Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haloooo.... Merre jártok? Itt kurva meleg van nállatok is? Nah kérem...érdekel valakit a szombati főzés?A PÓLÓK DARABJA 1700.HUF-ba kerűlnek...ennyiért csinálják...én nem teszek rááááá max egy sőrre meghivhatsz
Sziasztok

Nem tudnátok véletlenül belinkelni amit hétvégén megrendeznek az új spar parkolójában motoros napot?Valahol már láttam de nem találom! A programra lennék kíváncsi!
...ha valakinek...
2Gb Kingston microSD kártya adapterrel, új, bontatlan, élettartam garis.
1500Ft/db
5db-tól: 1400/db
Meg pár gumialátét, h elnyelje a rezonanciát. A vékony fém ebből a szempontból nem szerencsés, mertjobban mozog/rezonál
Nekem is kéne valami konzol a gépemre. A taknk rögzítőjéhez kéne egy vékony fémlemez, vagy akár műanyag konzol. A tankrögzítő csavarral le tudnám rögzíteni szépen fixxre. Most teszteltem reggel a sisakomhoz rögzítve és nem recseg úgy a kamera hangja, mint a Berbe-é. (igaz, kicsit megmókoltam a mikrofonját.)
....mert tengeri beteg leszek ha visszanézem a felvételt...
Ha én egyszer megtaposom akkor még Harry Potter sem tudna életet lehelni bele.

Nincs kedvem dolgozni, inkább motoroznék...
Amúgy rá van írva,hogy on board camera.A board az deszka.A deszka a vízen van.Tehát mi a francnak ne hullámozna?
Taposd meg aztán vidd be a Caféba,legalább adsz melót Thomnak
Nekem az a gondom ezzel a kis kínai kacattal, hogy rettenetesen hullámzik a képe. Gyártottunk hozzá csini konzolt de élvezhetetlen lett a felvétel „minősége”. Csupasz gépen sajnos nem olyan egyszerű az elhelyezése.
Ma reggel kipróbáltam egy újabb felfogatással, mondhatni tökéletes, tű éles lett a felvétel, még a padkára fel/le menetelnél sem volt hullámzás. Egy a bibi….a műszerfalon és a plexi tetején kívül semmi nem látszik. Most tartok ott, hogy megtaposom a francba…
És mennyiért lehet beszerezni egy ilyen pólót?
Úgy bíz
Sziasztok!
Most hétvégén lesz a motoros találkozó és a szórolapon minden rajta van! Gyertek minnél többen! Nagyon jó szokott lenni!
Üdv
biztosan megérdemelted! jól néz ki nagyon! Mármint a póló ..
Na mim van nekem?
Köszi Ricsi!
am tökjó ez a képed, nem mostani gondolom ! am a csavarokról jut eszembe, hogy tavaly mikor ették volna a seregélyek a cseresznyénket, a 3. alkalommal a kavicsok helyett véletlenül a motor csavarjait vágtam hozzájuk, mert éppen motort szereltem..., szal ez van , ismerem én is a csavarjait, de nem találtam meg őket .
Basszus, nagyon állat az az első tárcsafék a Ninjádon. Majd egyszer megcsodálnám, ha nem veszed zokon.
Hja, csináltam egy fél órája kb. egy tesztvideót, amibe sikerült beleköhögnöm. tesztvideo
Okés, előre is köszönöm! Nagyjából tudom mi merre van a motoron, ezt a karbiba bele a vizet dolgot kifejezetten nem értettem. Szombaton műtét lesz, felkerül megint egy fazékhangú 'sportrezó' , amit egyszer már leszedtem, mert utálom a hangját és hogy nagyon pörgős volt, de semmivel sem jobb mint a régivel. Akkor viszont nem volt időm beállítani és rendesen összerakni mert hideg volt még:(. Talán most sikerül. Mivel elszakadt egy eldőlésnél a kipuff tartó gumibakja, mindenképpen szerelnem kell.
És nem volt a másikhoz konzol? Nemgond. Gyártok hozzá. Kár, hogy nem vetted komolyan. Egyébként ahhoz kértem el, hogy beépíthető konzolt gyártsak egy ilyen kamerához a Gixxer elejébe. Van annyi hely a műszerfal alatt, hogy a plexin kilát a kamera. Csak egy konzolt kell hozzá csinálni, meg kábelezést, usb-s elosztót, gombokat kivezetni, stb...

Amúgy tényleg selejtes volt. Az UV szűrő szakadt le az optika belső feléről - mint azt már írtam - és vitte magával a lencséket is. És persze, mert gagyi anyagból van, ragasztóval próbálták meg összerakni az egészet. Naná, hogy ilyenkor törik minden. Én meg ragasztgattam. Jövök neked egy sörrel. [ sörivósszmájli ]
Cshőőő!
Erről vannak a motorom az indexek?
Kérdezz bátran. 4 évig hajtottam egy TZR Hangvillát, minden csavarját ismerem, a blokkjának felépítése 90%-ban megegyezik a te gépedével.
És akkor én mibe rakom a kamerámat?Merthogy vettem egyet a tartó meg fel van fúrva a motoromra.Nem gondoltam volna,hogy tényleg nekiállsz és megcsinálod.Selejtesnek tartottam és ezért rendeltem még egyet,bassza meg a kínai a 4000 ft-ot.Memóriakártyát lehet rendelni a netről.