nocsak, elkezdődött a suli+visszaköltözések+beiratkozások milyen nagy csönd lett itt fórumon haahjj de nincs kedvem visszamenni olyan jó volt itthon lenni
ezért nem a Tarrnál vagyunk egy jó ideje :) igaz sokáig ott voltunk a TV miatt, de a netjük rakás szar volt, legalább is nálam ,5x jöttek ki a szerelők, és már saját maguk ellen beszéltek ... T-home semmi bajom velük, Optikai net,IPtv, jó, én ajánlom őket
bocsi de nem kapok meg semmi üzenetet állandóan ledobál nem küldi el, nem kapom meg felgyújtom a tarrosokat
sztem ha tutira akarsz menni írj e-mailt, azt talán megkapom
Nah én indulok el később és hamarabb fent vagyok msn-en mint te Bence, hogy van ez? miért nem vártatok meg a kilátóban? felszedtem egykeróra meg a csatári toroknál is kicsit, meg a szálkai kereszteződésben is, igaz majdnem neki is mentem egy kocsinak XD meg egész nap fel-feljött, a végén a kilátóban is, meg mindig keresztbecsúszkált a segge, szal jó nap volt ez a mai
képeket hajigálok lassan én is fel, meg a vidi is lassan megy fel csak lusta vagyok
örülök neki hogy ilyen szépen összejött a csapat utolsó utáni gurulásra
Jahh tök szar holnap suli
De legalább lehetne 20 fok felett h még lehessen motorozni
de ez az idő is kalap szar , itt az ősz
sztem ha tutira akarsz menni írj e-mailt, azt talán megkapom
a tietek jó?
http://www.sportmotor.hu/motor...
képeket hajigálok lassan én is fel, meg a vidi is lassan megy fel csak lusta vagyok
örülök neki hogy ilyen szépen összejött a csapat utolsó utáni gurulásra
OFF: Erik most ment le a Yamival , irány haza gondolom
Jó8 mindenkinek!