Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát megvagyok!
Készülődök Pestre nemsokára mehetek.
Még jó hogy összefutunk!
Meg ha jó idő lesz akk gurulunk 1et
Jah elegem van, net is rossz nagyon XD
am most megy faterom fűzése hátha feljöhet a moccos ide, az angoltanárom is motoros és vele mehetnék gurulni
Veled mizujs? alig hallok szekiről vmit, 24.én mek haza jó lenne ha összetudnánk futni még mielött elmész
Milyen a koli Erik?
Felfogtad már újra ott kelle szenvedned?
Biztos furcsa a nyár után
Nincs mit !
Szia, írjatok ha jöttök Szálka felé, mert akkor megyek én is veletek tudok pár elég király helyet, a Levivel és elég jót terepeztünk sötétvölgy, bátaapáti, szálkai erdő stb ha van vmi szólj
Szeptember 25.-én motorverseny Pécsett a Baranya Ring gokart pályán.Várunk mindenkit indulónak vagy nézőnek.
infó : 70-591-4848
Én is így tudtam csak mondom megkérdelek köszi
Mindenképpen be kell fizetnie, ha nem fizeti be akkor kiadják ellene a körözést.
Aztán ha elfogják akkor elzárják (1000 FT per nap) is lehet.
Objektív felelősség van !
És a lakcímmel ne játszon, mivel 3 napon belül köteles bejelenteni ha megváltozik.
Igazából régen volt kibúvó most nagyon nehéz.
Szia a segítséged szeretném kérni egy dologban Adott egy gyorshajtás azaz 2(nem én) jöttek az értesítők szépen de nem lett átvéve.Az illető szerint ha nincs átvéve elévül 60 nap múlva.úgy akarják csinálni hogy ha jön a 2 felszólítás akkor írnak levelet hogy nem Szekszárdi a cím és oda kérik ahol laknak(evvel időt akarnak nyerni hogy leteljen a 60 nap).Én mondtam hogy nem évül el átváltoztatják elzárásra,vagy tiltják a fizujából Mi a véleményed?
míért zárták be?azért nem válnék meg a mocimtol bár aki szeret ugra bugrálni anak hiányozhat,hát igen a dt kicsit gyöngyusz de ne keserdj el én a hejedbe elöre raknák 2fogal kisebb lánckereket azt adjá neki főleg ha vizhütéses simán kikel birnia,én a cagiva elefántomal voltam így mindenhol elment ahol a nagyok!ha meg untad vísza rakod lánckereket, elsőt 1szerűb cserélgetni ít nálunk ís volt egy kís sutyonak 125dtjeaz ütöte vágta sokat kibirt neki neked,egy kis domb mazsokátol kisebb (lánckerékel)nem lesz bajod hisz enduro,ugyhogy hajrááá!terepre!
crossos volt sok csak minden pályát bezártak.. sajnos. Kakasdon van 1-2 srác akinek megvan még a gépe xt600 meg xr400 asszem a többség (kb 4motor xD ) Én gondolkozok hogy fel kéne tegyek cross papucsokat a détére de sajnálom terepen
többen is írtak a környékről ő ís köztük volt,már alig várom hogy a krossz gumim harapja a földeteket,de ahogy nézem a forumotokat nem sok enduros vagy krosszmotoros van pedig a terep megkiváná,na mind1 hétvégén ha megyünk 2vel több lesz
Igen vannak jó helyek Szálka környékéről Erik tud beszámolót tartani,mert ő Szálkai Rikiren a nickneve kérdezd őt
hali hétvégén voltunk szekszárd kőrnyéki dombokon turázni nagyon fasza volt íríííígyelek titeket!megint megyünk ha az idö engedi elég nagy a terület, meg ahogy írtátok van még hová meni pl.szálkára is.
vagy nánán van megye közepe aszem lesznek krosszosok meg minden
Aki esetleg nem lenne képbe 3-kor tali a kilátón
Inkább a tankba rakom az 1200-at és motorozok egy faszát
irány hidas ;) de lehet már vége van a motoros cuccnak meg 1200 a beugró :\
Sziasztok gyönyörű idő van valaki jön gurulni Egy lightos Mecsek
óóó köszi csak mert akkor van bonyhád közelében mégegy kicsi már 3-an vagyunk 125ösök bhádon, lehet menni túrázni
jár valaki közületek az Alex Gymbe?
Nincs vagy nagyon titkolja
most ugrik be:D van köztünk kawasakis?:O
KAWASAKI alkatrészek
YAMAHA, HONDA, SUZUKI OLASZ MKP ALKATRÉSZEK
BREMBO, FERRODO, AP-RACING GOLD-FREN fékbetétek
BRIDGESTONE , DUNLOP, CONTINENTAL ,HEYDENAU gumiabroncsok
YUASSA aksik
NGK gyertyák
DID, RK láncok
RENTHAL ,SUNSTART, JT lánckerekek
FÉKTÁRCSÁK
olajszürö légszűrők sportlégszűrők
SILKOLENE-FUX, CASTROL, XADO OLAJOK
SZIMMERINGEK KUPLUNGOK HAJTÓKAROK TÖMÍTÉSEK STB STB.
MINDEN, AMI A MOTOROZÁSHOZ KELL!

STEELHORSE MOTOR KAWASAKI PÉCS
de, ismerem, osztálytársam
Kincses Gábor, Bonyhádon lakik, repsol cbr125 igen, osztálytársam, 12.J osztály, mit mondjak még róla? jó fej, szeret motorozni , ennyi