A nyáron sokszor túráztunk arra tényleg nagyon király Van még egy hasonló Kurd és Lengyel közt sajnos az aszfalt nem annyira jó de ha odafigyel az ember lehet egy élvezetesset motorozni
A 6-oson ritkán megyek pont ezek miatt. Vannak pécsen is kanyargós szakaszok, de azok rövidebbek és ráadásul az belterület. Mondjuk az aszfaltjuk kitűnő...
ahogy nézegettem videókat meg képeket nem tűnt olyan kicsinek meg mennek rajta speedesek is, igaz h nem a legjobb az aszfaltja de hát vmit vmiért, 3000ért egy napra első pályázásnak sztem én majd lehet benevezek rá, igaz múltkor hívtak euroringre pályázni, azt lemondtam mert akkor volt az orfűi gurulás
de most másfajta dolgok vannak tervbe véve
Kalocsán csak reptér van tudtommal annál még a tesco parkoló is jobb. Euroring se tetszetős....ha már addig elmennék akkor Hungaroring inkább Én a gyors kanyarokat szeretem....
Még nem voltam, de szeretnék...talán jövőre. Az a baj h sajnálnám a gyári idomot ha véletlen elbaxnék vmit Ha jövőre lesz rá keret akkor mindenképp kipróbálom. De nem gokartpályán akarom
Hát akkor lehet azért nem láttalak mert keréken voltam Amúgy Én is Hosszúhetény fele jöttem vissza csak a 6-os felől kerültem...Te is erre szoktál motorozni?
Mányokról jöttél kifelé (bonyhád félé) keréken, én meg akkor értem be a faluba. Komló felé mentem és ha jól sejtem, te is mefordúlsz arra elég sűrün. Szerintem kedden is láttalak, akkor egy kék vivaroval voltam...
Holnap viszem rendelj meg mindent.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
de most másfajta dolgok vannak tervbe véve