Hello Tomi! Köszi a segítséget, szerintem te vagy az, aki tudta normálisan, hogy mi lehet ez a két cső, és még egy valaki írta. Következtettem én is erre, mivel folyadék van a csövekben és mivel zöld a lerakódás, az is valószínű ez a fagyálló miatt volt. Csak sohe nem hallottam ilyenről és szerettem volna megtudni mi is valóban a lényege. A többi komolyabb szándékú segítőnek is köszönöm, aki meg ilyenkor is kibaszásra és szivatásra gondol az meg... .
Matska neked külön köszi a tájékoztatást a zöld izéről! De most ne jött be a tipped! Gondolom ezt te is sejtetted.
Nah, kész a kamera. Tipp - topp. Igaz, úgy kellett összeragasztani, meg kb. két napja csak az optikával baszakszom... De megérte. Működik végre. A képe kb. ugyanolyan mint Berber kamerájáé, szóval majd egy motorkázós teszt után fogom tudni azt mondani, hogy 100%-ig készen van-e a kamera. Volt mit javítani rajta. A kép egyébként most már éles, a színek rendben vannak, a hang jó. Sajnos a Reset gombot nem sikerült megjavítanom, az egész valamiért szét volt törve.
Az a két csöcs a porlasztófűtés be is kimenő csonkjai. A két cső, ami rámegy, az vizet hoz és visz a karbiba és ból. Gondolom a fagyállótól zöld, nem jó ha el van dugulva. Sok okos, kartergáz...karbiba egy kétüteműnél
Akkor kénytelen leszek fullon összeragasztani. Kell ez még valaha neked? Vagy már lemondtál róla? A többi alkatrészéért (CD, tartó meg ilyesmi) fel tudnék ajánlani egy sört, egy köszönömöt meg egy baráti kézfogást.
Na igen. De olyan jó írni valami összezavarót másoknak. Először egyébként turbófeltöltőre gondoltam, de aztán elvetettem, mert lehet, hogy inkább lélegeztetőgépkompresszor.
Mondjuk a driver lemez is jó lenne, mert akkor újra be tudnám lőni tökéletesre a kamera képét. Unatkoztam kicsit ugye nem baj? Tönkrement kamerák javítását occsón vállalom.
Matska neked külön köszi a tájékoztatást a zöld izéről! De most ne jött be a tipped! Gondolom ezt te is sejtetted.
Azt ne mondd, hogy komolyan vetted...
Komolyabban: nekem eddig kb minden karbimon voltak ilyenek, de szabadon, mindenféle zöldség nélkül.