Tegnap nagyon vacak idő volt, fossá áztunk Ma viszont a kezdeti rossz idő után előbújt a napocska és szépen felszáradt a pálya, a farmerom és a cipőm is teljesen megszáradt A verseny király volt, főleg az SM futamok (meg a Lada VFTS három köre a legvégén )
Üdvözlöm a verseny miatt irigyellek,az időjárás miatt viszont nem.Péntek nappalos szombaton éccakás vagyok.Nemtudom hogy dudok-e gurulni de ha kell bütykölni a vasat azt megoldjuk
nem csináltam még, mert szar idő van, és ha már csinálok, akkor olyat akarok, ami jó lesz a hirdetéshez is, igazából jó lenne ha sütne kicsit a nap, akkor megtudnám csinálni, vagy lenne valami kis fény ( telóval szar ilyen fényhatásoknál , nem lesz szép a kép )
hát tényleg nagy a csönd, látszik h a sokaság még sulis nekem ma is van suli mázli h első órára nem kell bemennem, mert már leérettségiztem belőle am kár h ilyen rossz az idő, rem jobbra fordul és lehet motorozni, esetleg feltudom hozni
Pang a fórum mióta elment mindenki a szélrózsa minden irányába Holnap Balassagyarmat Remélem szüreti hétvégéjén jó idő lesz Na ennyi voltam mára, csak egy gyors bejelentkezés volt egyik srác gépéről.
köszi