Szerintem pedig rosszabb. Itt kevésbé toleránsak a kétkerekűekkel, mint mondjuk Debrecenben vagy Pesten. Egy - egy Pesti dugó alkalmával a sorok szinte maguktól nyíltak meg, a rengeteg autós közt csak 1 - 2 elmebeteg húzta rám a kormányt készakarva. Itt egy alig pár 100 méteres kocsisorban már több olyan autós van, aki mellett szó szerint félek elmenni.
Én még nem csaptam el tükört, de nem is szeretnék. A visszapillantóm kijjebb lóg, mint a kormányom, ráadásul indexes. Nem két forint, ha törik, nem csak egy kormányvégsúly cserével jár.
Szerintem Fehérvár se rosszabb a többinél közlekedés szempontjából, gyanítom inkább te vonzod őket.
Néha meglepődöm milyen jópofa autósok vannak. Múltkor Pesten araszolás közben véletlenül elkaptam az egyik autós tükrét ami kicsit elhajlott (széles kormány átka), megálltam, visszaigazgattam amennyire tudtam és a végén ő köszönte meg.
Arról nem is beszélve, hogy néha akkorát kell fékezni a köcsög autósok miatt, hogy majdnem lerepülök a kakasülőről. A múltkor is elmentünk a kocsisor mellett, faszikám ránkhúzza a kormányt, mire akkorát üvöltöttem, hogy a zárt kocsiban is meghallotta és megrémült. Pedig nem is vagyok olyan nagydarab, hogy ilyesztő legyek.
Akkor ki kéne kapni a középdobomat, hogy észre is vegyenek. De momentán nincs rá kessem, hogy megvegyem rá álmaim dobját a MIVV Suono-t. Válság van basszameg. Néha egyébként úgy bámulnak rám, mintha még életükben nem láttak volna motort. Megállnak mellettem autóval, kamionnal. Múltkor röhögtem is. Kamionos úgy nézett, hogy majdnem letarolta a fél sávot, mert elfelejtette, hogy neki kanyarodnia kéne. Ment egyenesen, aztán közben nézett rám.
Csak azért vagyok ennyire leakadva, mert Óváron, Győrben, Pesten, meg Debrecenben nem voltak ilyen görények a motorosokkal. Itt meg minden két napra jut egy swift-es kretén, aki azt hiszi, hogy versenyezni kell a közúton. Még Kaposváron sem ilyen elmeroggyantak a belvárosban. Látják, hogy jövök, félrehúzódnak. De itt? Itt meg inkább beállnak elém úgy, hogy nehogy elférjek.
Mióta előre mehetünk, sokan lezárják előttünk az utat és még vigyorognak is ránk, hogy baszódjunk meg, akkor sem megyünk előre. Én meg féltem a motoromat, meg nem utolsó sorban magamat is, mert ő van a nagyobb döggel. Kiüti alólam a motort aztán akkor meg mi lesz?! Utána engem az már nem vigasztal, hogy őt megbüntetik esetlegesen.
Tedd már túl magad az efféle atrocitásokon! Szinte naponta történnek hasonló esetek minden motorossal.
Nyél gáz,füstölő gumi,visító kipu!EZ KELL NEKIK hogy tudják :ITT VAGYUNK MÉG
És hol lesz a trafi? Meg mikor? Meg he'? Inkább arra lenne esze a sünöknek, hogy reggel azokat a barmokat kezdenék el baszogatni, akik nem ismerik a kötelező elsőbbségadást, meg veszélyeztetnek másokat.
Tegnap mentem melóba, Berényi úton a körforgóba beért egy tanulóvezető normális tempóval. Jobbra elnéztem, semmi nem jön, csak a tanulóvezető még srégen szembe. Na én itt még elférek gondoltam és el akartam indulni. Ekkor egy ződ szutyuki swift-es papa úgy bevágódott a körforgalomba, hogy egy szép kövéret fékeztem, meg a mögöttem jövő autós is. Faszikám alig bírt megállni a piros lámpánál. Ezeken a szutyukikon nem működnek a fékek? Őket miért nem büntetik meg soha?
Persze tudom, veletek sosem történik ilyen. Bla bla bla bla bla. Az elmúlt 1 hónapban több balesetet láttam itt a városban, mint egész nyáron.
Én még nem csaptam el tükört, de nem is szeretnék. A visszapillantóm kijjebb lóg, mint a kormányom, ráadásul indexes. Nem két forint, ha törik, nem csak egy kormányvégsúly cserével jár.
És persze én vonzom őket. Háperszehápersze.
Néha meglepődöm milyen jópofa autósok vannak. Múltkor Pesten araszolás közben véletlenül elkaptam az egyik autós tükrét ami kicsit elhajlott (széles kormány átka), megálltam, visszaigazgattam amennyire tudtam és a végén ő köszönte meg.
Csak azért vagyok ennyire leakadva, mert Óváron, Győrben, Pesten, meg Debrecenben nem voltak ilyen görények a motorosokkal. Itt meg minden két napra jut egy swift-es kretén, aki azt hiszi, hogy versenyezni kell a közúton. Még Kaposváron sem ilyen elmeroggyantak a belvárosban. Látják, hogy jövök, félrehúzódnak. De itt? Itt meg inkább beállnak elém úgy, hogy nehogy elférjek.
Mióta előre mehetünk, sokan lezárják előttünk az utat és még vigyorognak is ránk, hogy baszódjunk meg, akkor sem megyünk előre. Én meg féltem a motoromat, meg nem utolsó sorban magamat is, mert ő van a nagyobb döggel. Kiüti alólam a motort aztán akkor meg mi lesz?! Utána engem az már nem vigasztal, hogy őt megbüntetik esetlegesen.
Nyél gáz,füstölő gumi,visító kipu!EZ KELL NEKIK hogy tudják :ITT VAGYUNK MÉG
megadnád nekem még1x a telefonszámot a winchesterrel kapcsolatban? ha e-mailben eltudnád küldeni azt megköszönném! (gergely.horvath@mailbox.hu)
köszöntem
Tegnap mentem melóba, Berényi úton a körforgóba beért egy tanulóvezető normális tempóval. Jobbra elnéztem, semmi nem jön, csak a tanulóvezető még srégen szembe. Na én itt még elférek gondoltam és el akartam indulni. Ekkor egy ződ szutyuki swift-es papa úgy bevágódott a körforgalomba, hogy egy szép kövéret fékeztem, meg a mögöttem jövő autós is. Faszikám alig bírt megállni a piros lámpánál. Ezeken a szutyukikon nem működnek a fékek? Őket miért nem büntetik meg soha?
Persze tudom, veletek sosem történik ilyen. Bla bla bla bla bla. Az elmúlt 1 hónapban több balesetet láttam itt a városban, mint egész nyáron.
Milyenre gondolsz, típus méret?
http://youtu.be/btRvVLA0KzM
na jóccakát!