RaceCafe! Takker teljesen jól látja a dolgot,valóban nem vagy látható halandók számára!
Amikor először mentem,cím alapján kerestem célirányosan és kb 6-szor motoroztam el előtte,mindezt úgy,hogy nem láttam meg a cégtáblát! Tényleg meglepődnél,hogy hány motoros menne be,ha normálisan látható lennél!
Mi motorosok azért átutazóban is szeretünk megállni a motoros kocsmáknál!
Ne kérj engedélyt a táblákhoz,rakd fel egy villanyoszlopra jól láthatóan,olvashatóan,aztán ha az önkormányzatnak nem tetszik,tagadd le,hogy te raktad ki!
Hidd el,működni fog!
(De legalább egy nagyméretű cégtáblát tegyél ki a kocsma elé!)
Széles utat:Fenyő
Nem ugy van már mint régen h fogok egy táblát és kirakom....utfelűgyelet őrűlne neki...kapásbol 6számjegyes csekket nyomtatna nekem...annyi faszság van amit át kell lapozni...táblák meglesznek ha minden jo jővő héten...csak a kihelyezését kell még elintézni ha megvan...egyet már sikerűlt de még van egy
Csuly..Boldog Szűlinapot!
addig, amíg kialakul mit hogyan érdemes és lehet, marad a netes, pólós ( RC weboldalcímmel, címmel ), motoros rendezvényeken röplapos terjesztéssel való reklám talán. össze kell szedni az ötleteket és csak lesz valahogy. A környéken lakók is kimozdulhatnának oda, kéne tudni mire buknak:D.
Keressétek meg a Tasnádi utcát akkor tudjátok Mondani kurva kőnnyű de fogalmatok sincs h mennyi pénz lenne ha nem járok utánna meg nem segitenek(Fycak)h olcson megusszam csak ugy kirakni 2 táblát a balatoni utra nem egyszerű...persze ha lenne feles 2kilom megoldhato lenne gyorsan de ennyit nem szánok táblákra
Én a motorozással poloval megpróbálom reklámozni, Takkerra egyetértek, ugyanis és szombaton is meg vasárnap is többször végig mentem a balatoni úton, lestem lestem de nem láttam az RC-t:/
Ricsi könyörgöm rakjatok már ki valami táblát a főúthoz.
Ezt tanultam, tudom hogy működik ne várd h jobb lesz, ha egy szűk körön kívül senki se tud a helyről. Állj ki egy napos délutánon az ajtóba, és valahányszor hallasz elhúzni egy motort húzz egy strigulát. Ha ennek csak a 10%-a bejönne, már boldog lehetnél. A reklámról szól minden. Tudom, h pénzbe kerül de ha nullszaldóssá v nyereségessé akarod tenni, nincs más megoldás és ha bejön, nagyon hamar megtérül.
Na meg: azt figyeltem meg, h egy csomó motoros lekanyarodik balra a kávézónál. Kint van a felirat, de KICSI. Főleg a motor. A cégtábla lényege, h ott legyen a paraszt arcában, ne kelljen néznie ahhoz, hogy lásson. Legjobb lenne másfélszer méteres festett tábla a villanyoszlopon v a sövényen valahogy. Két műanyaglemez kell ezekhez meg festék, én szívesen megcsinálom neked. A kocsira is rá kéne biggyeszteni a logo többi részét - láttad, h nem olyan drága mutatvány.
Egy új helynél mindig költeni kell reklámra, de mindig megtérül.
Nálam jobban senki se akarja, h menjen neked ez a bolt, azért írom ezeket. Bármiben tudok segíteni, csak szólj.
tegnap este én is pálinkáztam kell is azt...
Melo biz komoly....ha igy halad bezárhatok Kajak kell valami épitőipari melo h kiegészitsem a R.C.-t számlaképes vagyok ha kell...
Az a ötlete a Hookernak nem rossz! Leveszed fellülről azt má mennek is a népek!
Amúgy meg montam hogy rúd az köll! Meg jány hozzája. Asszem most is kinn lógnék inkább!
Köll a topless Ricsi Mert most ba..nak kijárni,akkor meg kijárnának ba..ni Tegnap beszéltem egy motoros sráccal itt él bulgár amúgy és megitatta velem az apukája féle echte bulgár páleszét.Nem nagyon bírtam felkelni reggel
Jo reggelt Milyen szép időnk lett Nem is tudom h minek nyitottam ki ma?! Ha igy halad másik munka után érdeklődőm csak hol?
Figyelem-Figyelem ha hall valaki épitőipari munkát,alaptol-tetőig,javitások, hideg-meleg burkolást,megkérem jelezzen a 70 344 60 19-es számomon(hisz ezekhez is értek)kőszőnőm
Aki a benzinárát emeli, az megb@szhatja azt a prostituált nőnemű szülőjét!
Amikor először mentem,cím alapján kerestem célirányosan és kb 6-szor motoroztam el előtte,mindezt úgy,hogy nem láttam meg a cégtáblát! Tényleg meglepődnél,hogy hány motoros menne be,ha normálisan látható lennél!
Mi motorosok azért átutazóban is szeretünk megállni a motoros kocsmáknál!
Ne kérj engedélyt a táblákhoz,rakd fel egy villanyoszlopra jól láthatóan,olvashatóan,aztán ha az önkormányzatnak nem tetszik,tagadd le,hogy te raktad ki!
Hidd el,működni fog!
(De legalább egy nagyméretű cégtáblát tegyél ki a kocsma elé!)
Széles utat:Fenyő
Csuly..Boldog Szűlinapot!
Ezt tanultam, tudom hogy működik ne várd h jobb lesz, ha egy szűk körön kívül senki se tud a helyről. Állj ki egy napos délutánon az ajtóba, és valahányszor hallasz elhúzni egy motort húzz egy strigulát. Ha ennek csak a 10%-a bejönne, már boldog lehetnél. A reklámról szól minden. Tudom, h pénzbe kerül de ha nullszaldóssá v nyereségessé akarod tenni, nincs más megoldás és ha bejön, nagyon hamar megtérül.
Na meg: azt figyeltem meg, h egy csomó motoros lekanyarodik balra a kávézónál. Kint van a felirat, de KICSI. Főleg a motor. A cégtábla lényege, h ott legyen a paraszt arcában, ne kelljen néznie ahhoz, hogy lásson. Legjobb lenne másfélszer méteres festett tábla a villanyoszlopon v a sövényen valahogy. Két műanyaglemez kell ezekhez meg festék, én szívesen megcsinálom neked. A kocsira is rá kéne biggyeszteni a logo többi részét - láttad, h nem olyan drága mutatvány.
Egy új helynél mindig költeni kell reklámra, de mindig megtérül.
Nálam jobban senki se akarja, h menjen neked ez a bolt, azért írom ezeket. Bármiben tudok segíteni, csak szólj.
Melo biz komoly....ha igy halad bezárhatok Kajak kell valami épitőipari melo h kiegészitsem a R.C.-t számlaképes vagyok ha kell...
Amúgy meg montam hogy rúd az köll! Meg jány hozzája. Asszem most is kinn lógnék inkább!
Figyelem-Figyelem ha hall valaki épitőipari munkát,alaptol-tetőig,javitások, hideg-meleg burkolást,megkérem jelezzen a 70 344 60 19-es számomon(hisz ezekhez is értek)kőszőnőm