Kb semennyire sem hullámzik. De csak jútúbra rakom privátba, mert látszik a kilóméteróra. Oszt még engem is baszogatni fognak, hogy "vadállatmotoros", mint azt a srácot, aki végül feladta magát.
Aki még nem tudná: tegnap este elütöttem egy őzet. Nekem eltört a kulcscsontom, a motornak meg a hűtője meg pár apróság. De amúgy semmi baj, be is jöttem dolgozni. Majd személyesen elmesélem, egy kézzel nehéz gépelni:)
Hanem a lényeg:
Janival és Ricsivel pár hónapja ismerjük csak egymást, mégis egyből ugrottak, megtettek mindent sőt még többet is, mint amit kéne - sőt többet, mint sok olyan barátom, akit 10 éve ismerek. Elvileg pár hónap kevés egy barátsághoz, viszont úgy gondolom, h a Ti esetetekben elég volt. Köszönök mindent!
Full nincs ötletem. Nézegetni kéne élőben azt úgy agyazni, hogy mit lehet. A tapikorong azért jó, mert nem bánt, nem hagy nyomot. Az is egy kompromisszum...
Hozd el aztán elmagyarázom. Amúgy akkor vesz fel jól, ha gyorsan villog a kék és azt valahogy olyan furmányos módon kellett elérni, hogy bekapcs... Mode gomb ...Indít... Leállít... Mode gomb... indít... és jó Gombnyomások között tarts pár másodperc szünetet, nehogy összezavard a kis kínajjit.
Piplit gyártottál? Mondjuk az egyik vas már megoldódott nélküle is...
Szia Matska! Egy ilyen kártyát nekem is szerezhetnél,Vasárnap gondolom te is jössz a fighter napra ,ott meg átvenném!
Még annyit,hogy már nagyjából megbarátkoztam a masinával,de ha tudnál küldeni egy Magyar nyelvű kezelési útmutatót(egy egyszerűt) annak nagyon örülnék! Csak annyit,hogy melyik gomb milyen funkciót szolgál 1-2-3 stb megnyomásra!
Széles utat!
Berber bácsi! Nincs valami felcsiptetős odakötözős bigyólófaszkütyüd ehhez a kamerához? Olyan felnyalós dolog nem igazán menne a motoromra, hanem valami egyéb megoldás kéne.
Ma a bíróság előtt egy FJR 1300-as rendőr feszegette nekem szét a sort. Még egy kerékre is vette. Aztán odamentem mellé, és lepacsiztunk! Kis duma, azt lámpa. Tehát még egykerekezni is lehet a sorok között! (Berber vok)
Az enyémnek a mikrofonjához tettem némi vattát, ezzel kicsit "érzéketlenebb" lett, de a motorozáshoz való, nem suttogáshoz. Csak valami jó rögzítési módot kell kitalálnom a Gixxer-emre. De nincs igazi ötletem.
50felett mar recsegni fog, plexi mogott meg 100 volt nalam a vizvalaszto. cross-nal meg sisak vagy oldalidom, csakhat 2T megcsinalta a hangot..
Nezzetek ManTT-t, olyan kameraallasok vannak a tv elott felek ...
„ha a járműveknek útkereszteződésben, útszűkületekben, szintbeni vasúti átjárónál vagy egyéb forgalmi okból meg kell állnia, – előre sorolás céljából – motorkerékpárral, illetve segédmotoros kerékpárral az álló járművek mellett, vagy azok között, kerékpárral az úttest szélén, az álló járművek mellett jobbról szabad előrehaladni, ha az előrehaladáshoz elegendő hely áll rendelkezésre, és az irányváltoztatási szándékot jelző járműveket az irányváltoztatásban nem akadályozzák.”
A módosult kresz tartalmazza a motorosokra a következő 2 kitételt:1. motorkerékpárral a buszsávban is megengedett a közlekedés.2. Álló gépjárművek között megengedett az előresorolás.Ezt az autós segítheti félrehúzódással.Piros lámpánál is lehet.
Lehet, hogy volt már téma, de érdekelne, hogy lámpáknál való előresorolás (autók között, mellett) most szabályos?
Azt olvastam, hogy forgalmi okokból álló autók mellett, között lehet elmenni. Ez nem hiszem, hogy a piros lámpát takarja. Vagy trükköznek? Mi az igazság? :)
Na told fel azt a videót, kíváncsi vagyok nálad mennyire hullámzik a kép.
Hanem a lényeg:
Janival és Ricsivel pár hónapja ismerjük csak egymást, mégis egyből ugrottak, megtettek mindent sőt még többet is, mint amit kéne - sőt többet, mint sok olyan barátom, akit 10 éve ismerek. Elvileg pár hónap kevés egy barátsághoz, viszont úgy gondolom, h a Ti esetetekben elég volt. Köszönök mindent!
mindig bevalik
Piplit gyártottál? Mondjuk az egyik vas már megoldódott nélküle is...
Még annyit,hogy már nagyjából megbarátkoztam a masinával,de ha tudnál küldeni egy Magyar nyelvű kezelési útmutatót(egy egyszerűt) annak nagyon örülnék! Csak annyit,hogy melyik gomb milyen funkciót szolgál 1-2-3 stb megnyomásra!
Széles utat!
Nezzetek ManTT-t, olyan kameraallasok vannak a tv elott felek ...
Azt olvastam, hogy forgalmi okokból álló autók mellett, között lehet elmenni. Ez nem hiszem, hogy a piros lámpát takarja. Vagy trükköznek? Mi az igazság? :)
Köszi!