Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kimosod benzinbe,kiszárítod,egyenletessen befújod kb 15cm távolságról,vársz 15 percet megismétled,berakod,kövérgáz
persze, ha tudsz, sztem nyugodtan hívhatsz még akiket akarsz, csak ne olyan kicsi ccm-eseket ( xt pont jó lesz ) mert sztem lesz tempó, bár 3 napig razzia van, trafiznak az elkerülőn is, ma láttuk őket, nem lenne jó elmenni mellettük, meglátjuk , bár akit elkap az ideg :D de ha tényleg ennyien összejövünk akkor tudjuk tartani együtt , csak legyünk ennyien
Dió jön? biztosítás meglesz akkor
Ki jön akkor? Szűcs Jani? szóljak neki? Én, Keki, Bence, Levi? ha feltud kelni, de feltud, meg a 2 haverja, Balázs? Erik, Mirkó? Csöti? ha valakit kihagytam, bocsi , kicsit hulla vagyok most
az nem volt sok, azóta voltam lent szerelőnél, ott kimosattam valami 6ezer ft os légszűrőmosóval 2x, aztán fuchs olajt kapott, de a múltkorinál jóval többet, átnyomkodod jól aztán annyi .... nem nehéz, lényeg, hogy legyen rajta, persze folynia nem kell
Okés Főnök !
ha tudok hívjak egy tzr-es srácot, meg a bátyát xt660x ?
ha feltudok kelni 3előtt akkor jövök énis
Jaaah az zsír akkor hát igen szervó nélkül nehezebb az Y forduló vettem észre amikor szervós kocsi után haveromék ősrégi skodáját vezettem menet közben már nem volt gond, csak amíg alacsony sebességnél forgás akármi volt, kellett tekerni rendesen

Más: beolajoztam és beraktam az új légszűrőt, rendszám is fent van, vki nem jön gurulni?
meg mennyire kell olajosnak lennie a szűrőnek? mert azt tudom hogy az nagyon sok ahogy Viktor hozta a múltkor, arról szabályosan folyt az olaj, be kell olajozni utána kicsavarni kicsit és száradni hagyni picit berakás elött nem?
Nem motorra hanem a peugeot 405-re nem volt szervóm egy idelye,vettem egy másik szivattyút csak azon vékonyabb tárcsa volt 4pk-s az enyém 6pk-s volt ezért kellett az ékszíj.Most tuti olyan a kormányom mint a vaj
Nah örülök neki am milyen szervó kellett a motorra?
Végre van szervóm,jó lett a motyesz
Péntek 15.00 Kilátó
Ja, jó lesz, remélem én is, hogy összejön , mert ennyien valóban még nem voltunk Csak ne essen
Már várom
Időpont? Tali kilátóban, mikor?
Jaaah, én meg azt hittem hogy te tudod Nincs mit
Bakker nem vágtam hogy Laci már dumált a fateroddal .Reggel megy Köszi azért
fél8tól felőlem 5ig jöhettek bármikor ahogy nektek jó
7-ig dolgozik nem tudom mikor jön be értem szerintem olyan 8-körül,de lehet 9.Bejön értem felmarkoljuk a motyót aztán go.Csak azért kérdeztem mert akkor dobok neki egy sms-t
A Laci siet ki szedresbe nem? Jöjjön be fél8-ra, papíron még nem vagyunk nyitva de apum már bent lesz
Mind2-en
a Szemerei jön be érte vagy te?
Misi azt modta reggel megjön egy generátor ékszíj.Szervószivattyút akartunk cserélni a pugton csak ezen vékonyabb a szíjjtárcsa
attól függ hogy mi lett rendelve, nem egy beszállítóval dolgozunk mindenki máshogy, ha elmondod, hogy mi lett rendelve megtom mondani h kb mikorra
Láttalak titeket szentlászlónál a körforgónál verettetek át Laci barátom vitt haza.Tényleg reggel mikorra ér alkatrész hozzátok amit ma rendel meg valaki?8-9
hát eddig sajna vmi miatt mindig meghiúsult a dolog most már tényleg összejöhetne a dolog
Remélem én is,legalább szezon végefele lenne egy közös
nem eszik ilyen forrón a kását, túl könnyen megy szóval vagy nem fog vki/vkik jönni, vagy az időjárással lesz gond (elvileg napsütést mondanak) de ez gyanús h végre sikerülni látszik egy fórumos találkozó