Most értem haza, ááhh irgalmatlan jó volt ez a cross OB, semmilyen motorozásra nem cseréltem volna el a hangulat is megvolt, és sikeres is volt többé kevésbé
Langer Józsi (igen a motorszerelőm bíbí ) az első futamon 2. osztályban, 3. lett a 2. futamon 4. összesítésben 3. lett grat
Marosi Dávid, az első futamon 1. osztályban 5. lett, a második futamon elszállt a hátsó féke, így eléggé nehézkes volt neki de sikerült befejeznie a versenyt igaz az utolsó helyen összesítésben nem tom hogy hányadik nem vártuk meg
képeket hamarosan dobok, ezt kár volt kihagynotok, jó csajok, kurva jó és drága motorok, és nagyon jó hangulat volt
örülök, hogy mehettem Viktor
nekem még 30.a is jó de 31.én már költözés vissza a koleszba, és bizakodok, hogy 1 hónap múlva újra motorozhatok
nah elteszem magamat másnapra, holnap fél5kor kelés, indulunk Kókára cross Ob-ra fényképező, kaja, pia betárazva
képeket ha jók lesznek fellököm ide galériába
Akkor jövő hét közepére kell szervezni egy záró gurulást Ja el is felejtettem van egy Horváth motoros cimbi,volt nálam tegnap elött,és mondta hogy a jövő szezonban szivessen látna egy motoros talin,Eszéki a srác és Yó arc.Mondtam ha megyek viszek mást is azt monda jó,hely van hol aludni.Max udvarban sárorban
hát végül nem mentem a balcsikerülésre de igaz aznapra nekem is megvolt a 400+ km, de ez csak oda lenne annyi, össz-vissz nekem meg ezzel a moccal sajna sok biztos jó lenne a kanyargás ott de én sztem kihagyom elég messze van, meg azért most anyagilag sem úgy állok, ki kell fizetnem az új rendszámot is, megrendelem a tömítés szettet, légszűrőt, aztán hét vége felé leugrunk zamárdiba kicsit pancsolni és sztem nekem vége is a motorozásnak nyárra, bár sztem kéne még csinálni egy utolsó összezörrenést amit szoktunk mindig is csak jönne most mindenki, találka a kilátóban és onnan város, őcsényi út stb
beszarok ennyi hülyétXDXDXD vki nekiállt az utcában tüzijátékozniXDXD de rendes telepeket lövöldöznekXDXD asszem most lehet az 500 milliós nyaraló avató bulijaXD
az nekem sok lenne, meg igazából nem is vonz annyira, abban benne lennék, hogy futón oda a motorokat (jóóó tudom kényelmes vagyok ) és csak a kanyargás része, de ez a monoton 400 vmennyi km gurulás oda nem izgat, meg ez nem is az a vérbeli túramotor meg hátsó ügyileg sem bírom ki jah és most nézem pont aznap még nyárbúcsuztató buliba is megyek
jaah biztos, én 660as xt-seket csak látásból ismerek, volt akivel találkoztam már párszor az erdőben
kellett is, Peti ellépett rendesen a Mirkóval küldhettem utána neki 160 körül
Langer Józsi (igen a motorszerelőm bíbí ) az első futamon 2. osztályban, 3. lett a 2. futamon 4. összesítésben 3. lett grat
Marosi Dávid, az első futamon 1. osztályban 5. lett, a második futamon elszállt a hátsó féke, így eléggé nehézkes volt neki de sikerült befejeznie a versenyt igaz az utolsó helyen összesítésben nem tom hogy hányadik nem vártuk meg
képeket hamarosan dobok, ezt kár volt kihagynotok, jó csajok, kurva jó és drága motorok, és nagyon jó hangulat volt
örülök, hogy mehettem Viktor