Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi lesz sóstón?
este nem néztek le sóstóra?
Este valaki Race? Már ha nyitva lesz...
Köszi!
Ricsííííííí! Nyitva lesz ma a öntöde?
Boldog szülinapot! Bocs nem voltam net közelben!
Ismerek srácot akinak ven, de pénzt kér. (nem sokat) Hívja ha gondolod. Ő is a Fiskálison van.
Lehet én is leugranék Sijjjófokra...
Ilyen nincs! Ahogy megtanulok egy új trükköt másik kettő nem megy Szombaton meg fellépés!
sziasztok,

valamelyikőtöknek nincs itt véletlenül a környezetében egy yamaha xtz750 (ez az a 2 körlámpás Super teneree)
Az a helyzet, hogy mániámmá vált, de ismerősök figyelmeztettek, hogy lehet hogy nem érne le róla a lábam kéne egy üléspróba. Hirdetve sajna nem láttam a közelben, meg hülyén is néz ki hogy figyi, nem biztos hogy érdekel a motorod, de had üljek fel rá
Köszi a tippeket mindenkinek.
én a fiskálison szoktam bérelni, a 2.5m-esre egymás mellé 2 is felfér.
spaniferrel leszorítod és nem lesz kecmec
Egyszerű mezei utánfutón simán el lehet vinni egy motort. Olcsóbb, egyszerűbb a bérlése is.
A GS500-am egy Peugeot Partner rakterében hoztam haza. Igaz csak első kerék nélkül fért be.
Mi csak holnap megyünk ki egy 5 percre, hogy megnézzük, hogy ki él és mozog. Aztán megyünk tovább Siófoknak, onnan meg majd Kaposvárnak. Akinek kedve van, az eljöhet velünk. Akár félútig, ha úgy tartja kedve. Indulás 9 órakor a racséból.
Mi a Kawa kereskedéstől bérlünk ma, de ez nem biztos hogy publikus.
SEGÍTSÉG!
Motor szálító utánfutot hol lehet bérelni Szfváron?
FONTOS LENNE!

Köszi a segítséget!
Holnap este mikor?
örök hála!Holnap este Race valaki még?Tudom titok ki jönde egy pötyöt tehetne aki jön Berber?
El van havazva, jövő szerda körül frankó. Írd meg neki a telefonszámodat a fycak kukac chello pont hu címre és hívni fog.
jó látni itt!Nos tudtok akkor segiteni?
Nem irigyellek mire felvonszoljátok az érdi dombra...
Kössz, remélem meglesz
A múltkor mások is voltak rajtunk kívül a pályán, többen is fényképeztek, szóval nem volt annyira szigorú a dolog. Meg hát egyszerre minden ponton nem lehet ott a fotós sem.
Bocsi &rash!

Elírtam, restellem