Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az R6 az inkább a régebbi típus, 2006 előtti. Vagyis az új dizájnú R6-ot nevezik R6R-nek.
Szia, nem gond ha felteszek egy hülye kérdést? mi a különbség az r6 és az r6r között? eltérnek egymástól egyáltalán?
köszi
mikor mentek gurulni?
Csáó lehet h ma gurulok egyet a városban ha gondolod akkor majd összefuthatunk.......
Hali! Valaki megy ma gurulni? Jónak tűnik az idő!
gondolom gyere már fel msn-re pls
meg persze ha süt a nap
jajaja, kép nem is igazán adja vissza , de élőben faszányos
nah látom elkészült a hirdetés jól néz ki nagyon a berugókar, csak vigyázz rá jót tett az összképnek a nikkelezés én úgy gondolom
kanyarodtok a héten valamerre?
Tegnap nagyon vacak idő volt, fossá áztunk Ma viszont a kezdeti rossz idő után előbújt a napocska és szépen felszáradt a pálya, a farmerom és a cipőm is teljesen megszáradt A verseny király volt, főleg az SM futamok (meg a Lada VFTS három köre a legvégén )
Bakker néztem videót és képeket tök jó lehetett és még az idő is jó volt.
Üdvözlöm a verseny miatt irigyellek,az időjárás miatt viszont nem.Péntek nappalos szombaton éccakás vagyok.Nemtudom hogy dudok-e gurulni de ha kell bütykölni a vasat azt megoldjuk
akk majd szept végén meglesem élőben
néztem már napsütéses időben, szépen csillog
nikkelezve lett, az úgy tudom, hogy más minta horganyzás , ez fényesebb :) de szép lett valóban
nem csináltam még, mert szar idő van, és ha már csinálok, akkor olyat akarok, ami jó lesz a hirdetéshez is, igazából jó lenne ha sütne kicsit a nap, akkor megtudnám csinálni, vagy lenne valami kis fény ( telóval szar ilyen fényhatásoknál , nem lesz szép a kép )
pls dobd már ide fel a fotókat a horganyzott cuccokról, kíváncsi vok h néz ki
Ja, suli van ... az idő meg, hát jah.....
hát tényleg nagy a csönd, látszik h a sokaság még sulis nekem ma is van suli mázli h első órára nem kell bemennem, mert már leérettségiztem belőle am kár h ilyen rossz az idő, rem jobbra fordul és lehet motorozni, esetleg feltudom hozni
Pang a fórum mióta elment mindenki a szélrózsa minden irányába Holnap Balassagyarmat Remélem szüreti hétvégéjén jó idő lesz Na ennyi voltam mára, csak egy gyors bejelentkezés volt egyik srác gépéről.
köszí,szolok ha megyűnk.
Naná hogy gurulunk Sőt ha sikerül összehozni a motorfelhozatalos bicnicet akkor még itt is gurulhatunk