
Még jó hogy jöhetsz,itt a helyed
elkezdtem feldobálni a képeket, hála Janinak nézzétek, irigykedjetek és toljátok a tetsziket
http://www.sportmotor.hu/motor...
nekem is Csütörtök,Péntek lenne a jó (ha anyámék nem találják ki a pecázást ... ) nem tudom biztosra
hát ha jöhetünk mi is, akkor én még nemtudom, hogy hogy melózok a héten:D
én beszéltem a versenyen a Józsival, azt mondta, hogy hívjam fel kedden majd, de szte legkorábban szerdán tudná megcsinálni, de majd még jelzek, hogy mi van
Nekem Csüt Péntek lenne jó!
Egy kérdés mindenkihez Melyik nap legyen a közös gurulás itt helyben? Szombat,Hétfő nekem kilőve
A Bencének van egy eladó "megkímélt "gumija
Jaja, én is jól éreztem magamat, és jó volt ez így, hogy jöttél, fasza volt (szívesen) majd akkor én dobok fel képeket, van cirka 400DB XD
Dávid összetettben 8.-9. hely, sajnos a 2. futamban a hátsókerék tengely kilazult, hátsófék keresztbe elnyalta .... stb. kb. ennyi, az 1. futamban meg a csodás 5.helyet motorozta, no sebaj, Jövőre megkap mindent a motorhoz (most csak szériával ment) a többi 6-7 milliós motorokkal szemben ( igen, ilyen drága mocik ezek, már aki megteheti) (full tuning )
Összegezve a napot, nem kellet altató estére ! :)
hehehe:D tudom én azt:D egy mecsektúrára be kéne neveznem, úgyérzem:)
Bonyhádon bejöhettetek volna a mol kutra... ott voltunk láttam ahogy elmentek keki bence tamás.... szépen lehetett hallani ahogy mentek börzsöny felé a viffert nem de az rs-t nagyon meg néha a drz-t
Helloka!

A mai gurulás nagyon király volt a mecsekben, valamint a veretés az öcsényi útszakaszon:D. El kell h mondjam megvagyok elégedve az uj bowdennel
Mi meg motoroztunk egy faszát és csak ennyi kép lett.
Megértjük
dedede, megismertelek titeket, csak dolgom volt, mint láttátok:P
asszem képek részemről nem lesznek, nem tudom feltölteni, rossz a netem pedig lett volna 206 db ide, összesen meg 281et lőttem, így is csisszesen fért el a memkártyán
majd Viktor felrakja az övéit
Szia a korház körül nem te jöttél szembe,integettünk 3-an voltunk