Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halloo Hooker...tetszik az uj kabalád a motorod mellett mond neki h jőjjőn ki a Race-be Matska...megnéznéd nekem/nekűnk azt a ventilátort?Nagy szűkség lenne rá
Látom de mire odaértem elment
Ez tuti, hogy Hooker-é?
Hooooker...

... itt a motorod.
Látom, felpörgött kicsit a topic. Sorry mindazoktól, akik esetlegesen várták, hogy megjelenjek, de családi program volt. Késő délután annyira futotta erőnkből, hogy a Race-be kimentünk. Majd legközelebb.
Bandi köszi a mai gurulást, szerintem ez is jó volt! Remélem meg lesz a zárlat oka, helye és legközelebb nem lesz baj! Képeket majd küldöm, illetve a versenyen készülteket amint meglesznek teszem fel ide is. RC pedig pótoljuk, sajna zárásra nem értünk haza:(. jó8 mindenkinek!
Szép lassan töltődik a galéria. Na ki lett a kis nyitókép?
AAAAA TÖKJÓÓÓ! Küldd el légyszi!
Ne köszönd,mi köszönjük a produkciódat! Jó lesz az,így tovább!
Kipróbáltam az ON-BOARD kamerámat,és mit ad isten: Brúnó komplett számát felvettem véletlenül
Persze ne várj tőle minőséget ,de a semmitől jobb!
Széles utat:Fenyő
Jó akkor a bananira előbb, aztán a biaggira!
Bruno!Ne szervezz ellenem:D össze szeretnék szedni minden képet, bármiről szóljon is...(persze a rendezvény keretein belül:D
Inkább a brunobiaggi@freemail.hu -ra küldjétek!
Rájöttem amúgy mi volt a gond, túl gyorsan elment az az 5 perc és nem kerekültem egy szépet se sajnos... De semmi gond ez ösztönöz hogy többet gyakoroljak!
Cefet volt a mai I. F.A.M.E. Kupa!Köszönet mindenkinek, aki eljött, mint néző, aki segített a rendezvény létrehozásában és lebonyolításában, köszönet a támogatóknak, a placcért, és gratulálok minden versenyzőnek!Remélem jövőre meg tudjuk ismételni!ja és találkozunk 2 hét múlva Kenesén! Akinek van képe vagy videója a rendezványről kérem küldje el e-mailben a brunobanani@freemail.hu címre.Köszi
Köszönöm :)
Sziasztok, milyen verseny is volt? Mindenki streetfighterkedett? Vagy volt valami slalom vagy mi volt? :) Nem tudtam elmenni :(

Szép estét!
Brúnó! Először is gratula,a lehetőségeidhez mérten igenis jól nyomtad! Pénz-edzés és időhiányhoz képest nagyon is jó amit csináltál!
Egy dolgot ne felejts el, sokan azt hiszik magukról,hogy versenyzők(a városban)bent arcoskodnak,
aztán mikor eljön a megmérettetés ideje kevesen mernek odaállni a közönség elé!
Úgyhogy minden indulónak tengermély tiszteletem!
Megvan mi ment szét... Pont verseny után jöttünk rá, hogy a csavar, alátét ami leesett, az alsó blokk tartó csavar... És a tűszelep nem zárt, orrán száján ömlött a benzin. Nem csoda h nem pörgött... Az csoda h nem állt le! Volt nálam minden tartalék cucc, csak utána nemlett volna pofám odamenni, hogy had fussak neki még1x. Am Ricsi bármikor szivesen reklámozom!:D
Csuli...mi kőszőnjűk h reklámoztál minket...előtted meg le a kalappal én már alágyujtottam volna a szekérnek de te akkor se adtad fel...nagyon jo hozzá állás csak igy tovább....majd legkőzelebb...
köszönöm :')
Saasz Bruno! Ne csüggedj megy ez neked is! Sajna nem volt zökkenésmentes felkészülésed:) Vagy lehet hogy csak közönség előtt makacsolod meg magad ?:) Palotain meg meeeegy?
MI VAAAAAAANNNN? Nem hiszem hogy bármiért is magyarázkodnod kéne! Nincs miért bocsánatot kérni sem! Te mindent megtettél.Az hogy a technika meg feladta,hát ez van......... Még a nagyokkal is előfordul.Lásd:/Tibó/ Grat!
Tapsolok mint a gép, és ha valakinek van rólam fényképe (béna gyerek Citromsárga felnis CBRen) az töltse fel ide legyenszives! KÖÖÖSZIII
Ricsi köszönöm szépen a polot, és a lehetőséget, hogy reklámozhattam a/az "RC"-t. Sajnos a motor tényleg nem akarta az igazat (karburátor túlfolyott csúnyán, elhagytam blokk tartó csavart) De végig küzdöttem. Ne haragudjatok, hogy nem sikerült maximumot adni... És köszönök mindent mindenkinek :)