persze, ha tudsz, sztem nyugodtan hívhatsz még akiket akarsz, csak ne olyan kicsi ccm-eseket ( xt pont jó lesz ) mert sztem lesz tempó, bár 3 napig razzia van, trafiznak az elkerülőn is, ma láttuk őket, nem lenne jó elmenni mellettük, meglátjuk , bár akit elkap az ideg :D de ha tényleg ennyien összejövünk akkor tudjuk tartani együtt , csak legyünk ennyien
Dió jön? biztosítás meglesz akkor
Ki jön akkor? Szűcs Jani? szóljak neki? Én, Keki, Bence, Levi? ha feltud kelni, de feltud, meg a 2 haverja, Balázs? Erik, Mirkó? Csöti? ha valakit kihagytam, bocsi , kicsit hulla vagyok most
az nem volt sok, azóta voltam lent szerelőnél, ott kimosattam valami 6ezer ft os légszűrőmosóval 2x, aztán fuchs olajt kapott, de a múltkorinál jóval többet, átnyomkodod jól aztán annyi .... nem nehéz, lényeg, hogy legyen rajta, persze folynia nem kell
Jaaah az zsír akkor hát igen szervó nélkül nehezebb az Y forduló vettem észre amikor szervós kocsi után haveromék ősrégi skodáját vezettem menet közben már nem volt gond, csak amíg alacsony sebességnél forgás akármi volt, kellett tekerni rendesen
Más: beolajoztam és beraktam az új légszűrőt, rendszám is fent van, vki nem jön gurulni?
meg mennyire kell olajosnak lennie a szűrőnek? mert azt tudom hogy az nagyon sok ahogy Viktor hozta a múltkor, arról szabályosan folyt az olaj, be kell olajozni utána kicsavarni kicsit és száradni hagyni picit berakás elött nem?
Nem motorra hanem a peugeot 405-re nem volt szervóm egy idelye,vettem egy másik szivattyút csak azon vékonyabb tárcsa volt 4pk-s az enyém 6pk-s volt ezért kellett az ékszíj.Most tuti olyan a kormányom mint a vaj
7-ig dolgozik nem tudom mikor jön be értem szerintem olyan 8-körül,de lehet 9.Bejön értem felmarkoljuk a motyót aztán go.Csak azért kérdeztem mert akkor dobok neki egy sms-t
Láttalak titeket szentlászlónál a körforgónál verettetek át Laci barátom vitt haza.Tényleg reggel mikorra ér alkatrész hozzátok amit ma rendel meg valaki?8-9
nem eszik ilyen forrón a kását, túl könnyen megy szóval vagy nem fog vki/vkik jönni, vagy az időjárással lesz gond (elvileg napsütést mondanak) de ez gyanús h végre sikerülni látszik egy fórumos találkozó
Dió jön? biztosítás meglesz akkor
Ki jön akkor? Szűcs Jani? szóljak neki? Én, Keki, Bence, Levi? ha feltud kelni, de feltud, meg a 2 haverja, Balázs? Erik, Mirkó? Csöti? ha valakit kihagytam, bocsi , kicsit hulla vagyok most
Más: beolajoztam és beraktam az új légszűrőt, rendszám is fent van, vki nem jön gurulni?
meg mennyire kell olajosnak lennie a szűrőnek? mert azt tudom hogy az nagyon sok ahogy Viktor hozta a múltkor, arról szabályosan folyt az olaj, be kell olajozni utána kicsavarni kicsit és száradni hagyni picit berakás elött nem?
Már várom
Időpont? Tali kilátóban, mikor?