Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a csütörtökire is jössz? az jó lenne, lehet jön Csöti is
ja, megyek én is szerintem, ha nem baj :) most volt itt Dió, szedtem neki Superman filmeket XD
- Rikiren igazi profi képeket készítettél a kókai versenyről,tudatos ,vagy szerencsés voltál nem tudom,de a Marosi Dávid 2. futambeli motor technikai hibáját is jól elkaptad !
sztem nekem is a péntek lenne a tuti, holnap reggel szerelő, délután ocsmányiroda, utána meg gooooo Dió csütörtök délután ráérsz? amit beszéltünk
Nekem is a péntek lenne az igazi!
Péntek tűnik jobbnak nekem, Csütörtökön Zomba öreganyámnál kertészkedés ....
így utólag..
boldog nevednapját :D
csak egyszerűbb szerintem:) mint meglévő címet beregelni:D
Sőt, nem is kell hotméles cím, nekem is axelero.hu-s volt az előző....
őőő az nem lehet akadály:D egyébként kell hogy legyen:P keress rá simán a "windows live messenger"-re és tőcsd le, teddfő, hotmail.com-on regelj egy címet és voálá:D
Nincs exploler a gépünkön
há csinájj egyet:D meddig tart?:P
Nincs de már a többiek is csesztetnek miatta csak skype
úgynézem, akkor rajtad keresztül nekem is:D:D nincs msn-ed esetleg?:) az én címem adatlapon megtalálod, ha gondolod..:)
Szivessen szólj, ha tudok segítek vannak kapcsolatok
1997-es Suzuki GSF 250 Bandit VC (változó szelepvezérlésű).
köszi a tippet, küldtem e-mailt:)
leírnád a mocid, típusát-évjáratát stb, ha kell holnapra leinformálom a magyarországi importőrtől, nem egy még+1 cégtől aki még ráteszi a maga nemkis hasznát
itt kérdezz rá a vez. láncra www.allbike.hu keresd a kutyát
bandit.hu -n írta valami szaki féle a 250-400as topicban. Lengyel Petitől még nem kérdeztem, hogy mennyiért tudna hozatni. Azt mondta, ha csináltatom a karbiszinkront, akkor megnézi mi van vele, megpróbál segíteni picit a feszítőnek:D
csak az van ugye, hogy 45.000 van benne óra szerint, a lánc 40 nél cserés elvileg, és kitudja mennyit tekertek vissza mikor az országba került...
vezláncot kitől kérdezted le h mennyibe kerül? csak mert elég húzós az ára, vagy ennyire komoly lenne?
Danke SÜN
őőő nemtudom hogy dolgozok. meg igaziból elég szarul állok:D fizuból szeretnék egy szelephézag ellenőrzést/állítás meg karbiszinkront, az 20.000be lesz, meg mintha egy pici lánchangja lenne a gépnek, a vezérműlánc meg 30at kóstál..:) meglátjuk:D szeptemberbe legalább egyet tuti megyek veletek:D
én tudom, hogy neked miért nem megy, itt a személlyel van a gond, ha te Ő lennél még 5.ben max sebességnél is feltudnád szedni kerékre