Már rendelheted is bele a Borsó Tibinél a Wilbers progresszív rugókat, a 15W-s olajat és az új szimmeringeket, anélkül marad a hintapalinta meg a kippkopp...
Én holnap reggel fél 8-kor megyek RC-be lerakom a motort, megyek suliba és 10:25-kor végzek utána meg vissza megyek RC-be, ott leszek 1 órát vagy nem tudom.
Sziasztok! Yamaha xj 750 hez keresek karburátor sort! "Tegnapra kellene!" A csoda injektor valamiért nem szuperál így lecserélem, legalább a hibátlan hengert és hengerfejet is fel tudom tenni.
Szeva! Persze, ha el tudod tolni időben egy kicsit,akkor megdumálhatjuk! Egyenlőre időhiányban vagyok,a melóhelyemen nagy a hajsza még kb 3 hétig ,de utána ráérek ilyesmire!
nah hát pro-kontra ütköztettük a véleményeket gumijavítással kapcsolatban, és így van ez jól... Hozzáteszem, nekem sem negatív, sem pozitív tapasztalatom nincs, pusztán biztonsági szempontból ellenzem a javítást, de ezek szerint nem ennyire fekete vagy fehér. Én azér maradok a cserénél, bár ne legyen erre szükségem .
A nagyvasról meg annyit, 500 azaz 500 km tapasztalatom van vele, , egyenlőre magázódunk. "kicsit" más mint a négykilós . De hamar összefogunk barátkozni, egy kis futómű karbantartás, tekergetés után
Nekem már 15 fokban is úgy csúszik a vas, mintha muszáj lenne...
De most kapja aj új gummákat, kicsit lágyabbakat... :-)
Jó lenne valami közös gurulás, új motoros vagyok még, sajnos nincsenek olyan ismerőseim, akikkel el tudnék menni motorozni...
A szezonzárás akkor van, amikor én lerakom a gépet. Ez törvényszerű errefelé, mert az egyetlen idióta akit látsz -5 fokban is Gixxer-el csúszkálni az utakon télen, az én vagyok. Amúgy tervezgetem egy évadzáró baráti motorozást, de még nem tudom merre menjünk. Túl nagy távot nem szeretnék.
Köszi mindenkinek a felajánlásokat a garázzsal kapcsoslatban.
Én a Technika Házával szemben lakom, jó lenne, ha a garázs a Manczon lenne, mert ha már Széna térig elmegyek, akkor onnan 3 per a Kisteleki, ahl most van a vas, és az ingyé' van!
Apropó, gurulás. Mikor szokott lenni a szezonzárás? Síkítsatok, engem is érdekelne
Körvonalazódtak bennem a megoldás kontúrja! A lyuk szakszerűen meg lesz javíttatva és megy tartalékba (amúgy is elég használt már). Bandy barátom tartalékja meg felugrik addig a vasra.
Aztán majd a szezonra ráér benevezni egy komplett szett cserére.
Nekem egy 70 centis hegesztőpálca ált bele a 2 hetes gumimba. Szerinted? Mentem vele 3 évet meg 25 ekm-et. Igaz Te komoly gépről szóltál, és ez XJ 600 amiről beszélek.
Nekem már volt csavar a gumimban, de szerencsére csak egy levágott vagy elszakadt lemezcsavar feje volt, ami pár mm mélyen fúródott csak a gumiba. Nem okozott sem szakadást, sem komolyabb lyukat. Egy ekkorka kis lyuknak szerintem sem volna akkora jelentősége. Persze, ha szálszakadásos lesz a gumi, vagy annyira kopott már, akkor tutira nem javíttatnám.
Én szezononként több csavart és egyéb szarságot kapok a gumimba, csunya lenne, ha 3-4 gumit elpörkölnék erre. Volt olyan szezon, hogy 3 dugó volt a hátsó gumimban, semmi gond nem volt vele, az onnan kijönni nem fog, meg fölrobbanni sem, ha normálisan meg van csinálva, aztán röpködtem vele 270-el is. Elsőt nem annyira dugóztatnék, de hátsónál belefér. Idén kivételesen elkerültek a csavarok.
Én már végigjártam a dolgot.
Ha másért nem,legalább a hangért nézzétek meg
http://youtu.be/4TshFWSsrn8
Persze, ráér. Igazából csak tanács kell, meg esetleg egy marha nagy szegecshúzó:D. Szólj légyszi, ha lesz egy szabad órád!
Köszi előre is:)
Én holnap reggel fél 8-kor megyek RC-be lerakom a motort, megyek suliba és 10:25-kor végzek utána meg vissza megyek RC-be, ott leszek 1 órát vagy nem tudom.
Na új vas van a birtokodban
Szép nagy 1.1-es
A nagyvasról meg annyit, 500 azaz 500 km tapasztalatom van vele, , egyenlőre magázódunk. "kicsit" más mint a négykilós . De hamar összefogunk barátkozni, egy kis futómű karbantartás, tekergetés után
Kipuff ügyben lehet hozzád fordulni?
De most kapja aj új gummákat, kicsit lágyabbakat... :-)
Jó lenne valami közös gurulás, új motoros vagyok még, sajnos nincsenek olyan ismerőseim, akikkel el tudnék menni motorozni...
Én a Technika Házával szemben lakom, jó lenne, ha a garázs a Manczon lenne, mert ha már Széna térig elmegyek, akkor onnan 3 per a Kisteleki, ahl most van a vas, és az ingyé' van!
Apropó, gurulás. Mikor szokott lenni a szezonzárás? Síkítsatok, engem is érdekelne
Aztán majd a szezonra ráér benevezni egy komplett szett cserére.