34,9 fok árnyékban és sajnos Celsius...
Az új bukó próbája még várni fog mert nincs az az isten, hogy beöltözzek. Motoroztam +3fokban, végigmotoroztam az özönvizes szezont de ez már nekem is sok...
Ricsiiii!:) Lesz ott egy simsonos srác is, aki majd verseng is. Bandi ismeri ( Csuly ) szerintem benne lenne hogy egy RC-s pólóban feszítsen a versenyen..., már ha nem gondoltál másra... . Am csak egy gondolat.., de hátha bejön neked is. Am jó bulizást mindenkinek, én sajna dolgozós voltam:(. De bepótolom!:)
Sziasztok, vasárnap én is kinéznék arra a fighter show-ra. Kíváncsi vagyok az ilyenekre. Megtalállak majd titeket? Krisszke? Bandi? :) Ha másról nem, egymás motorjáról. Szép estét!
Halihó Fenyőúr.
Én is ezért szerettem volna ha elkészül a dobom szombatra. Megmutattam volna a spar parkolóban a mikrofonnak a hangját, tán még valami díjat is nyertünk volna. Na majd legközelebb. Várom a hívásod mikor mehetek.
Főfékhengert, csini állítható karokkal. Az össz problémám, hogy mind a kétszer rosszat küldtek (nem olyan színben amit rendeltem). Másodjára másik eladótól vettem (legalábbis azt hittem), végül kiderült, hogy ugyanaz a köcsög vágottszemű verte át a búrám. De nagyon megszívta...
Sajnos a kamera kattogott ennyire. Egyébként sima zörgős Suzuki blokk hangja van, semmi csörömpölés nem hallatszik belőle. Mióta megvettem ilyen a hangja. A másik meg az, hogy a tank tetejére raktam fel... A zárvédő lemez meg szerintem zörög egy picit, talán azt hallottad benne.
lassan mentel :-D
furcsa hangja van a mocinak, nagyon kalapal, vagy en hallom rosszul? ennyi idosen nem ez a hang az, ami egeszseges.
a jo oreg IBM, de nem hianyzik
mikor eladtam az elso vasam pont ott a katonasagnal a suzukis resznel vittem vele a vevot, hogy azert lassa, megis hogy harap, majd szaznagyonsokkal kaptuk be a kanyart kb, azert kicsit megijedtem, srac meg nagyon :-D
a tobbit megkapta az egyenesben, pont zold volt .... kicsit gondolkozott, kell e neki
Kell valakinek 2Gb Kingston microSD, adapterrel, örökgaris, új, a lejjebb említett áron? Mert akkor viszek magammal este a RészKáféba, ellenkező esetben a tököm se hurcolja.
Az új bukó próbája még várni fog mert nincs az az isten, hogy beöltözzek. Motoroztam +3fokban, végigmotoroztam az özönvizes szezont de ez már nekem is sok...
Élőben is biztos faja. Így kamerán keresztül minden szögből más a hangja,ezért 1 "kamerás kipu" sem adja vissza az igazi hangját.
kösz előre is a hirdetést, én már kezdek belenyugodni hogy megmarad
De pótolom hamarosan
Én már csak tudom
Én is ezért szerettem volna ha elkészül a dobom szombatra. Megmutattam volna a spar parkolóban a mikrofonnak a hangját, tán még valami díjat is nyertünk volna. Na majd legközelebb. Várom a hívásod mikor mehetek.
(tutu)
Híresztelem én is a főfékhengered, el fog az menni, jó cucc.
(tutu)
furcsa hangja van a mocinak, nagyon kalapal, vagy en hallom rosszul? ennyi idosen nem ez a hang az, ami egeszseges.
a jo oreg IBM, de nem hianyzik
mikor eladtam az elso vasam pont ott a katonasagnal a suzukis resznel vittem vele a vevot, hogy azert lassa, megis hogy harap, majd szaznagyonsokkal kaptuk be a kanyart kb, azert kicsit megijedtem, srac meg nagyon :-D
a tobbit megkapta az egyenesben, pont zold volt .... kicsit gondolkozott, kell e neki
http://www.motoroshang.hu/
Vasárnap este 7-kor szó lesz a RaceCafé-ről is. Garantálom.