Na azt nemtom mit érnek ezek a defektgátlók, egyszer be akartak fűzni az RMC-ben egy ilyenre amikor defekt javító sprayt vettem, de nem győztek meg... én maradok a jó öreg gumi,levegő kombónál
defekt javító spray: túrára, ha van egy defekt, akkor haza lehessen jönni a gumival, ne kelljen mondjuk ausztriában gumit vadászni sok euróért... ez mondjuk alapfelszerelés
A suzuki swiftesek megint keménynek érzik magukat. Úgy vettem észre, hogy szeretik rémisztgetni a szegény gyalogosokat. Berényin megállok a zebra előtt, hogy a gylogosok nyugodtan átmehessenek. Már szemből is megáll a sor, jobb oldalt kislány biciklivel meg megszeppenve áll. Még jó, hogy nem lépett le a járdáról, mert kis tahókám fehér swift-el tolta ám neki. Fékezés nélkül csak úgy át a zebrán. Nem is tudom miért irritál, ha valaki elmebeteg az utakon.
Ez is egyfajta meglátás. Igazad van. Csak már hallottam másfajta véleményt is, aztán azért hülyeségnek is elmegy. De akkor ezek szerint ezek a defektvédő lötyik is szarra valóak mi?
Hogy, mivan? lemezcsavar fúródott a gumiba és már cseréled is? Azt javíttatni kéne csak oszt csókolom. Múltkorokban Hooker-nek is lemezcsavar vagy valami pozdorjacsavar volt az első kerekében. Szépen eresztett is tőle. Azóta nem tudom mi van a gumival, effelejtettem megkérdezni.
Köszi a meghívást, simmmmán ott leszek. (Ha addigra a jogsi is a zsebemben lesz! Nem akarok sokat kockáztatni. )
Ma végre a nevemre került a vas. Már csak egy karbi sor összhang és egy hátsó gumi csere van hátra.
(...hogy tud egy qva lemezcsavar így belefúródni vááázzzeee?! )
Sikerült a karbisor-csere Hooker gépén? Hazaértünk és jól szakadt az eső. Szokás szerint eláztunk. Vagyis annyira nem, csak a ruhám kívülről vizes volt, ami nálam már az elázás fogalmát kimeríti.
Sziasztok!Szeretném eladni 5év harmónikus kapcsolat után szeretett motoromat (SUZUKI GSX750F),de sehogy nem jön össze. Fenn van a létező összes portalon(hasznaltauto,hasznaltmotor,motor.hu,vatera stb...).Amennyiben ismeretségi körötökben venne valaki mostanság venne motort kérlek hívjátok fel rá a figyelmét.Számom és bővebb info:30/841-841-6. Köszi előre is a segítégeteket.
Szia kedves Mindenki itt a környéken!
Mától új taggal bővült fórumotok szerény személyemmel.
Pár intro magamról:
Halmai Géza (Bryan Fox) a becsületes nevem, 36 éves 2 gyermekes családapa vagyok.
Vénségemre most teszem le a nagymoci jogsit, mert eddig bírtam csak nélküle.
Egy gyári állapotú, tricolor Honda CBR 600 F4-gyel koptatom toldozott-foltozott kicsiny magyar aszfaltunkat.
Remélem közösségetek hasznos- és baráti tagja leszek!
Üdv, Bry
Ne máááá! Inkább ki saunázom a begyüjtött bacikat. Minden gép egyben van már. Mondtam hogy lenn leszek amíg össze nem rakom... hát úgy lett. Viszont a náthámnak betett..
defekt javító spray: túrára, ha van egy defekt, akkor haza lehessen jönni a gumival, ne kelljen mondjuk ausztriában gumit vadászni sok euróért... ez mondjuk alapfelszerelés